Şimdi Ara

Kaliteli Makina Mühendisi ARanıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Memleketimizdeki interaktifliği, iletişimi arttırarak keşfedilecek cevherleri ortaya çıkarmak istiyoruz. Ne kadaaar sorunlar var değil mi? Çalışmak için çırpınan gerçek bir icraat adamı boşta, sadece tanışıklıkla bir yere kapağı atmış ama işten çıkarılamayan her ay maaş alan tembeller boşluğu doldurmakta.... bu Allah (c.c.) 'ın taktiridir. ancak bizler de zorluğa karşı hem kendi başımıza hem de birbirimizin toplu kuvvetini en iyi şekilde kullanarak yapabildiğimizin en iyisini yapmalıyız. Cesaret edilemeyene girişen, becerilemeyeni yapan, başkasının değil kendi rekorunu kıran bir kalkışmadır bu.

    Diğer her meslekte forum tipi herkesin ulaşabildiği ve isimlerin tanışıklıklların değil fikirlerin ve kalitenin parladığı hakkı sahibine iletmek üzere konular açılmasını tavsiye ederiz.

    Konumuzda Makina Mühendisliği namına yüksek cevherleri hayata kazandırmak esastır. Yanısıra, derdini anlatıp rahatlıkla iş arayışı da mümkündür, illa ki dünya çapında bir rekor aranmıyor.







  • Bu mesaj; konuya gelen talep ve bildirilmesi gerekenlerin tek elden düzenlendiği bir mesajdır. Kendim yada Dh ilgilileri tarafından güncellenmesi içindir.
  • konunun amacı ne? başlık zaten muamma. biraz kitap okuyarak başlamak lazım işe.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.