Şimdi Ara

Şirketler AKK'yi nasıl değiştirdi? Son bilgiler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
6.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar önemli bir konumda(yüksek yerlerde) çalışan arkadaşımdan aldığım bilgiler şunlar.

    1. AKK uygulaması için, şirketlerin beklentisi çok daha ileri bir tarih ve tarifelerin bu kadar kullanıcı lehine olmamasıymış.
    2. BTK 1 Mayıs'ta ve bu şekilde başlayacak diyince büyük büyük ISS'ları devletin kapısını aşındırmaya başlamışlar.
    3. İlk istekleri uygulamanın 1 Mayıs 2018 gibi hayata geçmesi olmuş, BTK artık kararın alındığını belirtip reddetmiş.
    4. İkinci istekleri uygulamanın 2018 Ocak ayında başlatılması olmuş, yine reddedilmişler.
    5. Üçüncü istekleri ise AKK yerine kota uygulayalım, karlarmız çok düşecek olmuş ve BTK bunu kabul etmiş. Ondan sonra da yeni tarifeleri BTK'ya kabul ettirmişler.
    6. Şu an firmaların ve BTK'nın sessiz olmasının tek sebebi gelecek tepkileri bekledikleri içinmiş ama arkadaşımın söylediğine göre tepki sosyal medyadanmış, ama dilekçe şeklinde bir başvuru tek tük gelmiş BTK'ya.
    7. Arkadaşıma şu soruyu sordum: Bu yeni aboneler için durum değişir mi? Yani baskı olursa değişir mi? Kendisi, değişme ihtimali var ama çok ciddi bir baskı gelirse şeklinde oldu. Özellikle bakanlık bastırırsa bu değişir, bakanlığa da ancak kullanıcılar baskı yapar dedi. Peki dedim ISS'lere tepki konsa? Hiç bir şey değişmez dedi. Çünkü bunu zaten onlar istemiş.
    8. Upload'u sordum. O konuda ISS'ler zaten hiç istekli değildi, kullanıcılar da talep etmeyince upload hızları aynı kaldı dedi.







  • Eğer dedikleri doğru ise, büyük rezillik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 07ONUR

    Eğer dedikleri doğru ise, büyük rezillik.

    Aynen öyle. Ama bunlardan herşey beklenir. Hiç şaşırmadım.
  • Onursuzların emdiği sütü burunlarından getireceğiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 30 Nisan 2017; 9:28:47 >
  • E hemen yazalım bi dilekçe tarzında gönderelim?
  • Yine para için insanlar mağdur edildi.Bu skandal hemen bitirilmelidir.
  • Ben dedim abicim bu işte Devletin haberi olmaması imkansız.

    Aç köpekler karları düşecekmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 30 Nisan 2017; 9:38:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kan emiciler gene iş başında , farklı olsa toplum olarak şaşırırdık. Akk (akn) konusunda kiminle konuşsam altında bir bit yeniği arıyordu , arıyorduk haklıymışız!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E ozaman sizde kullanıcı olarak bu kan emicilerin ekmeğine yağ sürmeyin boykot edin kapatın interneti. Yok burda şikayet etmekle düzeltmezler beyler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİMER tarafından BTK'ya toplu şikayet dilekçesinde bulunalım demiştim fakat mesajım arada kaynadı. Düşünülebilir bence..
    https://www.bimer.gov.tr/
  • Ulan sömürdünüz sö mür dü nüz. Bu mal hırsı nedir arkadaş anlamıyorum, ver işte yüksek hızı kaldır akk'yi sanki sana giren çıkan var anlamıyorum ki ben. Belki o dolandırarak kazandığınız parayı biraz hak etmiş olursunuz. Tek isteğim bu işte parmağı olan insanların yediği hakların bir şekilde çoluğundan çocuğundan çıkması, başka türlü anlamazlar.
  • Ulan birşey yapiyorsunuz sonrasinda bir ton sıkıntı.Devlet nasıl devletse vatandaşı koruyacagina yandaşı koruyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece şaka olmasını diliyorum.

    Zaten kuş kadar itibarları vardı bu şirketlerin gözümde. O da gitsin istemiyorum.

    Rick And Morty nin bir bölümündeki gibi.

    Ama patronun şeytan.
    Ne olmuş yani? Fast food firmaları insanları şeker hastası ve obez yapıyor. Giysi fabrikalarında çalışanlar sömürülüyor. Gençleri işe alan şirketler arasında şeytani olmayan var mı? En azından patronum bana nazik davranıyor ve saygı duyuyor.

    Bu kadar aç gözlülük de fazla ama. Yıllarca gram yatırım yapma sonra de ya ben zor duruma düşerim. Bana ne? BTK nın yıllardır size çalıştığı yeter biraz da bize çalışsın. Di mi?




  • Superonline arayip sordum. Btk kararlari disinda baska bir karar yok dedi bize ulasan. Onu uygulayacagiz dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şerefsiz onun bunun operatörleri! Biz para öderken cüzdanımın altyapısı kaldırmıyor diyormuyuz? Çatır çatır alıyorsunuz paraları hizmet vermeye gelince yook!! BTK sizinle aynı düşünürse halimiz harap bir çözüm bulmalı bu kotalı paketler gelmemeli!
  • altuntepe2 kullanıcısına yanıt
    Cüzdan altyapısı umurlarında değil hocam bir internet hizmeti 60 70 lira vermek birde 2017 yılında akk yok ama kota var gibi komik bir şeyle hizmet adı altında bunu satıyorlarsa cidden dolandırıcılıktır bu. Mecbur alınacak ya bu sözde hizmet geçirdikçe geçirme dertlerindeler. Kar marjinda rekor üstüne rekor kırıyor bu firmalar kullanıcı memnuniyeti olsa azcıcık kabullenirsinde o da yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    5. Üçüncü istekleri ise AKK yerine kota uygulayalım, karlarmız çok düşecek olmuş ve BTK bunu kabul etmiş. Ondan sonra da yeni tarifeleri BTK'ya kabul ettirmişler.


    BTK sitesinde son tarife değişimi VAE ile ilgili ve fiyatlar kulanımın arttırılması için daha da düşürülüyor. Yeni tarifelerle ilgili karar nerde?
  • Daha dün ortaya çıktı kota olayı 1 günde ne dilekçesi bekliyorlarmış hele geçsin 1 hafta dilekçe bombardımanını görürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerekçeye bak ' Kârlarımız düşüyor ' yiyin efendiler yiyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer BTK kotalı yapalımı kabul ettiyse 1 mayısta geçerli olacak kararların alınmasının bir mantığı kalmıyor. Eger böyle bir uygulamaya onay veriyorsa BTK o zaman hiç 1 mayısta başlanacak uygulamaları başlatmayacaktı. Bunun adı akn, akk, kota veya bir başka bisey olmasının hiç bir önemi yok. Amaç hızları arttırmaktı burda ve şimdi eger kotalı uygulama gelirse o alınan kararların en ufak bir yararı olmayacak. BTK bunu bile bile bu tarz tarifelere ona verdiyse yukarıdan biyerlerde iyi bir baskı gelmiştir, yada birileri güzel rüşvetler vermiştir. Bunun başka bir mantığı olamaz. Adama sorarlar kardeşim bana bu olayın aboneye olay faydasını bir anlatır mısınız diye.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.