Şimdi Ara

Göztepeliler Lokali [Baba Konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Göztepeliler Lokali [Baba Konu]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 22 Mart 2022; 23:22:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Atiker Konyaspor Göztepe maçı bugün 19:00'da oynanacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.



    Göztepe deplasmandaki son maçına çıkıyor



    Sarı-kırmızılı ekip 33. hafta mücadelesinde yarın Atiker Konyaspor'a konuk olacak. Göztepe, Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta mücadelesinde yarın deplasmanda Atiker Konyaspor'la karşılaşacak. Ligde 33. haftaya 48 puan ve averajla 6. sırada giren Göztepe, 2017-2018 sezonunun son deplasman maçında Atiker Konyaspor'a karşı mücadele edecek. Bu sezon dış sahada oynadığı 16 maçta 19 puanı bulunan sarı-kırmızılı ekibin, son 8 deplasman maçında galibiyeti yok.



    Göztepe'nin ligi 5. sırada bitirip UEFA Avrupa Ligi'ne gitme ihtimali, Teleset Mobilya Akhisarspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmasıyla kalmadı. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Atiker Konyaspor-Göztepe maçını hakem Ümit Öztürk yönetecek.



    Geçen sezon Göztepe'nin Süper Lig'e çıkmasına katkı veren ve ligin ilk devresinde sarı-kırmızılı formayla 14 gol atan Adis Jahovic, transfer olduğu Atiker Konyaspor'la eski takımına rakip olacak. Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, daha önce yardımcılığını yaptığı Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın karşısına çıkacak. Göztepe'de Kadu, Kerem Atakan Kesgin ve Sabri Sarıoğlu'nun sakatlıkları bulunuyor. Öğlen hava yoluyla Konya'ya gidecek sarı-kırmızılı ekip, son çalışmasını orada yapacak.
    Mehmet Sepil'den Selçuk İnan ve Yasin Öztekin açıklaması



    Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, transferle ilgili teknik direktör raporunu beklediklerini belirterek, Selçuk İnan ve Yasin Öztekin transferleriyle ilgili, “Hepsi çok iyi oyuncular ama şu anda bir gelişme yok” dedi.





    Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Kulüpler Birliği'nin bugün gerçekleştirdiği toplantının ardından sarı-kırmızılı kulübün hedefleri hakkında konuştu. Öncelikli hedeflerinin, yeni stat yapılana kadar ligde tehlike yaşamadan devam etmek olduğunu söyleyen Sepil, “2 senelik hedefimiz, stat gelinceye kadar ligde iyi bir yerde bitirmek. Bizim için dengeli, düşme korkusu yaşamadan ligi bitirmek. Stat hamlesinden sonra daha büyük hedefler koyabileceğimizi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.



    Yasin Öztekin’le ilgili transfer iddialarını yanıtlayan Sepil, esprili bir dille Dursun Özbek’le buluştuklarında transferleri konuştuklarını söyleyerek, “Hocamızla sürekli görüşüyoruz ama verdiğimiz bir karar yok. Sezon bitmeden 1-2 hafta önce hocamızdan raporu alacağız ve gereken takviyeler ne ise yapacağız. Şu anda hiçbir isimle ilgili görüşme yapmadık” diye konuştu.



    “Türk oyuncu oynayamazsa ligin kalitesi düşer”

    Yabancı sınırlamasıyla ilgili olarak ilk toplantının bugün yapıldığını söyleyen Sepil, “Geçen toplantının gündeminde yoktu. Cumhurbaşkanı 2019 dediği için bunun etrafında ne yapılabilir diye tartışıldı. 2019 lafı çıktığına göre, bu şekilde irade gösterildi diye şu anda ne yapalım, 2019 ne yapalım ve altyapıda ne yapalım diye tartışıldı. Sorun sadece yabancı oyuncuyu azaltmak değil, Türk oyuncuyu da oynayabilir hale getirmek. Bu konuda herkes bir şey söylüyor, ben çok konuşmak istemiyorum ama bu çok geniş bir konu. Siz Süper Lig’de Türk oyuncuyu oynayabilecek hale getirmezseniz, o zaman ligi kalitesi düşecek. Bu nedenle çalıştay kararı alındı. Birçok yönüyle incelenecek. Ardından Kulüpler Birliği olarak görüşümüzü ortaya koyacağız” açıklamasında bulundu.



