Şimdi Ara

SGK'daki kadını dövmeli miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Emeklilik hizmetleri genel müdürlüğüne öğrenci belgesi gönderdim, tek yapacakları kağıda bakıp öğrenci olduğumu tescil edip maaşımı yatırmak ama bu o kadar zor birşey ki 1,5 ay oldu hala daha en ufak bir gelişme dahi yok. O çok övülen CİMER'e kayıt oluşturdum tek yaptığı bana sistem botunun attığı hazır cevaplardan atmak oldu. Telefonla aradım hepsi farklı bir yere yönlendiriyor. En son bi numara verdiler burası kağıdı göndersin yatıralım dediler aradım agresif ses tonuyla bi kezban açtı telefonu bende ne bu ses tonu dedim "böyföndö töcönözö söylöyön" diyor bende aynı ses tonuyla tc yi söyledim hala daha bağıra bağıra kağıdınızı biz bilmem neye yönlendirdik, bilmem nenin bilmem ne yapması gerekiyor bilmem ne olması için diye birşeyler anlatıyor ama ben o kadar sinirlendim ki o anda kafamdan tek geçen o kadını dövmek. Yine sordum niye bağırıyorsun, ne bu ses tonu ruh hasta mısın diye "böyfööndö bön böğörmöyöröm, böğörmök böylö ölör(sesini daha da yükselterek)" diyerek telefonu suratıma kapattı. Şuan hıncımı almak için arıyorum aynı numarayı aradığınız abone başka biriyle görüşüyor diyerek direk kapanıyor.

    Soruyorum size, bu kadının arayan insanlara agresif bir ses tonuyla konuşmaya ne hakkı var ? Tek yaptığı bütün gün kıçının üstünde oturup telefonların %99'una cevap vermemek, kalan %1'e de bağırmak olan bir çomarı buradan atlayıp ankaraya gidip dövsem haksız mıyım ?







  • konu hakkinda bir sey diyemem ama yasadiginiz olayi ben de 3 kere yasadim. baglanmasi en az 2 ay suruyor. tek artisi yattigi zaman gecen 2 ayin parasi da yatiyor. takip etmek icin sgk'nin evrak takip sistemi var (edevletteki degil ama link aklimda degil su an) orada her sey kayit altinda oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.