Şimdi Ara

Göztepeliler Lokali [Baba Konu] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkes peşindeydi! Göztepe imzayı attırdı

    Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Kardemir Karabükspor'da gösterdiği performansla birçok takımın dikkatini çeken Poko’yu renklerine bağladı.

    Karadeniz ekibinin başkanı Ziya Ünsal, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için İzmir temsilcisi ile her konuda anlaştıklarını belirterek “Ara transfer döneminin başından bu yana Poko için kulübümüze ciddi manada talep vardı. Göztepe’de bunlardan biriydi. Uzun süren görüşmeler sonrasında İzmir ekibiyle anlaşmaya vardık. Her iki tarafa hayırlı olsun” dedi. (HabertürkTürk)

    Göztepeliler Lokali [Baba Konu]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Göztepe Poko'yu alarak çok doğru bir hamle yaptı.
  • Yılan hikayesine döndü Poko :) Sağ açık mevkisinde de eksiğimiz var, stoper ve yedek sol bek de acil olmayan eksiklerimiz.
  • André Poko Göztepe'mizde

    Son olarak Kardemir Karabükspor forması giyen André Poko ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladık.

    7 Mart 1993'te Gabon'da dünyaya gelen André Poko, doğduğu şehrin takımı olan Bitam'da forma giydikten sonra 2011 yılında Fransız ekibi Bordeaux'a transfer oldu. 4 sezon boyunca formasını giydiği Bordeaux ile ilk sezonunda Fransa Kupası Şampiyonluğu yaşayan Poko toplam 100 resmi maçta görev aldı.

    2016-2017 sezonunda Karabükspor'a transfer olarak Türkiye kariyerine adım atan Gabonlu oyuncu 1,5 sezon boyunca 43 Süper Lig maçında forma giydi.

    17 yaşındayken ilk kez giydiği A Milli forma ile 36 maça çıkan Poko'nun milli takım kariyerinde U23 Takımı ile Afrika Kupası şampiyonluğu bulunuyor.






  • Sarı-kırmızılılarda Fenerbahçe maçında sarı kart görüp cezalı duruma düşen Kadu'nun eksikliği teknik heyeti sıkıntıya soktu. Sol bek Traore'nin de tam anlamıyla iyileşmediği belirtildi. Traore'nin hazır hale gelmesini bekleyen teknik direktör Tamer Tuna'nın defansın solunda görev yapan Schwechlen'i stopere çekeceği belirtildi. Traore iyileşmez ise Peybernes'e görev verecek Tuna'nın Fenerbahçe karşılaşmasında oyuna girip gol atan Andre Poko'yu da Kayserispor'a karşı 11'de oynatacağı vurgulandı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BETO sana çok büyük saygı duyuyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikstür de ve Maç takviminde Göztepe'ye figüran takım muamelesi gösteriliyor resmen.

    Göztepe'nin Federasyonunun şu ana kadar açıkladığı haftaya 22. haftaya kadar ki olan maç takvimi.

    Cuma maçları: 4 maç 20 Ekim Alanya / 27 Ekim Kasımpaşa YANİ 2 HAFTA ARKA ARKAYA CUMA maçı / 5 Şubat TS / 19 Şubat Gençler.

    C.tesi Maçları: 14 Ekim ALanya (16:30) / 18 Kasım Bursa (14:00) / 25 Kasım Akhisar (14:00) / 2 Aralık Karabük (16:30) / 9 Aralık Malatya (16:30) 27 Ocak Kayseri (16:00) / 10 Şubat Alanya (13:30)

    12 Ağustos Fener (20:00) 26 Ağustos TS (20:00)


    Pazar Maçları: 10 Eylül Osmanlı (17:00) / 17 EYLÜL GENÇLERBİRLİĞİ (20:00) / 1 Ekim Başakşehir (19:30) / 5 Kasım Beşiktaş (19:30) / 24 Aralık Galatasaray (19:30)

    Bu takım sanki stadında ışıklandırma yokmuş gibi, Taraftar potansiyeli kıtmış gibi, Futbolun son döneminde İzmirli takımlar süper ligde yokken, İzmirli Süper lige, Lig İzmir'e hasret değilmiş gibi, sanki 18 takımlı ligde, 18 takımı tamamlamak için ligde bulunan bir takımmış muamelesi gösterilip, sürekli gündüz maçına veriliyor. Gece maçları hep büyüklerle, TEK İSTİSNASI BÜYÜK HARFLERLE YAZDIĞIM GENÇLERBİLİĞİ MAÇI (PAZAR SAAT 20:00)

    Bu takıma daha fazla pazar maçı verilmeli, saat dilimi 13:30 / 14:00 / 16:00 olan maçlar yerine, Pazar 17:00 / 18:00 maçları verilmeli. Bursa, Başakşehir, FB, GS, BJK, TS dışında oynadığı maçlarda da gece maçı verilmeli. Çifte standartı bırakmalı federasyon, yayın gelirini değil, eşitliğe önem vermeli yayıncı kuruluş.