    “Hepsi çok iyi oyuncular, hepsini çok isteriz”

    Göztepe olarak 103 dönümlük bir arazi devraldıklarını sözlerine ekleyen Mehmet Sepil, “İstanbul'u biz pek takip etmiyoruz. Daha evvelsi gün İzmir’de 103 dönümlük bir arsayı devraldık ve buraya bir spor akademisi kuracağız. Göztepe Kulübü olarak başladık. Altınordu’nun başardığı şeylerin Türk futboluna örnek olması gerekiyor. Sadece spor tesisi değil, spor akademisi yapıyoruz. Bunu en hızlı şekilde hayata geçireceğiz ve bütün kulüplerin bunu yapması gerektiğini toplantıda tartıştık” dedi.



    Son olarak Selçuk İnan’la ilgili olarak ortaya atılan iddiaları yanıtlayan Sepil, “Şu anda bu konularla ilgili bir gelişme yok. Tabii ki hepsini çok isteriz, hepsi çok iyi oyuncular ama bunlarla ilgili bir gelişme yok” diyerek sözlerini tamamladı.
    Zirve aşkıyla haydi Göztepe



    Süper Lig'de ilk yılında harikalar yaratan Göztepe, sahasında Atiker Konyaspor'u konuk ediyor.

    Bornova Doğanlar Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak olan kritik karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Karşılaşma beinSport 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

    Ligde üst üste Akhisar (2-0), Karabük (1-0) ve Y.Malatyaspor'u (3-2) yenerek puanını 27'ye yükselten ve hedefini Avrupa'ya çeviren Göztepe taraftarlarının da desteği ile bu sezon ikinci kez 4'te 4 yapmak istiyor. 16. haftaya girerken lider G.Saray ile arasında 5 puan fark olan Göztepe, için Konya maçı hem zirve, hem de rekor için önem taşıyor. 1966-67 sezonunda Süper Lig'de 5'te 5 yaparak en iyi serisini elde eden Göz-Göz, Konyaspor'u mağlup ederek sonraki hafta deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçına 51 yıl önceki başarısını tekrarlamak için çıkacak.
    Tamer Tuna: Göztepe, bu tutkulu ve ihtiraslı taraftara layık bir takım!









    Tuna, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, iç sahada kalan tüm maçları kazanma düşüncesinde olduklarını, bu doğrultuda Antalyaspor karşılaşmasından galip ayrılmanın önemli olduğunu söyledi.



    Ligde alt sıralardaki takımlarla yaptıkları maçlarda güçlü mücadelelerin ortaya çıktığını belirten Tuna, "Antalyaspor çok cesur başladı, kazanmak isteyen bir rakip var karşımızda. Onlara çok gol pozisyonu vermesek de rakibe şut şansı verdik. Oyun ilerledikçe, ikili mücadeleleri ve dönen topları kazanmaya başlayınca oyunda etkinliğimiz arttı." dedi.

    Tuna, Halil Akbunar'ın dikine koşuları ve paslarının çok güzel olduğunu belirterek, "Demba Ba'nın oyun olarak dönmesinden dolayı çok mutluyum. Göztepe, bu tutkulu ve ihtiraslı taraftara layık bir takım. Bu süreçte gelecekteki planlamada çok başarılı neticeler alacak bir Göztepe olacak." diye konuştu.



