Şimdi Ara

Drizzt Efsanesi Serisi Kitaplarını Bulma ve Seçme Sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Drizzt efsanesi serisinin ilk 6 kitabını ithaki yayınlarından okudum. Yedinci kitabı çıkartılmadığı için ithaki yayınları tarafından laika yayınları tarafından çıkartılmış olanlarını da internet de bulamadım. Yeni kitaplar ithaki tarafından çıkartılacak mı bilginiz var mı? Ya da laika yayınları tarafından basılmış olanların satıldığı bir site biliyor musunuz? Ayrıca laika yayınlarının çevirisi ile ithaki uyuyor mu? Demek istediğim terimleri çevirmede bir uyumsuzluk var mı? Mesela ithaki yayınları ana karakterin ırkına drow derken laika yayınları kara elf diye çevirmiş mi. Bu ve bunun gibi uyumsuzlukları var mıdır? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.



  • İthaki yayınları, serinin eski kitaplarını yeniden basacak mı bilmiyorum. Ama ilk 6 kitap, Laika yayınları çevirisi ile aynı. Laika yayınları tarafından yayınlanmış diğer kitaplarıwww.nadirkitap.com adresinden aratabilirsin. Birçoğunu bulursun.

    İthaki yayınları en son "Son Eşik" isimli kitabı yayınladı ve Neverwinter Saga 4'lemesini tamamladı. İthaki yayınlarının sevdiğim yanı, yayınlamaya karar verdiği serileri yarı yolda bırakmaması. O yüzden bence kitapları yayınlayacaklardır. Şu anda The Sundering serisinden "The Compapions" kitabında sıra. Ondan sonra "Companion Codex" ve "Homecoming" 3'lemelerine gelecek sıra. Tabi bu serilerin yayınlanması ne kadar sürer kestiremiyorum. Daha Timeless, Boundless ve Relentless kitapları var.


    Eğer ingilizcen varsa (henüz yayınlanmayan "Relentless" hariç) tüm kitapların internette EBUP formatları var. Onları indirip okuyabilirsin.




  • Aldueren kullanıcısına yanıt
    Sürekli yeni serilere bulaşacaklarına önce eksik kalanları tamamlasalar daha iyi olacak sanki. Millet 2 senedir Dune bekliyor, ne zamandır Vakıf serisinin devamını bekliyor ama gidiyorlar Kültür Serisi, Yeni Güneş serisinin ilk kitaplarını çeviriyorlar. Dune'un 5.kitabı çıkacakmış bu sene, 6. kimbilir ne zaman çıkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Ben umudumu kestim. Sırf Bkk serisi diye Dune'yi almıştım. Zaten daha önce çevrilmiş seriyi bile çıkartmıyor bekletiyorlar.
    Wool serisini bitirdiler çok şükür.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler verilen sitede de miras kitabını bulamadım. İthaki yayınlarının insafına kaldık artık :(
  • user234 U kullanıcısına yanıt
    https://www.nadirkitap.com/unutulmus-diyarlar-drizzt-do-urden-in-maceralari-1-kitap-miras-r-a-salvatore-kitap16048166.html

    Bu linkte Miras kitabı satılık görünüyor. Kapağı Türkiye'de çıkan ilk baskısına ait ama çeviri aynı. Biraz pahalı tabi.
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Hımmm haklısın evet. Bahsettiğin serileri duydum ama okumadım henüz. Ama bildiğim kadarıyla Dune serisini ilk olarak Kabalcı Yayınevi dilimize çevirip yayınlamıştı. Yayınevi şu anda faal değil ama kitapları internette bulunabiliyor. Bir araştır istersen.
  • Gecen 54 kitap set 1900tl satiliyirdu zebramo "da tam alacaktim kayboldu urun :-) .
    Drizzt Efsanesi Serisi Kitaplarını Bulma ve Seçme Sıkıntısı
    Drizzt Efsanesi Serisi Kitaplarını Bulma ve Seçme Sıkıntısı Resim temsili.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.