    Ayıptır, resmen figüran muamelesi yapıyorsunuz, lig 7. sine




  • Tamer Tuna'nın Trabzonspor Göztepe maçı açıklamaları



    Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna ise bordo-mavili takıma karşı deplasmanda aldıkları 1 puanın çok değerli olduğunu belirterek, " Trabzonspor'a bugün verdiğimiz pozisyonlar, şut şansları, savunmadaki sorunlar ve maçın sonucunda alınan bir puan var. Beto'nun performansı önemliydi. Kendi oyun felsefemizde olmayan bir oyun oynadık. Orta sahada paylaşımlarda hatalar yaptık. Abdülkadir ve Sosa'nın hareketliliğine cevap veremedik. Bu zor deplasmandan 1 puanla dönüyor olmak, 10 maçtır kaybetmeyen Trabzonspor'a mağlup olmamak bizim için değerli. İki takımı da tebrik etmek gerek. Trabzonspor'un şanssızlığı bugün golle buluşmaması." diye konuştu.



    Tuna, bir gazetecinin takımdan ayrılan 'Forvet oyuncusu Adis Jahovic'i arar mısınız?' şeklindeki sorusuna esprili bir cevap vererek, "Telefonla ararız belki. Transfer anlamında da Göztepe bazı kararlar aldı. Jahovic'in gitmesi de radikal bir karardır. Göztepe'nin bugün aldığı bu kararlar, ileride Göztepe'yi çok olumlu etkileyecek. Demba Ba kararı da bizim için öyleydi. İleride faydasını göreceksiniz. Jahovic'in eksikliğini hissetmeyeceğimizi biliyorum." değerlendirmesinde bulundu.





    Göztepeliler Lokali [Baba Konu]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • JAHOVİC'TEN TUNA'YA SERT CEVAP





    Göztepe'de ara transferin son günlerinde Konyaspor'a satılması tartışma yaratan takımın eski gol silahı Adis Jahovic, Trabzonspor deplasmanının ardından kendisiyle ilgili, "Jahovic'i arar mısınız" sorusuna, "Telefonla ararız belki" diye yanıt veren teknik direktör Tamer Tuna'ya sosyal medya kanalıyla tepki gösterdi.





    Jahovic, resmi Instagram hesabında eski hocasının yorumunu paylaşıp altına İngilizce, "Beni aramak zorunda değilsin: Adis olmasa 30 puan olmazdı. Unutma" yazarak sinirli bir ifadeyle tepki verdi. Jahovic, kısa süre sonra ise bu paylaşımını silip yine İngilizce, "Saygı duymak daha önemli, egonu aşağı çek" yazarak ardından, "Takım arkadaşlarıma ve taraftarlara söylemiyorum. Herkes kime söylediğimi biliyor TT" mesajını paylaştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa Kemal'in askerleriyiz tezahüratı yapılıyor şu anda stadda. Osmanlı maçına mı ithafen yapılıyor acaba ?

    Göztepe siyasi bakışları üzerine çekmek istiyor sanırım
  • Göztepe ortasahası dk.70den sonra oyundan düştü poko olsa daha canlı olurdu. Ghilas bitmiş ghilas yerine Tayfur alınabilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gencer315 kullanıcısına yanıt
    Tayfur kadro dışı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: winwin35

    Tayfur kadro dışı.

    21 kişilik esame listesinde vardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gencer315 kullanıcısına yanıt
    Trabzon maçı öncesi ilk 11 de olmadığını görünce hoca ile sorun yaşadı ve kadro dışı bırakıldı kardeşim

    http://www.xn--gztepe-wxa.com/Haberler/a-takim/tayfur-kadro-disi-birakildi.html
  • winwin35 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Trabzon maçında doğru kadro dışı idi . Ama osmanlı maçında yedekler de vardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gencer315 kullanıcısına yanıt
    Evet Zorunluluktan yani affedildiği için değil.