    Bir soru üzerine Tuna, Demba Ba'nın takımın santrforu olduğunu, yabancı oyuncu statüsüne göre 14 yabancıdan 11'inin maç kadrosunda olabildiğini hatırlatarak, "Sezon başında 11 yabancıdan hiçbirinin dışarıda bırakmak istemiyorum demiştim. Kendi planımın dışına çıktım. Kullanmadığımız, dışarıda bıraktığımız oyuncular bize zarar veren yönler. Yabancı oyuncular ligin değerini artırmış gibi gözüküyor ama Türk futbolunun değerini düşürmeye başladı. Umarız ki bunu gelecek sezondan itibaren değiştirebiliriz." değerlendirmesinde bulundu.
    Atiba 5 yıldır formasını giydiği Beşiktaş ile yolları ayırıyor. Son maçlarda sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Kanadalı futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran’da sona erecek. Siyah-Beyazlı Yönetim, 35 yaşındaki orta saha oyuncusuna maç başı ücret karşılığında 1 yıllık mukavele teklif etti. Atiba’nın 2 yıllık anlaşma talebinde ısrar etmesi nedeniyle taraflar arasında uzlaşma sağlanamadı.



    İYİLEŞTİRİLMİŞTİ



    Tecrübeli oyuncu Göztepe ile görüşmelere başladı. Atiba, Sarı-Kırmızılı Kulüple anlaşma noktasına geldi. Kanadalı oyuncunun sözleşmesi 2016 yazında 2 senelik uzatılmış ve 1 milyon euronun altındaki yıllık ücreti 1.3’e çekilmişti. Deneyimli isim 187’si 11’de olmak üzere Beşiktaş forma giydiği 194 maçta 9 gol kaydetti
    Göztepe'den 'Çukur'lu tanıtım



    Göztepe, 2018/2019 sezonunda giyeceği formaları son dönemin popüler televizyon dizisi Çukur ile tanıttı.



    Ya bırak kardeşim Göztepeli olup 3 büyükleri tutan zibilyon tane adam var.Göztepe koskocaman bir kulüb desteğe ihtiyaci var.Köstek olmanin alemi yok.Daha bunun hakkinda birşey yazmayacağım.
    Ben galatasarayliyim hem renktaş hemde memleketimin takımı farkindalik yaratmaya çalişiyoruz.

    Zaten forumda göztepeli yok olanida illahlah ettiriyorsunuz.Ne haliniz varsa görün be
    Hay hay hocam sen bilirsin.Senin yerinde olsam;Dedigin gibi heleki 3-5 kişinin ayda yilda bir mesaj yazdigi bir ortamda Esas takimi Galatasaray olup Göztepenin gündemde kalmasi için burda emek harcayan kişinin emeğini hiçe sayiyorsan hay hay istedigin yere yaz.



    Povakatörlerde olsa gaza gelenlerde olsa ben burda Göztepe ile ilgili paylaşimlarda bulunacağım.



    Zaten bu konu altinda aktif 2-3 kişi var senin yazman yazmamam umurumda değil ben tek başımada paylaşima devam ederim...

  • Bileğinin hakkıyla kazandı helal olsun. Sonlarda adis jahovic'in kaçırdığı 2 net pozisyonu gole çevirebilseydi 5-2 bitecekti.
  • Başlık için teşekurler.

    Yeni nesil , özellikle ergenlerin yada 20 li yaşların başındaki gençlerin pek bilmediği efsane klübümüz.( tabi istanbuldan ve anadoludan falan bahsediyorum )

    Türkiyede çokfazla taraftarı olan bir klüp. İzmir dışında aynı zamanda ege klübü. maçlarımıza denizliden. balıkesirden. aydından ve manisan insanlar gelir.( gerçi pasolig ile artık pek gelemiyorlar)

    TFF 1.lig ilk sezon gene stadımız olmadan ayakta kaldık. 2. sezon ayakta kalmakla yetinmedik. süperlig e çıktık.

    Süperlig te Seyircisiz oynuyoruz puan alıyoruz maç kazanıyoruz. İnşallah iyi yerlere gelecegiz ama Ne devlet nede belediye izmir için bir halt yapmadıgı için Amatör klüpler için yapılmış olan bornova stadına maç yapıyoruz. Hakkaten efsane klübüz. Her hareketimiz efsane.

