Şimdi Ara

Signal, verdiği reklamlarla Facebook'u trolleyince apar topar engellendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
3.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xakler

    Zaten kullanılmasının amacı bir sürü ıvır zıvır özelliğinin olmaması. Yok bu var, yok şu var, yok o var bunların çoğunu zaten telegramda da kullanmayacağım. Ben sadece mesaj, fotoğraf ve konum atıyorum neden bir sürü özellikle uğraşmak isteyeyim ki?

    Ya da neden telegram reklamcılığı yapmak zorunda kalayım? Herkes demiş gidin telegram önerin. Ailene, eşine, dostuna, arkadaşlarına, esnafa, kuryeye... Hangi birine önereceğiz abartmayın. Herkes whatsapp kullanıyorsa mızmız çocuk olmam ve ben de kullanırım kapı kapı dolaşıp whatsapı kötüleyip telegram mı yükleyin diyeceğiz gerçekten :))


    @quadorian

    Telegram reklamcılığı yapmıyorum buna gerekte yok, alternatifleri öneriyorum kurup deneyen beğenen kullanıyor. Sadece Telegram değil hepsinden bahsediyorum, insanların çoğu sadece Whatsapp var zannediyor ama diğerlerini öğrenince çok memnun oluyorlar.


    İnsanları bilinçlendirmenin, alternatif olduğunu söylemenin kimseye zararı yok. Yaşı büyük kesim Signal'i çok beğeniyor daha da kolaymış diyor, fazla özellik isteyen daha genç kesim ise Telegram'ın özelliklerini benimsiyor. Kimse zorla başka bir uygulama kullanmıyor, beğenen deneyen kullanıyor.


    Parası ile hizmet aldığım firma ise sadece Whatsapp diye diretemez. Eğer sadece Whatsapp ile hizmet veriyorum derse bende tercih hakkımı kullanır başka firmadan hizmet alırım. Öncesinde de güzel bir dil ile durumu anlatırım, çoğu firmada müşteri kaybetmemek adına alternatifleri değerlendirecektir.


    Bu yaş konusu forumda çok sık dile getiriliyor :) İnsanların hayat görüşü, yaptıkları yaşa bağlı olmaz, yaşın bir önemi yok ama forumdaki birçok genç arkadaşımızın babası yaşındayım. :) Üstte de bahsettiğim gibi alternatifleri önerirsiniz, yardım isteyene yardım edersiniz, bunu yaparken Whatsapp'ı kötülemeye de gerek duymazsınız.





  • wp ilk çıktığında ben ümniversitedeydim. O zamanlar herkeste yoktu, hatta işte wpın var mı diye kızlardan numaralarını isterlerdi. Sonra sim kartı olan herkesin wp hesabı oldu.
    Signal veya başka bir uygulama için bu iş daha zor olacak ama yeterince sabrederlerse yayılacaktır. Özellikle özel hayatının gizliliğine kıymet veren insanlar süregelen bu durumdan oldukça hoşnutsuz.

  • Zaten her yerden fişlenmişiz fişleneceğimiz kadar. Google Microsoft Apple kim varsa verilerimize mutlaka ulaşıyorlardır. Çok kasmayın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telegram Ve Signali Yaygınlaştırmakta bizim görevimiz olsun.


    Telegram çok iyi inanılmaz arkadaşım bot yapıyor ve inanılmaz özellikli geliyor.


    Signal güvenilir ve bağışlar ile çalışıyor. Bir uygulama indirirken gelir modeline bakmak lazım.


    Bir insan o uygulamayı sözleşmeyi kabul ederek kullanıyorsa kendisine saygısı yoktur.

    Hiç kusura bakmasın.

  • Çok şükür bugünde whatsapp ı gömdük . Telegram'dan maaşlar ne zaman yatar acaba.

  • lollololo L kullanıcısına yanıt

    Çok yanlış ve çok tehlikeli bir tavır bu. Gizliliğin, şirketlerin kontrol altında tutulmasının önemini çok geç fark edeceksiniz ama fark edeceksiniz.

  • Türkiye için alternatif olması önemli değil. İnsanlar saçma sapan takıntılarından vazgeçemiyor. Çevremdeki pek çok kişiye bu olay daha sıcakken, Telegram ve Signal'i önerdim. Beğenmezseniz kullanmayın dedim. Bir kişi de merak edip kurmadı. Bir zamanların Facebook hastalığı gibi. Güvenliği geçtim, farklı şeyleri denemekten bile kaçınıyor insanlarımız. Signal kullanmak istedim ama çevremin umrunda olmazsa, benim kullanmamın da önemi kalmıyor.

  • telegramda kendimi konuşurken çok özgür hissediyorum bence bu bambaşka birşey. Kısaca çok memnunum mümkün olduğuncada çevremdekileri telegram'a yönlendiriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende diş macunuyla facebookun ne alakası var diyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xakler kullanıcısına yanıt

    telegram çok daha iyi.

  • tamam whatsapp güvenli değil eyvallah da rusların yaptığı bir uygulama ile kendinizi nasıl güvende hissediyorsunuz anlamıyorum  

  • Kaynağı nereden sağladıklarını internette araştırabilirsiniz. Açık kaynaklı ve uçtan uca şifreleme yapan yazılımlar hakkında kesin veri topluyor ve işletiyor demek için gerçek bir gerekçeniz olması lazım.

  • Xakler kullanıcısına yanıt

    Tek kötü tarafı kendinize hakim olamamak değil, geçen gün bunun hakkında mesaj atmıştım bakmanızı öneririm: https://forum.donanimhaber.com/google-floc-sistemine-ab-deki-duzenleyicilerden-de-tepkiler-yukseliyor--148934237#148937993

    Uygulama taraftarlığına gerek yok, herkes kendi tercihini yapar. Ben Teleram kullanan birine yazacaksam Telegramdan yazıyorum, bir yerden başlamak lazım ama şimdiye kadar kimseye konusu geçmedikçe Telegram kullan demedim. Teknoloji şirketleri kullanıcı toplayıp rakiplerini çok geride bırakana kadar zararı göze alıyor, Youtube yıllardır zararına çalışıp video alanında teknoloji, yayıncı ve kullanıcı geliştirdi. Alternatifi olan bir uygulamayı her zaman bırakmaya hazır olmak gerekir, gün gelir herkes Whatsapp kullanıyor zaten deyip istenmeyen özellikler getirebilirler. Bu arada Telegram'ın kullanımı Whatsapp'tan ne kadar zor olabilir? Çok özelliği var ama bildiğiniz mesajlaşma uygulaması, diğer uygulamalarda olduğu gibi kişi ya da grubu seçip mesaj atıyorsun.





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.