Şimdi Ara

45 -55 Bin TL Bu arabaya verilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • FİAT BRAVO 1.6 MJET DİZEL OTOMATİK 120 HP 300 NM TORK

    Dizel otomatik düşünüyorum, 50 bin tl bu arabaya vermek mantıklı mı sizce abilerim? 2. el piyasası olmayan bir araç fakat bu donanım da bu fiyata başka bir araç yok gibi. Manuelleri otomatiğe nazaran biraz daha düşük fiyata bulunabiliyor.45 -55 Bin TL Bu arabaya verilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalande -- 8 Kasım 2019; 16:5:58 >



  • Değil 50 bine dizel otomatik zor bulursun kardeş
  • 2004 honda civic fitek parası
  • Cruze da bakabilirsin ama benzinlisini bulursun o paraya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet uyanmış parasının hakkını en iyi veren alım konuları açılıyor.

    55 e bulmakta zorlanabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 48'e 3 yıl evvel bravonun abisinin dizel otomatiğini aldıydım, şimdi şaşırmışlar 70'in altında takılan yok
  • Otomatik şanzımanı sıkıntılı diye yorumlar okumuştum bravonun onu bi araştırın isterseniz, ben cruze öneririm size temizini bulun ama servis kayıtlı felan olsun.Cruze bakarsanız eksantrik dişlisini bir ustaya göstertin birde kompresyon testi yaptırın almadan önce subaplara baksınlar kompresyon testiyle çıkar durumu eğer bu iki şey sağlamsa ve diğer bakımlarıda yapıldıysa ondan sonra alın binin uzun yıllar götürür sizi tam bir cefakardır konforundan gidişinden memnun kalırsınız lpg ilede çok güzel oluyor ekonomik.Parçası sanayide bol yan sanayi olarak ucuza bulursunuz, motor opelin zaten.Bravodanda iyidir konfor olarak.Mesela camları kapattığınızda kütüphane gibi olur aracın içi ses yalıtımı çok iyidir, keza tasarımı felanda bravodan daha güzel ben bir bakın derim deneyin ikisinede bakın hangisi daha güzel araba ondan sonra karar verin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A8D122BA5 -- 9 Kasım 2019; 1:47:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A8D122BA5

    Otomatik şanzımanı sıkıntılı diye yorumlar okumuştum bravonun onu bi araştırın isterseniz, ben cruze öneririm size temizini bulun ama servis kayıtlı felan olsun.Cruze bakarsanız eksantrik dişlisini bir ustaya göstertin birde kompresyon testi yaptırın almadan önce subaplara baksınlar kompresyon testiyle çıkar durumu eğer bu iki şey sağlamsa ve diğer bakımlarıda yapıldıysa ondan sonra alın binin uzun yıllar götürür sizi tam bir cefakardır konforundan gidişinden memnun kalırsınız lpg ilede çok güzel oluyor ekonomik.Parçası sanayide bol yan sanayi olarak ucuza bulursunuz, motor opelin zaten.Bravodanda iyidir konfor olarak.Mesela camları kapattığınızda kütüphane gibi olur aracın içi ses yalıtımı çok iyidir, keza tasarımı felanda bravodan daha güzel ben bir bakın derim deneyin ikisinede bakın hangisi daha güzel araba ondan sonra karar verin.
    Onuda araştırmıştım bi ara, bravoyu kullanma şansım oldu fakat cruze kullanmadım, sadece çok yaktığını biliyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adalande

    Onuda araştırmıştım bi ara, bravoyu kullanma şansım oldu fakat cruze kullanmadım, sadece çok yaktığını biliyorum.

    Alıntıları Göster
    Lpg fulledim 47lt tank 150 liraya fullendi, istanbul şehir içi 470km yol yaptı. 32 kuruş yakıyor gayet ekonomik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • verilir neden verilmesin, bende nisanda bravo satıp otomatik bravo aldım. ama temizini 55ten aşağı zor bulursunuz. yarı otomatik şanzımanlar içinde en sorunsuzu ve en keyiflisi diyebilirim. bende bu yüzden tercih ettim zaten. başka araçlarda bakabilirsiniz ama bravo italyan üretimi. fiat markasının imajına takılmayın, dediğim meseleyi bindiğiniz zaman anlarsınız zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aoe_

    verilir neden verilmesin, bende nisanda bravo satıp otomatik bravo aldım. ama temizini 55ten aşağı zor bulursunuz. yarı otomatik şanzımanlar içinde en sorunsuzu ve en keyiflisi diyebilirim. bende bu yüzden tercih ettim zaten. başka araçlarda bakabilirsiniz ama bravo italyan üretimi. fiat markasının imajına takılmayın, dediğim meseleyi bindiğiniz zaman anlarsınız zaten.
    2013'te 2011 model 1.6 mjet dualogic şanzıman kullandım yaklaşık 3 ay kadar, maddi nedenlerden dolayı satmak zorunda kaldım tabi o zaman 38 e aldım 32 ye sattım ozaman öyleydi maalesef, şimdi Allah nasip ederse tekrar düşünüyorum performansı çok memnun etmişti açıkcası 5 senedir aklımdan çıkmayan bi araç tekrar bravo düşünüyorum bakalım umarım temizini bulmak nasip olur.
  • Bu paralara temiz Mitsubishi Colt bulabilirsiniz tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio al

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bir peugeot aracı bakabilirsiniz
  • Bravo iyi bir araç. Mantıklı bir seçim olur. Bende de lancia delta var, aynı motor şanzımana sahip. Bu araçlar 50-70bine çok şey sunuyor. Milletin 150bin verip aldıkları benzinli golfü falan görünce bana gülme geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 12 Kasım 2019; 8:8:24 >
  • fiyatlar artinca bit pazarina nur yagıyor :) saka bi yana ben dizel manuel bravo sahibiyim. bravolara hastalikli gozuyle bakılıyor. aracıma binen kayif alıyor. yalniz otomatik bravolar da 55-60 altinda temizi olmaz bilginiz olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.