Şimdi Ara

Vergi Kaçırmak Farz Mı Sevap Mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kartal belediyesi. Enişteye iş yaptırıyor. Fatura kesme diyor. Faturayı başka şirkete kestiriyor. 30 bin liralık şeyi toplamış diğer şirket üzerinden 1.5 milyona fatura kesmişler. CHP li belediye işte. Heykeller parklar üzerinden belediyeyi sömürüyor. Eski AKP belediyesi Kartal'da daha hırsızmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden hayat standardı vardı. Devlet senin 1 yılda şu kadar gelirin vardır der ve o rakam üzerinden vergiyi alırdı. Zarar gösterende, hayat standardı altında kar beyan edende belirlenen hayat standardı rakamından gıkı çıkmadan vergisini öderdi. Çünkü gerçekte hepsi o rakamın üstünde kazanırdı.


    Şimdi beyan edilen karın vergisi ödeniyor. Çoğu esnaf yıllık net asgari ücretin bile altında kar beyan ediyor. Kimse de bunlara sen aptal mısın? Git o zaman bir yerde asgari ücretle çalış yada adam gibi kazancını ve karını beyan et demiyor.


    Devlet dolaylı vergilerden voleyi vuruyor. Mükellefler kafalarına göre istediği vergiyi ödüyor. Geçinip, gidiyorlar ...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 2 Ağustos 2020; 3:26:2 >
  • İşçi olmada ne oluyorsan ol şu ülkede. Hem en çok parayı kazandırırsın patronuna ama emeğine göre en düşük parayı da sen alırsın.

  • Orta ve küçük ölçekli ekonomiye sahip kişilerin verdiği vergi miktarı inanılmaz. Borç değil gelişmiş ülke hesabına göre alacsğı bile var. Daha fazla alacak olmasın diye vergi vermiyorlarvermiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.