Şimdi Ara

Sessiz İstila (2.Bolum Geldi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
21.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
351 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dikkat ediniz.

    Sessiz İstila (2.Bolum Geldi)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • by_chiko kullanıcısına yanıt

    Acaba o egm sokaklarda da kontrol yapiyor mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben anlamıyorum Türk ordusu nasıl sınırdan kimliksiz pasaportsuz insan geçmesine izin veriyor ? Herkes lafa gelince diyor ki askerde zimmetli silah kaybedersen şöyle olur


    böyle olur bırak silahı mermisini bile kaybedersen hayatın kayar falan ee nerde hani ? Hudut namustur diyorlar demek ki Bulgaristan bizden 800 kat daha namuslu bir devlet


    biz kevaşenin önde gideniyiz ben buradan bunu anlıyorum

  • BJK kullanıcısına yanıt

    videoyu yapan ve gözaltına alınan karacasu ilk ifadesine göre Özdağ'ın kendisine böyle bir video yapması için ricacı olmadığını ve kendi insiyatifiyle böyle bir video yaptığını söylemiş.Gerçekten çok garip işler dönüyor ülkede.


    Ancak ülkemizde ne yazıkki sigortasız şekilde ucuza sığınmacı çalıştıran patron kesimiyle çok daha fazla paraya ev ve işyeri satan-kiraya veren aç gözlü insanlar oldukça sığınmacı sorunuda zor çözülür.Bu güruh sığınmacı akınınada zemin hazırlıyor zira ülkeye kaçak şekilde girenler daha öncesinde Türkiye için kolay iş ve yer edinme konularında Türkiye içinde organize olmuş kişilerce irtibat kurup gidecekleri yere gözü kapalı gidiyorlar ve çoğu zamanda iş ve kalacak yerleride hazır oluyor.Afganlısı,Suriyelisi memleketçilik yaparak kendi adamlarına kolayca iş ve yer sağlayabiliyor.İş ve yer veren aç gözlülerde kazançlarına bakarak umursamıyor.


    Türkiye'de işsizliğin artmasında patron kesimin,ev fiyatlarının artmasındada aç gözlü mülk sahiplerinin etkisi çok fazla.Sığınmacı konusunda bu konulardada toplum içinde farkındalık yaratmadan bu sorunu çözmek zor.





  • Normal bir ülkede bu gözaltılar gerçekleşse bütün halk sokağa yada o karakola gider saatlerce eylem yapar ama bizim muz cumhuriyetinde olacak şey değil

    Kimse kusura bakmasın bu hayatı hak ediyorsunuz inşallah başınıza daha kötüleri gelir Türkiye'de azınlık durumuna düşersiniz

    Herkes hak ettiğini yaşıyor sayın bordo klavyeliler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zafer Partisinin oyu %1 bile değil diyen bir kitle var. (Seçime hiç girmeden nasıl biliyorlarsa)


    Madem %1 bile değil;


    Neden bu korku? Bırakın serbest siyaset yapsın bu parti.


    Siz değilmisiniz? Biz sırtımızı PKK'ya dayadık diyen %8 'e bile senelerce siyaset yaptıran? Halen yaptırmaya devam eden?


    Hayırdır?

    • Çektiği video sonrası gözaltına alınan Hande Karasu serbest bırakıldı.
  • omeri7 O kullanıcısına yanıt

    MHP DEN DAHA ÇOK OY ALACAK GİBİ O YÜZDEN :)

  • Sessiz İstila (2.Bolum Geldi)
    • Göç İdaresi Başkanlığı, Türkiye sınırlarına ait olmayan eski bir videoyu paylaşan İzzet Çapa hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.
  • Çok üzücü birşekilde devlet büyklerinin bu sorunu öngörmeleri gerekir ve gerekli müdahale edilir. Dikkatimi çeken özellikle gelenler hep genç tayfa hiç yaşlı aile yok!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • by_chiko kullanıcısına yanıt

    ilk önce hudut devriye görevlerini yapsınlar da

  • Yakinda yolda yürüyen polise Selam verip kolay gelsin desek provakatör diyip iceri alirlar
    Durum oraya gidiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 4 Mayıs 2022; 9:9:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece saat 1'de falan izlenme sayısına baktığımda 560bin falandı. Şimdi 1.5 Milyon olmuş. Ümit Özdağ'a da soruşturma açacaklarmış.