    Zira, Ghilas ve Scarione'den başka hücum gücü olan as takım oyuncumuz yoktu.
  • winwin35 kullanıcısına yanıt
    Olabilir ben esame ye göre yorumladım.Tayfur kaliteli kumaşı var 1.ligde herşeyi yapar bir Final paslarını yapamazdı .birazda hırsından kaynaklanıyor hatırlarsan playof bornavadaki bolu maçında Canberkle tartıştı.

    Goufran sene boyunca en istekli oyunu nu oynadı şeytanın bacağını kırdı attığı golle.ama diğer kanat halilde tayfurda yetersiz bana göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'e 2-0 mağlup olan Göztepe'de Tamer Tuna'nın maç sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada UEFA kupasına katılmayı tüm camianın istediğini, Başakşehir karşılaşmasında fırsatı kaçırdıklarını ancak pes etmeyeceklerini dile getirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalyaspor maçı harikaydı.

    deplasman tribünü full dü. Antalyaspor taraftarı ile karşılıklı tezahüratlar yaptık. Maçta ne birbirimizi ıslıkladık, ne küfür ettik. Hatta tezahürat yaparken bile birbirimizi kesmemek için bekledik, onlar bitirdi biz başladık. Maç sonunda onlar bizim futbolcularımızı bizde Antalyasporu alkışladık.

    Maça gelirsek Antalyaspor'da ciddi bir sıkıntı olduğu bariz. Kaliteli oyuncuları var ama sahaya bir şey yansıtamıyorlar.

    Tamer Hoca dersine iyi çalışmış. Rakibin defans hattını önde kurduğunu iyi analiz etmiş, dikine ve ara toplarla atağa çıkması yönünde direktif vermiş olacak ki, çok geniş boşluklar buldu.

    Maçın adamı ise Halil'di. Hatta haftanın karmasında ve kare asında ismi yazılmalı.

    Sadece yaptığı 2 asist değil. Defansa geldi top çıkardı. Pres yaptı rakibin ayağından top çaldı. Takımı atağa çıkardı, 10 numara gibi araya toplar attı. Koşu yoluna atılan toplara bir tazı gibi koştu, muhteşem driblingler yaptı,

    Demba Ba ile muhteşem bir 2 li oluşturdu ve 2 güzel asist yaptı. Bence Alanya maçında da bu performansını, çizgisini korursa milli takıma seçilir, seçilmelidir.

    Yoann ve Castro biraz düşüşte, kendilerini toparlamaları gerek, Tayfur oyuna girdikten sonra hiç bir şey yapmadı, Kayseri maçında golü atan, koşan, beraberliği getirendi, Sanırım yedek kalmak küstürmüş, teknik ekibin halletmesi gereken bir durum.

    Uefa yolunda şansımız devam ediyor, Deplasman fobimizi atlatırsak, fikstür avantajımızı iyi kullanırsak (kalan 9 maçımızın 5 i içeride / Beşiktaş ve Galatasaray hariç hepsi puan cetvelinde bizim altımızda) UEFA'ya gideriz diye düşünüyorum.

    Yönetim şimdiden önümüzde ki sene için stat bakmaya başlasın. Zira;

    1) Bu stat şehir merkezine uzak, toplu taşımaya entegre değil,(İzban yok, Metro yok) yolları çok kötü. Uefa ya kaldık diyelim, saat 22:05 te başlayan bir maç sonunda Bornova'da oturan birisinin haricinde eve varışı 02:30'u bulacaktır. Bu stadın ulaşım problemi var.

    2) Stadın mimarisi çok saçma, diyelim ki maraton da sağ tarafta oturuyorsunuz, atak maratonun sol taç çizgisi üzerinde gelişiyor, bir şey görmeniz imkansız, önünüzdekinin omzuna yaslanıp, camdan sarkar gibi bakarsanız Ancak görürsünüz olanı biteni. Çıkış kapıları, Tuvaletleri ve kantini tribünün uçlarında. Yani şöyle söyleyeyim: Stat dikdörtgen planda olduğunu düşünün, girişler, o dikdörtgenin 4 köşesinde, WC ve kantinlerde bu 4 köşenin iç tarafında.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • winwin35 kullanıcısına yanıt
    Güzel analiziniz için tşkler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.