Şimdi Ara

World of Warships - Ana Konu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
6
Favori
25.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Simolenski artık alma ihtimalimiz yok değil mi özel günlerde falan satışa çıkar mı yoksa sadece sandıklardan falan mı edinebiliriz ki sandıklardan da çıkma ihtimali baya düşük. Çoğu gemiye sahibim ancak simolensk içimde ukde olarak kaldı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan297 -- 28 Ocak 2021; 14:12:53 >
  • merhabalar.
    hizen i alan varmi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMX 166 kullanıcısına yanıt

    Görevleri bitirdim ama son güne kadar bi süper konteyner çıkar da (2 tanesi Halsey görevlerinden gelmek üzere) altın verir mi diye bekliyorum.  World of Warships - Ana Konu  Öte yandan karşıma çıkan Hizen'ler bana ortalama bir gemi olduğu hissini veriyor, top isabeti Pommern'den iyi, Izumo vb gibilerinden ise bir iki tık geride. Zırhı açı verilince iyi görünüyor.

  • turk youtube kanallarindan biri hizen icin pek te olumlu seyler soylememis

    ayrica 4 gorev icin 7800 altin da fazla degilmi?
    odin icin 3500 istenmisti.
    zaten oyunu bedavalarla goturuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 11 Şubat 2021; 7:10:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MMX 166

    turk youtube kanallarindan biri hizen icin pek te olumlu seyler soylememis

    ayrica 4 gorev icin 7800 altin da fazla degilmi?
    odin icin 3500 istenmisti.
    zaten oyunu bedavalarla goturuyorum.

    Fiyatı ilk bakışta fazla görünüyor ama birçok kullanıcı için çok daha uygun fiyatlara elde edilebiliyor. Örneğin ilk görev başlarında satışa sunulan starter pack'ler 4 görev için 5000 altına satılmıştı. Elinde daha önce konteynerlerden çıkan Yahagi olanlara yanılmıyorsam 4000 altın geri ödeme yapıldı bu görevlerde bedava Yahagi kazandıkları anda. Ben de Hizen görevlerini zamanında bitiremem diyordum o nedenle 2 hafta kadar önce süper konteynerden hediye çıkan 5000 altının tamamını Lütjens'i 21'e yükseltmek için harcadım. Şimdi de Hizen'le beraber o 4 görev yanında hediye olarak verilen 2000 çelik ve 10000 kömürü de düşününce alıp almamak konusunda kararsızım. O nedenle son güne kadar hediye altın çıkarsa bi şekilde üstünü tamamlarım belki, hala kararsızım.

  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    ama hizen icin yine de degermi.cunku gemi pekte iyi degil gibi.oynadigim maclarda takip ettigim kadariyla dominat bir yapida degil.ayni ingiliz zirhlilari gibi kosk yemeye de musait.
    bataryalari gec doluyor.ve de mermi cikis hizi izumo gibi degil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMX 166 kullanıcısına yanıt

    Her ne kadar kağıt üzerinde yetersiz gibi görünse de WG forumunda denk geldiğim kullanıcı yorumları genellikle olumlu yönde. Öte yandan kesinlikle peşinden koşulacak, mutlaka almam gerek denilecek bir gemi değil. Zaten ben de WG'nin yeni kaptan yetenek sistemi nedeniyle limanımı komple premium gemiler üzerine kurmaya başladığım için ilgileniyorum, öteki türlü Izumo varken T9'da IJN'nin başka bir gemisiyle hiç işim olmaz. Artık teknik ağaçlarda yeni gemiler için kaptanı eğitmek oldukça pahalı bir hale geldi, bu nedenle teknik ağaç gemisi kasacağıma direkt kömür ve Free XP kasıyorum, bu yüzden de Hizen ilgimi çekiyor. Sonuçta aynı seviye BB'ler premium dükkanda 19.000 doblon civarı, üstelik 7800 doblona 2000 çelik ve 10.000 kömür ile birkaç konteyner de dahil.

  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    super konteyner icerikleri neydi.gorev falanmi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direkt hediye veriyor. Şanssızsan işe yaramaz bi bayraktan 50-100 arası veriyor. Şanlıysan satışı sona ermiş bi gemi verebiliyor. Diğer olasılıklar ise premium gün, doblon vs var. Sırf süper konteyner hediye veriyor diye Yamamoto görevlerine başlamıştım, kaptan yetenek rework duyuruldu. Onu aldım şimdi de Halsey'de ilerliyorum, son 2 konteyner hediyesi kaldı alamadığım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hizen alip memnun kalan varmi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konteynerden hediye çıkan 1500 doblonu elimdeki 700-800 ile birleştirince bu fiyata iyi ya da kötü T9 Premium BB kaçmaz deyip aldım. Beklediğimden ve anlatılanlardan çok daha iyi bir gemi kesinlikle.


