Şimdi Ara

Sabancı’dan koronavirüs aşısı için Sağlık Bakanlığı'na büyük destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Ülkemizde önemli üretim hattına sahip Sabancı Topluluğu, koronavirüsle mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığına büyük destekte bulunuyor. Sabancı, 150 bin adet test kiti ve 1.7 milyon lira bağış yapacak.



    Sabancı Topluluğu, bugüne kadar koronavirüsle mücadele için bazı destekler yapmıştı. Örneğin Sabancı Topluluğu bünyesindeki Kordsa ve Sabancı Üniversitesi’nin kullandığı Kompozit Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi’nin tüm altyapısı koronavirüs tedavisinde kullanılan medikal cihazlar, parçalar ve sağlık çalışanlarının kişisel koruyucu ürünlerinin tasarım analiz ve prototiplerinin üretilmesi için Sağlık Bakanlığı’nın kullanımına sunuldu



    Sabancı Üniversitesi tarafından geliştirilen ve uygulandığı yüzeyde 3 aya kadar hijyen sağlayan Antimic adlı dezenfektanın 10 tonunu Sağlık Bakanlığına bağışlandı.



    Ayrıca Bkz.Koronavirüsü 1 dakika tespit eden 'yerli yapay zeka' göreve başlıyor



    150 bin test kiti ve 1.7 milyon lira destek



    Sabancı Topluluğu yeni desteklerini duyurdu. Bu kapsamda Sağlık Bakanlığı’na 150 bin adet Kovid-19 tanı kiti bağışlayacak. Sabancı Üniversitesi Nanoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi (SUNUM) altyapısı Kovid-19 aşı ve serum geliştirme çalışmaları için kullanılacak. Ayrıca Sağlık Bakanlığı’na Kovid-19 aşı ve serum geliştirmesi için 1.7 milyon lira destek aktarılacak.








  • Yaptığınız bağış silinen vergilerinizin 100'de 1'i bile değil. Bir esnaf olarak geçen 1 yılın tüm kazancını neredeyse kaybettim. Ama vergimi de tamı tamına ödedim. Kanmayın bunların yalanlarına.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu para kesinlikle bu işte kullanılcağını düşünenler favlasında sayımızı bilelim :))))))

  • Yillarca yurt disindan bir seyler getirip bu millete satmak disinda ne yapmis bu zengin aileler?



    Gerci onlar da hakli, gecmiste bu ulkede milli atilim yapmak isteyenler ya olduruldu, ya tutuklandi ya da malina mulkune el koyuldu..

  • Vampirler kendi aralarında anlaşmış. Kan toplayıp emmekten bayılan/bayılacak kurbanlarını ölmesin diye hayatta tutacaklarmış. Bazı vampir dernekleri de kurbanlardan kan toplayacakmış kötü durumda olan kurbanlar için. Daha sonra emmek üzere, mahsül telef olmasın sistem dönsün.... .Efendiler ve Köleler.

  • WB kullanıcısına yanıt
    Sende 1.7milyon tl destek ve görelim.

  • WB kullanıcısına yanıt
    Sabancıda öyle bişey yok hocam özellikle kordsa brisa akçansa hepsinin kendi arge tesisleri var ve dünyada kendi klasmanlarında lider firmalar sürekli yeni patent başvurusunda bulunuyorlar biraz daha detaylı araştırın

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaRviLLE

    Sabancıda öyle bişey yok hocam özellikle kordsa brisa akçansa hepsinin kendi arge tesisleri var ve dünyada kendi klasmanlarında lider firmalar sürekli yeni patent başvurusunda bulunuyorlar biraz daha detaylı araştırın
    evet göruşunuze katılıyorum.dogrudur..
  • koç ve sabancıda kolay kolay yalan dolan olmaz...
  • güzel bir yere gitmiş

  • DEMİRCİEFE kullanıcısına yanıt
    Koç sadece Koç... Sabancı sakıp ağa ile öldü. Varisleri maalesef aynı kafada değil.
  • Esnafa vergide 1 lira muafiyet yok.
    Bunlar ise vergilerinin %90ından fazlasını vermiyor.
    Yani yaptıkları iyilik değil vatana millete olan borçlarının bir kısmını geri ödemeleridir.
    Dün mesela Mehmet Cengiz 34 milyon lira bağış yaptı diye haberlere çıktı (kaldı ki bağış da sayılmaz, vergiden düşülecek)
    Adamın 424 milyon liralık vergi borcu tek kalemde silindi. 34 milyonunu geri verdi diye bunu lütuf sayıp milletçe minnettar mı olacağız ?

    şu listeye iyi bakın, Ak bank ve Ak sigorta kimin bir zahmet araştırın, Güler Sabancıyı da zaten hiç demiyorum. Bunların yaptıkları göz boyamadan ibaret, Esnafa gelince 1 liralık vergi borcunuz olsa yarın faiziyle geri almasını çok iyi biliyorlar. Minnet duyulacaksa esnafa, maaşının yarısından fazlasını devlete doğrudan ve dolaylı yoldan veren işçiye minnet duyulmalı.. 100 lira vermesi gerekirken 1 lira verip buna bir de bağış havası katanlara değil..


    Sabancı’dan koronavirüs aşısı için Sağlık Bakanlığı'na büyük destek




  • 1.7 milyon mu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.