Şimdi Ara

Silinsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Silinsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adambak -- 9 Ocak 2019; 20:55:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Mantıklı evet. Bilişim sektöründe üni önemi diğer bölümlere nazaran daha az. Bu dediklerini yaparsan başarılı olacağını düşünüyorum.



    Yolun açık olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BDFB2BE8F -- 16 Mart 2018; 21:8:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.Başlarda inşaat mühendisliği düşünüyordum ancak vazgeçtim, bilgisayar okumaya karar verdim ve fizik hocamında tavsiyesi ile ingilizce okumaya karar verdim.Ortalama bir öğrenciyim derslerim çok iyi değil ancak çalısıyorum ve bu netlerimde istanbul da özel bir üni de %50 %75 burslu okumam mümkün.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkcası türkçe okuyacağına ingilizce okuman daha güzel. özel üniversitelerin verdiği eğitimin iyi olduğunu düşünmüyorum, ama yine sonuç sana dayanacak. çalışırsan başarıyorsun. 6 ayla bir yere varılmaz bence. O yüzden gidersen birkaç yıl kal, tecrübe sahibi ol. Çünkü inan buradaki işleyiş yazılım dünyasında çok kötü. 3. dünya ülkesiyiz hem seviye olarak hem teknoloji olarak. gidip 1. elden öğren iş nasıl yapılıyor öyle geri gel bana kalırsa. özellikle nereye gittiğini bilmiyorum ama stajların için büyük firmaları hedef almanı öneririm. onların tek derdi gerçekten litaratürü takip ediyor musun ve işinde iyi misin kısmı. Proje geliştir, kuralları takip et, teknolojiyi takip et ve projelerini githubda paylaş. yabancı yerlerde github'ın faydasını göreceksin, bizim ülkede siteyi bilen sayısı oranı %20'den fazla değildir.




  • Tabikide hocam haklısınız ben 6 ay diyorum ancak herşey oraya gittiğim zaman belli olucak işler yolunda giderse uzun yıllar orda kalmayı bile düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.