Şimdi Ara

CLA ve L-Carnitine Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Ben 5 aydır body building çalışması yapıyorum. Karın kaslarım haricinde bütün kaslarım çıkmış durumda. Ne yaptıysam göbeğimi eritemedim. Bu nedenle Cla ve L-carnitine kullanma kararı aldım. Benimle ürünler hakkındaki deneyimlerinizi ve marka tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim.



  • ne yaptıysam diyorsunda ya yeteri kadar kardiyo yapmadın ya beslenmene dikkat etmedin hem kas çıkarıp hem göbek eritmen çok zor.birine ara vereceksin
  • Düzenli kardiyo yaptım. Fakat diyet yapmadım ve yağların erimemesinin nedeni bu bunun farkındayım. Karın kısmımda En üstte alt alta iki baklavam var (Tabii onları çıkarmak kolay). Fakat en alt kısmı eritemedim bunun içinde CLA ve L-Carnitine kullanmayı düşünüyorum. Bu ürünler hakkında bi deneyimin war mı ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mohikan-

    Düzenli kardiyo yaptım. Fakat diyet yapmadım ve yağların erimemesinin nedeni bu bunun farkındayım. Karın kısmımda En üstte alt alta iki baklavam var (Tabii onları çıkarmak kolay). Fakat en alt kısmı eritemedim bunun içinde CLA ve L-Carnitine kullanmayı düşünüyorum. Bu ürünler hakkında bi deneyimin war mı ??

    Şöyle desen anlarım "çok sıkı diyet yapıyorum, yağ yakımında sorun yaşıyorum, cla - l karnitin gibi ürünler kullanmak istiyorum"

    Ama diyet bile yapmamışsın, nasıl sonuç beklersin. Önce diyetini ayarla kardiyoyu da eksik etme bir süre böyle devam et haa baktın yine olmuyor bu sefer bu ürünleri düşünürsün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.