Şimdi Ara

World of Warships - Ana Konu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
6
Favori
26.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • WoWs 1 mayıstan itibaren 14 günlük ücretsiz premium hesap hediye ediyor. Aşağıdaki sayfaya 1 mayısta girip başvuru yapmanız yeterli:


    https://worldofwarships.eu/tr/news/general-news/14-days-of-premium-account//

  • Arkadaşlar konunun aktifliği iyice düşmüş, nasıl gidiyor oynuyor musunuz? Yeni başladım ben şu an USSR SINOP ile oynuyorum. Hesap almayı da düşünüyorum aslında ama bakalım.

  • eminmetehan E kullanıcısına yanıt

    Hocam siz sattınız mı hesabınızı?

  • bu oyunda acilen macin basindan sonuna kadar burun gosteren kullanicilara yaptirim gelmesi gerekiyor.ya da agresif oynayan,rakibe saldiranlara ayricalikli ozellik kazandirilmali.yoksa maclar cok sıkıcı olmaya basladi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMX 166 kullanıcısına yanıt

    Tam da senin istediğin tarzda bir özellik geliyor yeni duyurulan Hollanda kruvazörleriyle birlikte:




       





  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    bu ne ya,gizli ozellik skill i gibi😂

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMX 166 kullanıcısına yanıt

    Hollanda kruvazörlerine özel "hava saldırısı" özelliği. Yalnız test aşamasında olsa da eleman nasıl yaptıysa 3 hakkını aynı anda göndermeyi başarmış hedefin üzerine. Bombalar önce paraşütle yavaş yavaş iniyor ama daha yarısında paraşütlerinden kurtulup hızla hedefin üzerine düşüyorlar. Öte yandan bunlardan kurtulmanın yolu da oldukça kolay; yoluna devam etmek zira hareket eden hiçbirşeyi vuramıyorlar gibi. Ama duruyorsan geçmiş olsun, hızlanana kadar bombaları kafaya yiyorsun.

  • 6 ayda bir gelen,kaynak karsiligi gemi alinabilen indirim kuponu 3 gun sonra geliyor.yeterli celik birikti gibi.
    sizce slava mi yoksa biraz daha celik kasip hormonlu yamato yu mu almali



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 14 Haziran 2021; 17:56:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMX 166 kullanıcısına yanıt

    Slava sadece Research Bureau puanları ile alınabildiği için indirim kuponu geçerli olmuyor. O nedenle Shikishima tek seçeneğiniz gibi görünüyor.

  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    stalingrad yazacaktim.hani 305mm topu olan varya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMX 166 kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğin 2 gemi de güzel nerf yedi, Shiki ikincil top isabetinden kayıp verdi, Stalingrad ise radar süre ve menzili yönünden. Petro'nun Stalingrad'dan çok daha iyi olduğu söyleniyor ama Shiki'nin bir eşi benzeri yok. Bence karar tamamen Super BB mi yoksa Super CA mi yönünden verilmeli.

  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    gerci mushashi varken skishima ya gerek varmi🙄

    galiba stalingrad i alicam.

    komurle alinan 9. seviye italyan zirhlisi nasil.alip memnun olan varmi.zira hevesle aldigim pommern hem uzun atis suresi ve de yeni kaptan becerileri yuzunden 2. toplari cop oldu gitti.

    bir de komurle alinan 9. seviye sovyet muhribi var.o da alternatifim ama🙄

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMX 166 kullanıcısına yanıt

    Marco Polo'yu çok övmüyorlar, resmi teknik bilgilerinde teknik ağaçtaki İtalyan zırhlılarından daha isabetli topları olduğu yazıyor ama kullananlar toplarının Roma'dan hiç farkı olmadığını söylüyor. Üstüne bir de reload uzun (takviye ile 31,68 sn) ve top menzili de kısa olunca (19km) pek bir artısı kalmıyor. Özetle diğer İtalyan zırhlılarında olduğu üzere bir SAP için gemiyi çok kırpmışlar.


    Neustrashimy sınıfında çok sevilen bir gemi, eskiden çelik ile satıldığı için kömür bazında fiyatı diğerlerine oranla daha yüksek ama çok övgü aldığını gördüm.


    Pommern'i bu kuponda almayı düşünüyordum ama hem elimdeki Fr. der Grosse işimi fazlasıyla görüyor (permacamo'lu ve 21 seviye Lutjens'i GK yerine ona atadım) hem de avcı uçağı taşımaması benim için büyük bir eksiklik. Bu nedenle kuponu snowflake etkinliklerini de hesaba katarak 10. seviye gemiye harcamaya akrar verdim ve Yoshino'yu aldım.





  • war gaming yeni etkinlik kapsaminda gecici okarak verdigi satsuma yi satisa koyacakmi.

    bu gemiye karsilik butun agaci feda edebilirim😂

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMX 166 kullanıcısına yanıt

    Şu an için resmi yanıt "maalesef hayır" ama WG'nin bu tip etkinliklerde yeni oyun modlarını, yeni gemi vb denediği de bilinen bir gerçek. Çok büyük bir ihtimalle seviye 11 için ön denemeler yapıyorlar yani 1-2 sene içinde teknik ağaca eklenirse hiç şaşırmam.

  • Az önce yayınlanan resmi açıklamaya göre Alman BattleCruiser sınıfı çok yakında test yayınına alınacak. Seviye III, IV ve V meşhur Jutland deniz savaşına katılmış olan Von der Tann, Moltke ve Derrflinger'dan oluşurken, seviye VI'da bulunan Mackensen kızağa alınmış olmasına rağmen tamamlanamamış bir gemi. Seviye VIII, IX ve X ise tasarım aşamasındaki gemilerden oluşacak.


    Tabi burada bizim için en önemli kısım tarihimizde önemli bir yeri olan TCG Yavuz'un (SMS Goeben) da Moltke sınıfı bir gemi olması. Nihayet gayrı resmi de olsa bir savaş gemimiz WoWs'da yerini alacak.

  • peki ikinci zirhli dalinin ozelligi ne olacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orası biraz çetrefilli işte. BC sınıfının zaten BB'den asıl farkı daha fazla hız ve manevra yeteneği için zırhtan feragat edilmesi. Yeni ağacın ana özelliği WG'nin açıkladığı haliyle yakın dövüşe uygun olacak; düşük tespit edilme menzili, yeterli ikincil toplar, az sayıda ve kısa menzilli ana toplar ama uzun menzilli torpidolar.

  • Yilbasindan itibaren oyunuyorum. Oyun oyun degil bildigin kumar. Mermiyi atacanda, hedefi tutacakta, zirhini delecekte, hasar verecek... Resmen biz oyunla degil RNG bizle oynuyor ama tek salvoda 2-3 kosk vurdumu manyak keyif veriyor dogrusu :)

  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt

    RNG iyidir üstat. Kaç kez kaçmak için geriye dönerken tam borda göstermeme rağmen RNG sayesinde kıl payı kurtuldum. Pike bombardıman uçağı belasından da RNG dışında hiçbir kurtuluş yok maalesef. Öte yandan uzun bir süre borda göstereni RNG bile kurtaramıyor, daha dün bir Yoshino'yu 45k'lık bir salvo ile limanına gönderdim, mükemmeldi.

  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.