Şimdi Ara

4 yıl ve daha eskıden egea alanlar buyuk zarar etti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
4.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lego95 kullanıcısına yanıt
    İkisini de uzun süre kullandım, egea eşekse corolla attır. Şuan egea var altımda aktif yıpranıyorum pardon kullanıyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Millet egea yı sürekli neden suçlama gereği duyar. Vatandaşa uygun fiyatlı araba sunar. Bizim millet ise hala daha neden uygun fiyatlı sunuyor diye dert yanar. Piyasa da egea olmasaydı diğer markalar daha da aç gözlü zam yapacaktı. Farkında değil millet ama egea gibi bir aracın piyasa da bulunması bile diğer sıfır araçların daha da fiyatlarının uçmamasına bir etkendir. Zaten açgözlü olan otomobil firmaları egea gibi bir arabanın olmaması halinde daha da aç gözlü olacaklardı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt

    Bu konudan bunu mu anladın :D

  • Konuna verilen cevaplara ve genele yazdım aslında. Genel olarak bir açık bulup kötüleme hırsı var bizim millette. Bizim millete düdükleyen firmalar yarıyor. Vw zamanında az düdüklemedi bu milleti. Bayilerinde neredeyse milleti ezikliyordu. O dönemler millet vw ye tapiyordu neredeyse.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt

    vw olayı bambaska zatende konuya verılen cevaplar ve genel olarak yıne o anlamı cıkartmaman lazım bıdaha oku ıstersen . Tam tersı bır durum var yanı bayagı yanlıs anlamıssın :)

  • Tersi bir durum var demen bile dediklerimin doğruluğunu kanıtlıyor. Siz egea düşmanlığı yapmaya devam edin. Bu zihniyetle bu ülke gelişmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt

    hocam sen kendı zıhnıyetını bır anlayabılsen gelişiriz merak etme

  • Sanırım 2019 da baz paket corollarda ciddi bir indirim oldu. Ben de heveslendim bir arkadaşla beraber. Bütçe hesabı filan yapıp saf saf hadi alalım dedik. İstanbul'da en yakın bayiye gittik. Meğer araba yokmuş, gelmesi de beklenmiyormuş. Sonra telefonla başka bayi aradık. Açan kişi direk araba maraba yok dedi😄.
    Biz de bu sevdadan böylece vazgeçtik.
    Corolla nın marka değeri ne olursa olsun belki 2 sene sonra yerini başka bir araca bırakacak olan Egea markasından çok daha üstündür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt

    olaya bırde turbo yonunden bakmak lazım turbolu aracların motorları cok daha saglam oluyor ve daha serı hızlanmaları oluyor. Resmen o donemler seat fiattan cok daha ucuza arac satmıs sanslısınız

  • AirSupport kullanıcısına yanıt

    toyota yalıtım iyi cümlesinden fanboy olduğunu anlamanız lazımdı  

  • yakpinar1222 Y kullanıcısına yanıt

    arkadaslar sızın yalıtım sandıgınız lastık sesı ve kapı fıtıllerınden ılerı gelıyor. İkisini de 1.000 tl masrafla cozuyorsunuz zaten bunlar serı uretım araclar yalıtıma bakmıyorlar fabrıkadan acıl bıtırıp cıkartmaları gerekıyor. Çok sığ düşüncelerdesınız

  • Ben neden çözüyorum ya

    Arabaya dünya para vericem bir de üstüne para verip yalıtımla uğraşıcam he

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt

    para degıl zaman işi bu fabrıkada bunlara zaman harcamıyor adamlar cunku zaten standart yalıtım ıle satıyorlar. Teyp açtıgın zaman yada hız lımıtlerınde kullandıgın zaman o seslerı zaten duymuyorsun :D

  • 4 yıl değil 3 yıl aslında o makyajlı kasa cıkmadan oncekılerde pahalıydı dıye hatırlıyorum

  • Şirket aracı olarak dizel Megane, hybrid Corolla, şimdide dizel Egea kullanıyorum, konfor olarak Corolla, Megane, Egea, donanim olarak da aynı sıralama(hepsi giriş paket), Egea ciddi anlamda konforsuz ve boş bir araba, tamam maliyet etkin ama giriş pakette 2 airbag, bluetooth’ta telefondan ses aktarama, biraz hız yükseltince gelen güvensizlik hissi, 15 inç janta rağmen yoldaki her tür çukuru olduğu gibi hissettirmesi. Kesinlikle birinci tercih olmazdı aynı paralara başka C segment araç alınabiliyorsa. Maliyet düşük olsun, ayağımı yerden kessin yeter deniyorsa alınabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • false6 kullanıcısına yanıt

    eskıden almak mantıklı değildi ama su an sadce 1.4 motorlusu 400 bın tl ve lpgde taktırınca alınabilir seviyeye geldi. Oda uretım durmak uzere zaten bundan sonra yenı bir tipo falan cıkarsa benzınlısı bıle 600 bın tlleri görur o da ncapte diğer fiat modelleri gibi sıfır yıldız almazsa tabi

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.