    Böyle devam edilirse adam tek başına iktidar olacak. Streisand etkisinden haberi olmayanlar 20 senedir ülkeyi yönetiyor şaka gibi, daha da komiği bu muhalefet de şimdiye dek adam gibi kullanamadı bu kadar bilgisizliği. İkisi de aynı yerden emirleri alınca böyle oluyor sanırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz de delikanlıyız diye gezelim ortalıklarda. hem mülteci meselesine kızarız hem icraatimiz olmaz hem de sorsalar mangalda kül bırakmayız.

    hande karacasu delikanlıyım diye gezen çoğu erkekten daha delikanlı bir kadındır. böyle bir ülkede bu videoyu hazırlamak, hatta videonun sonunda o konuşmayı yapabilmek yürek ister.

    helal olsun sana gerçek türk evladı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 4 Mayıs 2022; 10:57:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülke her gün şaka gibi , trajikomik bunu sözde değil gerçekten yazıyorum . Yenibosna ,sirineveler meydan, Üsküdar sahil,moda, fatih ve Sultanbeyli'den bahsetmiyorum bile
    Twitter da ada vapurunda dans oynayan Afganlari gsoteriyorlar.... Bu yazıyı okuyan bu toprakların insanları ve hala yok ırkçılık yok yanlış düşünüyorsun diyenler lütfen bir düşünün : Savaş var deniliyor ama bakıyorsun ülkene kaçak gelen Afganlari 10/9 u genç erkek .hangi erkek anasını babasıni karısını bırakıp kaçar ?
    Sonra Suriyelileri bayram izinlerine çıkarıp 6 ay veya daha uzun süre gelmiyorlardi. Bu sene farklı olmuş onda da yandaş bir gazete buruk bayram diye yazmis.kactane öğrenci bu bayram kendi ulkelerinde ,başka sehire gidemediler .kaç tane issiz kaç tane atanamayan insan kaç tane parasızlıktan evlenemeyen bekar insan var. Milyarlarca dolar bu insanlara yatırım yapıldı ve senin tarım politikan bitmiş (iflas edilmiş), konut ,gıda fiyatları uçmuş parayla Turk pasaportu vatandaşlık satılmaya başlanmış ... çarşaf çarşaf arapça tabelalar,Türk e kiralık daire verilmemeye baslanmis... bunu yazdığın için şimdi ben suçlu mu oluyorum? Kaç tane röportaj izledim genç kızın birisi diyor ki akşam biri bana saldırdı yada taciz etti adam kaçak gelmiş yada erkek olsun beni ,bıçakladı kayıt yok nerden geldiği belli değil bok yoluna gideceğiz ?
    Ee bu Afgan pakistanlilar şimdiden milleti fotolayip videoyaya aliyorlar yarın oburgun bir adamın karısına yada kızına denk gelince o zaman siz irkcisiniz diyen insanlar yada taciz edildiğinizde ne hissedeceksiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu konuda kimlerin kimlerle ortaklık yaptığına dikkate ediniz.


    Sessiz İstila (2.Bolum Geldi)
    Sessiz İstila (2.Bolum Geldi)Teyittwitter
    “Gündem Suriyelilerin olası geri dönüşü. Muhalefet, Suriyelileri geri gönderebilecekleri iddiasında. Ancak Suriye’deki şartlar, uluslararası hukukun gereklerini sağlamaktan uzak. 👇 https://t.co/vF0mIKEiue”
    https://twitter.com/teyitorg/status/1521429357465460736
  • Fade to Black kullanıcısına yanıt

    Kürtçü Terörü Savunan Paylaşımlarıyla Bilinen Mehmet Atakan Foça'nın İngiliz Büyükelçiliği'nden Fon Alan "Teyit"i, Suriyelilerin Geri Gönderilemeyeceğini İddia Etti.


    Şaşırtmadı dediğim gibi bu kaçak insanları en fazla teröristler ve emperyalist ülkeler istiyor TR yi yok etmek için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanat Günesi kullanıcısına yanıt

    İki tarafında içinden geçeceğiz.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.