Şimdi Ara

Plaka Değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Birden fazla aracımız bulunuyor ve bir tanesini satmak istiyoruz. Satmak istediğimiz aracın üzerinde FB plaka olduğu için bu plakayı diğer aracımıza taşımak istiyoruz. Bu işlemi yapmak mümkün müdür? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

    Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim



  • trafik vakfına para fişeklemen gerekiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birinci ihtimal; ikametinizi il dışına alacak ve örneğin 34 olan plakanızı 06 olarak değiştireceksiniz. Sonra ikametinizi tekrar İstanbul'a (FB plakası veren ilçeye) alacaksınız, bu sırada FB plakalı aracınızı satmış olmanız gerekiyor. Ama bu işlemleri kısa süreler içerisinde yapmalısınız ki düşen FB plakası kapılmasın.

    İkinci ihtimal; örneğin İstanbul'daysanız aracınızı FB plakanın verildiği ilçede oturan bir tanıdığınıza satacaksınız. Düşen FB plakayı arkadaşınız talep edecek ve araca taktıracak. Siz de arkadaşınızdan aracı tekrar kendi üzerinize alacaksınız ve plaka değişikliği istemediğinizi noterde belirteceksiniz. (Yorucu bir iştir, trafikte tanıdık yoksa biraz sıkıntı çıkabilir.)

    Üçüncü ihtimal; FB plakalı aracınızı satıp plakayı düşüreceksiniz. Bu sırada diğer aracınız için trafiğe başvurup plakalarınızın kaybolduğunu/düştüğünü/çalındığını söyleyecek ve yeni plaka talep edeceksiniz. Bu durumda da boşta olan FB plakayı alabilmek için hem FB plakası veren ilçede ikamet ediyor olmanız hem de trafikte bir tanıdığınız olması gerekecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reguse -- 18 Ekim 2015; 18:23:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 64 FB 640 SATLIK PLAKA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.