Şimdi Ara

Sevgilisi Olan Bir Kızla Yakınlasmaya Çalışırmısınız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Guncelleme: Cok uzun suredır bırseyler paylastıgınız kızın, yasınızın da ılerı olması nedenıyle hayatını bırlıkte gecırebılcegın kız olduguna ınanıyorsun. Yanı kızla evlenmeyı dusunuyorsun. Kız sana karsı cok ıcten.Bundan daha onemlısı konusması,sohbetı hayatın boyunca kendıne en yakın gordugun kısı. Fakat yakın zamanda kızın baska sehırde sevgılısı oldugunu ogrenıyorsun. Ne yapardınız? 25 yas ustu kısıler eger cevaplarsa erkeklıge yakısmaz dıyıp kızla ıletısımı kesermıydınız, yoksa bır omur bunun pısmanlıgını duyarım deyıp gozunu karartıp kıza acılır mıydınız?

    Edıt: Keskin ifadelerle yorumlarda bulunan kısılerın okuma yazma veya da algılama konusunda bır problemlerı oldugunu dusunuyorum. 25 yas ustu kısıler fıkırlerını samımıce paylasabılırse cok memnun olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_sv35 -- 20 Nisan 2013; 23:08:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sevgilisi var işte niye yaklaşıyon niye dert ediyon sana davranışlarını?
    Sevgilisi olduğu içindir belki...
  • ne cins insanlarsınız.
  • Sevgilisi olan kiza yaklasmak erkegin karakterine kalmis. Kiz sevgilisiyle uzun zamandir cikiyorsa evliligi dusunuyorsa disadan bu cifte yaklasan erkek icin tam bir karaktersiz(kufur dolu cumleler) yaklasma olur. Ama bazi kizlar sevgilim olsun diye cikiyor onlar sehir disindaki cocugu birakabilir hemen, bazilarida yuzuk takiyor yuzugude yoksa yaklasabilirsin.
    Ama bu kizin yarin seni pat birakmayacagina guvenebilecek misin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırak kendi haline üzerine fazla düşme.Sana ilgisi varsa kendiliğinden gelecektir zaten.Eğer başkasından dolayı sana karşı ilgi azalması varsa yapacak fazla bir şey yok. Yenisine sağlık diyeceksin
  • Bence ne amaçla yaklaştığın önemli. Arkadaş olarak muhabbet etmen bi sakınca teşkil etmez ama niyetin farklı ise bence muhabbeti pek derinleştirme.
  • sevgilisi olan bi kızla arkadaş olmak için konuşulabilir ama yavşanırsa bu şerefsizlik onursuzluktur,açık ve net.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 355GTS

    ne cins insanlarsınız.

    Ilk mesajda acık anlatamadım hata bende. Mesajı guncelledım. Yasınız ıle beraber boyle bır durum sızın basınıza gelse ne yapardınız belırtırsenız memnun olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir şey var arkadaşlar, bu sevgili olayları falan dümen hele bu başka şehirde erkek arkadaşım var diyen kızların ki komple dümen, aslında bunların %80'lik kısmı arayışlarda olan kızlar hatta bir çoğu kendine göre bir erkek buldu mu, o başka şehirdeki erkek arkadaşlarına yol veriyorlar.

    Kızla iletişimini kesme, erkek arkadaşının var olması sana karşı bir şey hissetmediği manasına gelmez, hele bu devirde hiç gelmez.

    Sen bak yoluna, olursa olur, olmazsa olmaz.

    Ama tutup ta kızın erkek arkadaşından soğuması için türlü dümenler çevirme, akışına bırak.
  • Kesinlikle ama kesinlikle uzak dururdum. Başıma gelmesini istemediğim şeyi yapmam şahsen. Ayrıca zaten o duruma gelene kadar kız bunu söylemediyse, kızda da bir tuhaflık vardır. Hani bu o da size karşı isteklidir anlamında olabilir ancak bundan sonra kıza güvenilmeyeceğinin büyük bir göstergesidir. O yüzden şahsi görüşüm uzak durulması yönünde. Ne olursa olsun. Zira aynı şeyi size de yapma ihtimali vardır. Ben o ihtimale sahip biriyle bir ilişki yaşayamam. Hani sonuçta ciddi düşünceler var ortada. Kesinlikle olmaz.

    Ayrıca empati de kurmak gerekir. Ben şahsen kız arkadaşıma o gözle baktığını hissettiğim herkese içten içten saydırıyorum, inanılmaz bir öfke duyuyorum. Hiç ağza alınmayacak sıfatlar takıyorum. Aynı şeyin bana yapılmasını istemem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr_sv35


    quote:

    Orijinalden alıntı: 355GTS

    ne cins insanlarsınız.

    Ilk mesajda acık anlatamadım hata bende. Mesajı guncelledım. Yasınız ıle beraber boyle bır durum sızın basınıza gelse ne yapardınız belırtırsenız memnun olurum.

    iki durumda da sana yaramıyor hemen özet geçeyim:

    ilk durum: kıza açıldın ve kız delikanlı çıktı ağzının payını verdi.

    ikinci durum: sevgilisini senin için terk ederse aynı şeyi zamanı gelince sana yapar; o kız yolludur.
  • Kiz isterse sana gelir. Zorla kabul ettirirsen kendini daha sonra kizin pisman olma gibi bi lüksüde ortaya çikiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazınızı okumadım ama büyük konuşmamak lazım yaklaşamam/yaklaşmak istemem.

    Haksızlık bu bence.
  • Yatağa bile atarım videoya çeker eski sevgilisine izlettiririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiza acilmak nedir yav. Once aralarini bozacaksin ondan sonra kime gelecek kosarak, sana tabikide
  • Yanlışlıkla yakınlaşmış bulundum bir vakit ama kendimi kaptırmamak için bıraktım. Öyle ki, beni bırakma diye günlerce mesaj aldım kendisinden ama mesele erkeklik degil. Kızın sevgilisi kıza cok deger veriyordu, ilişkilerine kıyamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgilimle bir seneliğine farklı şehirlerdeyiz. Eğer gerçekten diğer çocuğu seviyorsa yüzüne bile bakmayacaktır ona böyle hissettiğini söylersen. Durumdan duruma değişir tabi bu. Ben o çocukla daha iyi empati kurabildiğim için yapma derdim. Yine sana kalmış. (Burası önemli) Eğer sevgilisi olduğunu kız söylediyse sana 1.ağızdan, direkt unut. Çünkü ben de samimi olmaya başladığım kızlara veya arkadaşlarıma başka bir şehirde sevgilim olduğunu söylüyorum, bilsinler ve ona göre davransınlar diye.
  • Bugun baskasina yapiyorsa yarin sana aynisini yapmayacaginin garantisi yok. Olayin etik olup olmamasi seni baglar ama tecrubelerim bu isten zararli cikabilecegini soyluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevgilisi varsa yanına bile yaklaşmam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.