Şimdi Ara

4 yıl ve daha eskıden egea alanlar buyuk zarar etti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
4.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • treyturop T kullanıcısına yanıt

    makyajlıda kasım aralık aylarına fln denk gelmıstı sene sonu o arada halojenlerı kakalamıslardı. İşin garip yanı led farlılar halojenden daha ucuza satmıslardı 1 ay farkla

  • ARES007 A kullanıcısına yanıt

    Bu mesajı 11 kişi neden beğendi aklım almıyor.


    Değil 2012 hani corolla gelirse gelsin Japon araçlarının yalıtımsızlığı öyle böyle değil. Bunu kabul etmek gerekiyor. Civic'inden Corolla'sına binince çok rafine araçmış izlenimi yaratıyor. Özellikle süspansiyon olarak pufur pufur geliyor. Bir de Japon araç algısı sorunsuzluğu dikkat çekiyor. Ama;

    1-Malzeme kaliteleri öyle 93 model Corolla gibi 100yıl dayansın mantığıyla üretilmemiş. 5 yıla tüm trimler eskiyor.

    2-Fabrika işçilikleri vasat. Punto birleşim yerleri boya kaliteleri yerlerde. Saç inceliği ülke şartlarına hiç uygun değil. Taş izleri mermi yemiş gibi yapıyor arabayı. Hatta ülkemizin o güzel taşlı yollarında seken taşların yarattığı tik tik tik sesler arabanın altında teneke mi var dedirtiyor.

    3-Atmosferik her motor belli bir standarda sahip ve sorunsuz motorlardır. Teknoloji düz bi kere o yüzden motor konusunda bişey diyemem. Ama kullanıma bağlı Japon araçlarının motorları sağlam bunda hem fikirim.

    4- Taksi olarak Egea'ya bindiniz ancak o araçların ne şartlarda nasıl kullanıldığını bilmiyoruz ve o kıyasa dahil olmaz. En basitinden patlayan amortisör yerine yan sanayi kullanırsa zaten tüm kalite gider.

    5- Megane ülke şartlarında Corolla dan daha dinamik ve zevkli bir araç. Hem turbo benzin hem turbo dizelleri asla üzmez. Ancak Megane bir süre sonra çok fazla salıyor ve aracın önü haddinden fazla yere yaklaşıyor. Bu da ülke şartlarında birçok yerde bam güm süspansiyonların vurmasına hatta aracın burnunun sürtmesine sebebiyet veriyor. Corolla bu konuda kendini salmaz. Egea hepsinden daha yüksek ve süspansiyonu genel olarak sert bu sebeple sorun yaratmaz.

    6-Egea ise fabrikasyon üretim kalitesi kesinlikle hem renodan hem de corolladan daha iyi. Birleşim yerleri, boya kalitesi olarak sorun yaşatmaz. Trim sesi neredeyse hiç olmaz. Renault bayiden çıkar yine ses yapar. Corolla trim aksamı ses yapmaz ama yol sesi zaten hepsini bastırır.





  • Lego95 kullanıcısına yanıt

    Japonlara yalıtımsız demişsiniz laakası yok hocam japonlar yalıtıma zaman harcayamaz o corolla fln dunyada satacakları sayı bellı fabrıkalar araba yetıstıremıyor. Bu nedenle yalıtım ucuz bısey oldugu ıcın ısteyen davlumbazlara vs cok ucuza dısarda yalıtım yaptırabılırler yol sesı fln kalmaz, kapı fıtıllerıde degıstırılebılıyor bunlar basıt seyler. japonlar genelde teknık dusunurler . Mısal sonu gorunmeyen bır vırajda karsınıza bir inek cıktı ve anı frene bastınız vıraj frenınde kısa mesafede durmada 1. sıradadır araçlar. Yanı corolla vs japonlar bunlara onem verırler mısal....

  • Lego95 kullanıcısına yanıt

    Sırf Egea değil başka model taksilere de çok bindim. Corollada dahil. Egea vs Corolla kıyaslanamaz. Elentra taksi gelmişti o bile egeadan baya konforluydu.


    2006-2012 model toyotalar nezdinde konusursak 300+ kmdeki araçları ve iç mekanlarını inceleyin derim.


    Tas gelipde boyası atmayan araç yok. Vw aracimda aldigimin ertesi günü tas izi oluştu.


    Daha eski model toyotalari bilemem ama 2006 ve sonrasinda çıkan Corolla ve aurisler her açıdan egeadan iyi araçlar.


    2013 model sonrası cikan toyotalarda direksiyon derileri problemli. Bazı noktalarda kesintilere gitmişler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.