Şimdi Ara

ses sistemi tavsiyeye ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 97 şahin aracıma şöyle kaliteli net ses çıkaracak aynı zamanda da bass vuracak şekilde subwoofer anfi kapı hoparloru almak istiyorum.Şimdi arkada 4 tane oval hoparlör var fakat çok dandik aynı şekilde 2kapıda hoparlor var sürekli cazırdıyor.Bir sorum daha olacak teybin markası navitech zamanında 100 tl ye ucuza almıştım bu iş görür mu yoksa bunu da mı değiştirmek gerek bu konulardan hiç anlamıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum bütçem biraz kısıtlı hesaplı markalar onerirseniz sevinirim teşekkürler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • elves041 E kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ne alman gerektiğine kara vermelisin. Ben sana kısa bir bilgi vereyim ondan sonra ürün ararsın.
    öncelikle ortalama bir ses için iyi bir teyp, iyi bir amfi ve 2 veya 4 hoparlör yeterlidir. Bunlara 1 tane de uygunundan bass eklendiğinde sistem yeterli olur. Çok ekstra ses istemiyorsunuz benim anladığım. Çünkü öyle parçaların fiyatları epey tuzlu. Amfi, bass, teyp, hoparlör alırken dikkat etmen gerek en önemli özellik RMS değeridir. Cihazın gücünüz kaç watt olduğundan önemlisi RMS değerinin ne olduğuna bakman gerekir.

    Önce elindeki teypin marka modelini yazarsan yeterli gelip gelemeyeceğini söyleyebiliriz. Birde kullandığın ovallerin marka modelini yazmalısın. Belki işine yarayabilir.
  • usta arkada 2 tane goldmaster 700watt, 2 tane de owarosdu sanırım ismi ondan var 400watt,sağ kapıda hoparlör yok cazırdadığı için söktüm,solda da cazırtı yapan bir hoparlör var teybin markası navitech bugün baktım mediamarkta kapı hoparloru çifti 110tl pioneer bir de 60tl ye çift navitech var

    Bu arada teyp şart mı yoksa bu takılı olan navitech iş görürmü çıkışları 4x50W yazıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elves041 -- 26 Mart 2016; 20:32:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum 1 takim jbl gto 508c 16 veya 13 olani var.
    Bass olarak jbl gt5 12 1100w 275 rms
    Anfi edison ed 604l 2400w 4 kanal
    Bunlari al sana fazla fazla yeter ben aracima bunlari aldm isimi goruyor extrem bisey aramiyorsan bu ses sistemi guzeldir bende kullaniyorum balatta bi dukkandan 490 lira ya aldm kablo seti ve donusturucude dahil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.