Şimdi Ara

MHRS - 182, KENDİLİĞİNDEN İPTAL OLAN RANDEVUM, BU NE AYMAZLIK?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle tüm sağlık çalışanlarına kocaman teşekkürler. Her gün kaç hasta baktıklarını biliyorum. Derdim zaten onlarla değil.


    Alnımda çıkan bir kızarıklık için geçenlerde sağlık ocağına gittim ve oradaki doktor göz ucuyla bile bakmadan hastaneye gitmemi önerdi. Hiçbir ilaç (krem vs.) yazmadı. Bir hastalıktan kaynaklı olabilir dedi. Haydi diyelim ki kendi uzmanlık alanı değil eyvallah, buraya kadar hiçbir sorun yok. Buradan sonra sıkıntı başlıyor. MHRS sistemine girdim ve hiçbir randevu bulamadım. Birkaç gün boyunca ara ara girip randevu aradım ve 5-6 gün sonra bir randevu buldum. Randevu da tam 2 hafta sonrası için. Kaçırmamak için aldım tabii ki. Ardından belki iptal edenler olur da daha yakın zamanda bir randevu yakalarım diye bakmaya devam ettim. Tahmin ettiğim gibi de oldu. Neredeyse 1 hafta daha erkene randevu buldum. Üstelik hastane de evime daha yakındı. Hemen mevcut randevumu iptal edip onu aldım. 2 gün sonra 182'den mesaj geldi. Mesajın içeriği aynen şu:


    Sn. XXX; 02.03.2021 saat 10:20'deki Cildiye randevunuz, hekimin çalışma planında gelişen zorunlu değişiklik nedeni ile iptal edilmiştir.


    Eee?


    Hekimin çalışma planında gelişen zorunlu değişiklik nedir arkadaş? İzne mi ayrılmış hekim? Eğer izne ayrıldıysa geri de dönecektir, kaydırsanıza herkesin randevusunu? Gerçi hekimlerin izinleri falan da iptal edilmişti, bu başka bir tartışmanın konusu. Yoksa oradaki "çalışma planlarındaki zorunlu değişiklik" ile kastedilen, "biz gereken sağlık hizmetini sunamıyoruz o yüzden randevunuzu iptal ettik" mi? Benim randevum neden iptal edildi anlayan beri gelsin. Daha fazla suriyeli, pakistanlı ve afgan hasta bakabilmek için mi? Yoksa birileri kendisine torpille randevu buldu ben de araya mı kaynadım? Ne yapayım ben şimdi? Tekrar randevu bakıyorum ama bulamıyorum. İlçe seçimi bile yapmıyorum hepsine fark etmez işaretliyorum, yok. Randevu yok. Başka bir şehre mi gideyim dandik bir muayene için? Yoksa özel hastaneye mi gideyim? E hani nerede devletin süper sağlık sistemi? Sağlık bakanlığı bana özelde çıkarılacak 300-500 liralık faturayı ödüyor da ben mi göremedim IBAN bilgilerimi yollamam gereken yeri? 182'yi arıyorum telefon çalmıyor bile.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywards -- 28 Şubat 2021; 1:59:34 >







  • adam belki öldü belki covid oldu belki acil birşeysi oldu? Paran varsa git özele ne tatava yapıyorsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur.k -- 26 Şubat 2021; 7:57:37 >
  • ugur.k U kullanıcısına yanıt

    Param olsa neden burada bu konuyu açmaya vakit harcayayım? Kafanı kullan biraz.

  • Aynısı bana da oldu, hatta lütfen sisteme girip iptal edin dendi. Otomatik iptal edilen randevular sende görünüyor hala ama otomatik iptal edildiği için ve sen iptal etmediğin sürece yeni randevu dahi alamıyorsun. Harika bir sistem mhrs, sonra gelip övüyorlar biz iyiyiz biz mükemmeliz diye. Mükemmelliyet algımız çok farklı demek ki klasik türk insanıyla.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.