    Artıları:


    Topları çok iyi, isabet oranı ve sigması kağıt üzerinde yüksek görünmese de (korkum Pommern'in IJN versiyonu çıkma olasılığıydı) dead-eye ile 12 mermi (AP) uzak mesafelerde bile bordasını gösteren bir gemiye 10.000-25.000 arası hasar verebiliyor. Mermiler biraz dağılım yaparken biri çoğunlukla citadele ulaşıyor. HE mermileri de oldukça kullanışlı, az önceki savaşta bana açı veren bir Kremlin'le düelloya tutuştum (sadece HE attım) benim HP yarıya indiğinde Kremlin %30'larda felandı, sonra bizimkiler işini bitirdi. Bunun dışında arka topları çok az dönüldüğünde (bordayı göstermeden) ateşlenebiliyor, çok önemli bir özellik.


    Zırhı AP'ye karşı Izumo'dan bir tık geride olmalı ama fazla farkını göremedim. HE'ye karşı ise Izumo'dan daha az dayanıklı yangına. Hızı ve manevra yeteneği Izumo seviyesinde.


    Eksileri:


    İkincil bataryalar IJN seviyesi; eh işte. Uçaksavarlar yine IJN'deki standart halinde, yetersiz. Gemi maalesef 3 tamir ekibiyle geliyor, bu nedenle kaptanı bir 4. tamir için mutlaka geliştirmeli. Bu da yüksek seviye bir kaptana ihtiyaç duyulması demek.


    Şu ana kadarki performansım şu şekilde:


     World of Warships - Ana Konu



    Güncelleme: Gemiye gittikçe daha çok ısınıyorum. Son haliyle WR %62, ortalama hasar 99.000, en yüksek hasar 254.000 oldu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Father Torque -- 23 Şubat 2021; 9:44:35 >
  • herkese merhaba.
    10000 celik karsiliginda seviye 10 gemileri icin kalici kamuflaj veriliyor

    ayrıca pespese oynadıgım 2 macın gorselını atıyorum.

    yoshıno
     World of Warships - Ana Konu

    alaska
     World of Warships - Ana Konu

    9. seviye pormıumlar 10. sevıyedekılere gore daha ıyı doblon bırakıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 13 Mart 2021; 16:4:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yeni öğrendim; premium diye bildiğimiz 10. seviye gemiler aslında premium değilmiş, "special" (özel) gemi olarak sınıflandırılıyorlarmış. Hatta armory'de bakınca ikonları da altın çelenk içinde gümüş gemi şeklindeyken premium gemilerde (seviye 9 ve altı) altın çelenk içinde altın gemi şeklinde gösteriliyor. Dolayısıyla kredi kazanımları seviye 9 kadar yüksek olmuyor.

  • merhabalar.
    haberde gorunen ingiliz ucak gemisini yakindan gotwbilm3k icin "satin al"butonuna tikladim.amacim sadece yakindan gormekti,almak gibi bir niyetim yoktu.
    "tebrikler bu teklife katildiniz "mesaji geldi,ama ucak gemisi yok.

    doblonlarda eksilmemis

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Nisan şakası yapmış adamlar:) Doblon geldi bana.

  • Sintai kullanıcısına yanıt
    kac doblon geldi size

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steelseries sitesi ücretsiz konteyner ve kamuflaj veriyor, tek yapmanız gereken ücretsiz üye olup aşağıdaki linkten başvurmak:


    https://games.steelseries.com/giveaway/964333876/world-of-warships-free-loot-shipment-steelseries-10-credit-key-giveaway


    Hediyeler:


    5 adet "lucky" konteyner

    10 adet "triumphant" kamuflajı


    Sitede sunulan kodu her zamanki gibi Wargaming sitesindeki "redeem code" kısmından girip hesabımız için aktif hale getirmemiz gerekiyor.

  • arkadaşlar sizlerin bilgisayarları nasıl, nasıl özellikte bilgisayarlarla oynuyorsunuz, bende bilgisayar alacağım bu oyunu da oynamak için nasıl özellikler gereklidir 60-70 fps de stabil olarak oynayabilmek için?

  • Carte Blanche kullanıcısına yanıt
    eski sistemim i3 4160 1gb hd7770 4gb ram ile orta detay.aa af kapali 56-60 frps araliginda oynuyordum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ram konusunda takıldım 8 gb ram orta-iyi ayarlarda 60-70 fps için yeter mi acaba

  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.