Şimdi Ara

Toyota Coralla - Sisteminizde Navigasyon Kullanılamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
30.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. İkinci el bir Toyota Corolla 2015 model aldık. İçerisinde multimedya dokunmatik geniş bir mevcut, geri dönüş kamerası vesaire çalışıyor sorunsuz, telefon bağlama kullanma da tamam ancak NAV tuşuna basınca ekranda "Sisteminizde Navigasyon Kullanılamıyor" yazmakta. Bu sisteme entegre bir özellik sanıyordum ben navigasyon özelliğini. Eğer değilse nasıl aktif/temin edilir ? İnternette baktığım navigasyon fiyatları 1500-2000 civarı ancak birebir bende olan ekranı satıyorlar. İçerisinde eksik olan bir şey mi mevcut bendekinde. Araç işlerinde yeniyim o yüzden bilemedim.

    Ekranım resimdekinin aynısıdır, şuan elimde kendi resmi yok diye internetten birebir olanını bulup paylaşıyorum.Toyota Coralla - Sisteminizde Navigasyon Kullanılamıyor







  • Ünite orjinalmi yoksa piyasadan alınma ünitemi ve herhangi bir navigasyon programı yüklümü...?
    Navigasyon programını yüklemek ve çalıştırmak için sd kart gereklidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TİTAN-X -- 18 Temmuz 2017; 16:37:34 >
  • Ünitenin orjinal olması gerekiyor. Kontrol etmenin bir yolu varsa kontrol edebilirim hemen ? SD kart yuvası göremedim yalnız. Benim tarafımdan herhangi bir yazılım yüklenmedi. Aracı alalı 2 gün oldu henüz.
  • TİTAN-X kullanıcısına yanıt
    Ünitenin orjinal olması gerekiyor. Kontrol etmenin bir yolu varsa kontrol edebilirim hemen ? SD kart yuvası göremedim yalnız. Benim tarafımdan herhangi bir yazılım yüklenmedi. Aracı alalı 2 gün oldu henüz.
  • enesinan E kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun. Bildiğim kadarı ile navigasyon programını Toyota ücret karşılığında servislerde yüklüyor. Toyota servislerinden bilgi alabilirsiniz.(Programı döviz cinsinden belirli bir süre için yüklüyor) Forumda Toyota bölümü var oradan da bilgi alabilirsiniz. Tavsiyem yeni bir android işletim sistemli multimedya cihazı taktırmanız. Multimedya cihazı için forumu araştırın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.