    Kendi stadımızın temeli 9 eylül de atılacak. kapasite 20.035 olmasına ragmen 200milyon€ gibi bir maliyeti var . Stadın hem AVM konseptli , kapalı otoparklı ve Tavanının yürüyürüş parkuru olacak olması (döviz kurunu da unutmayalım ) maliyeti bu hale soktu ama stad türkiye de bir ilk olucak.

    TAbi gönül isterdiki bizimde stadımız 45bin kişilik olsun ama bu stadların yarısının bile dolmadıgını düşünürsek 20.035 kapasiteli bir stad hiç boş kalmaz. zaten yalı da olucak insanlar yürüyerek maça gidicek.önü metro, arkası tramvay. müthiş bir lokasyon.

    Güzel günelr göreceğiz güneşli günler göztepem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 27 Ağustos 2017; 17:32:35 >




  • göztepenin cezası ne zaman bitiyor tribünleri dolu görelim artık
  • Trabzon maçı ile bitti cezası.
  • 9 Eylül stat temeli atılmadan önce güzel galibiyet oldu devamı gelsin.
  • Başlık hayırlı olsun, Göztepe bu disiplinle bu sezon orta sıraları zorlar diye düşünüyorum.
  • Tebrikler. İyi hocanız var iyi yerlere gelirsiniz inşallah

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haydi beyler! Gençlere de yaslarsak ilk 5 garanti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veee efsane 3. sıraya yerleşti

    tabi lig daha uzun ama ilk sezondan UEFA hayalleri neden olmasın?


    birde halen daha dandik bornova stadında oynuyoruz. belki de türkiye deki en kötü stadlardan birisi. maraton tribünün de oturduk maç izlenmiyor .Bornova belediyesinin rezilliği muhteşem.Aşşağıda gördüğünüz dev pano da İzmir Büyük şehir belediyesi başkanı Aziz kocaoğlu ve Bornova belediye başkanı Atilla olgunun resimleri var

    Göztepeliler Lokali [Baba Konu]


    Neyseki yeni stadımızın temeli atıldı. umarım vaktinden önce biterde şu doğanlar eziyetinden kurtuluruz. güzelyalı dan stada tam 23km



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 18 Eylül 2017; 20:2:1 >




  • Beto cok iyi kaleci, degisik kurtarislar yapiyo efsane :) halil akbunari bolca oynatmasi lazim

    O adamin dribblingini atacak adam turkiyede yok.. bildigin uzayip gidiyor

    Belki uzun boylu saglam bi stoper gerekli.. dante gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 20 Eylül 2017; 12:57:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÖztepe efsanesi yoluna devam ediyor Sivasspor 2- 3 GÖztepe.

    Tamer hoca nefis bir takım yaratmış. kendi kalene atıyorsun oyun disiplininden hiç kopmuyorsun.

    Adis jahovic 1 tanesi kendi kalesine olmak üzere 4 tane gol attı

    BJK Averajla 2. sırada göztepemiz 3. sırada.

    Ver alttan CL müziğini. olmadı UEFA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 24 Eylül 2017; 16:45:1 >
  • Ulan halis gene kaldığı yerden devam etmiş eyyamcılığa. Verdiği penaltı komedi. Gölgesi ceza sahası içine düşüyor diye penaltı vermiş

    Göztepeliler Lokali [Baba Konu]

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göztepe sence genede yenemezzmiydi? yani göztepe salmasa su maçta zaten 5-6 tane yiyecekti sivas. evet bu pozisyon penaltı değil ama ilkinde de gol olan pozisyonu penaltı verdi herif! ya Adis golü atamasaydı ne olacaktı ozaman ? her şeye hakeme bahane bulmamak lazım.

    Sivas kötü takım, göztepe de taş gibi takım. Dediğim gibi zaten göztepe rehavet yaratmasa 5-6 tane çok rahat atacaktı.
  • Göztepe ayrı bir şey her şeyi yaşayacaksın...
  • Attılar valla. Helal olsun be.
  • Hakem ikinci kartı çıkartamadı
  • Göztepe tam gaz ama "alüağaa bölööödüyeee sporrr" çekenleri ağlatmaya devam ediyoruz.
  • Çok iyiyiz Allah bozmasın..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.