Şimdi Ara

SEG 46'' 46125 HD UYDU ALICILI SMART LED TV İNCELEMEM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
5
Favori
47.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ölüdeniz1907

    quote:

    Orijinalden alıntı: tcreis

    arkadaşlar bende aldım tv yi hayırlısıyla. birazdan gelecek tv. tasındıgım evde merkezi sistem var. merkezi sistemle tv arasındaki bağlantıyı nasıl yaptınız. nerden temin edebiliriz.

    elektrikçiye gidin size gerekli kabloyu verir ucuz 1-2 metre bir kablo zaten

    tesekkurler.
    trt ntv spor ve birkac kanal disinda gotuntu iyi degil. bu durum yayin kalitesinden mi acaba. harici bir hd uydu kullansak goruntuyu duzeltebilir miyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tcreis kullanıcısına yanıt
    üzerindeki uydu ile izliyorum atv.show.star,kanald gibi büyük kanalların hepsi gayet iyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ölüdeniz1907

    üzerindeki uydu ile izliyorum atv.show.star,kanald gibi büyük kanalların hepsi gayet iyi

    evet onlar iyi. daha once baska led kullanmadigim icin katsilastirma yapamiyorum. yayin kaliteleri dusuk bence birkac kanal disinda. almanya ligini takip etmek istiyorum trt haberde.
    ekranda ozellikle sol alt kisimda ve diger koselerde sinyal olmadigi zaman daha belirgin isik sizmalari var rahatsiz edici derecede degil fakat kontrol edebilir misiniz sizde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tcreis kullanıcısına yanıt
    böyle şeylere hiç takılmam sizde takılmayın ,ben açıyorum gayet güzelde seyrediyorum yok o yok bu dersek işimiz zor sinyal yoksa değiştir kanalı gitsin

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya alanlardan biri şu tv yi pc ye bağlayıp bi 100 Hz atlamasız yayın versede bi denese acaba smr gibi bi teknoloji kullanmışlar m diye?
    Bide DTS destekliyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumhurozan -- 14 Ekim 2013; 1:13:14 >
  • İyi forumlar arkadaşlar nacizane birkaç sorum olacak.
    Öncelikle televizyonu bu akşam aldım. Kendim kurulumu yaptım. Digiturk kurulumunu yaptıktan sonra digital kart aparatını takmama rağmen lütfen digital kartınızı takınız uyarısı geldi. Bende olan aparat 5 6 sene önceki sistem içindi. Digiturk decoderine geçmeden önce kullanıyordum. Şimdi ne yapmalıyım? Acaba digiturk decoderini mi taksam?
    Bir de wifi aparatı fiyatı nedir acaba? Alıp kullanan var mı?
  • Hala 50hz mi 100hz mi olup olmadığı belli olmadı mı arkadaşlar :)
  • Skaty. S kullanıcısına yanıt
    bana göre 500hz çünkü 400 hz philips kullandım fark göremedim seyrederken
  • Wi fi aparati , ben farkli iki model kullandim, olmadi. Sonunda vestel weezy 200 modelini aldim . 59 tl... Pahali ama takinca hemen devreye girdi ve baglantiyi wi fi uzerinden yaptim...
    Arayis icerisindeyken bir vestel saticisi bana kingston un bir modelinin de calistigini ifade etti. Ancak model numarasini hatirlamadi...ben de riske girmek istemedim. Pahali da olsa vestelin kendi urununu aldim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar starda maçı seyreden var mı bu tv de ? ghosting denilen olay mı var bilmiyorum hareketli anlarda futbolcuların olsun çizgilerin vs ara sıra gölgesi yanında beliriyor bu durum oldukca moralimi bozdu sizde de durum aynı mı ? hd uydu alıcıdan seyrediyorum yarın bir de tv nin kendi uydu alıcısı ile deneyecegim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: impressM

    arkadaşlar starda maçı seyreden var mı bu tv de ? ghosting denilen olay mı var bilmiyorum hareketli anlarda futbolcuların olsun çizgilerin vs ara sıra gölgesi yanında beliriyor bu durum oldukca moralimi bozdu sizde de durum aynı mı ? hd uydu alıcıdan seyrediyorum yarın bir de tv nin kendi uydu alıcısı ile deneyecegim..

    hocam onu bilmiyorum fakat maci stadda izledim bu kadar kotu oynanmaz motive olmus halleri buysa keske olmasalardi bir de dedigin gibi tv de eger bu sikinti varsa uzuntum iki katina cikar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar maçta ikinci golü yedikten sonra biraderden hd uydu alıcısını ve hdmi kablosunu aldım bir de ondaki uydu alıcı ve kablo ile denedim sonuc yine aynı ghosting dedikleri olay yine oldu. yani 2 farklı hd uydu alıcı ve iki hdmi kablo aynı sorun. en son maçın sonlarına dogru hepsini söktüm lnb den gelen kabloyu tv nin kendi uydu alıcısına bagladım ve kanalları tarattım star tv yi açtım bir baktım gölgelenme olayı yok koşan futbolcunun yanındaki gölge artık yok :) ama bu sefer de goruntu aynı saniye icinde bir bulanıklasıyor bir netlesiyor bunu anlamadım ... bu tv de futbol keyfi biraz sıkıntı yaşatacak onu anladım ya da benim led tv de bir sorun var cozemedim.
    aslında kullandıgım harici hd uydu alıcısı mukemmel goruntu veriyor fakat maclarda neden bu golgelendirmeyi yapıyor tv den bir ayar mı yapmak lazım uydu cihazından mı bir ayar yapmak lazım yoksa hdmi 1.4 kablo alsam bir duzelme olur mu su golgeleme olmasa mukemmel bir tv media player ozelligi dlna ozelligi hd kanallarda goruntu mukemmel sd kanallarda da eger sd kanal 16:9 yayın yapıyorsa ki show kanald fox ntv ntv spor vs bircok kanal da 16:9 yayın yapıyor onlar da da goruntu fena degil. ama keske butun ulusal kanallar sifresiz hd yayın yapsa. bunun disinda kitapcikta dvbt mpeg4 ibaresi var anladigim kadariyla bu da dvbt2 ye hazir oldugunu gosteriyor dvbt2 yayınlar baslayinca bir kucuk anten ile dvbt2 kanallarda alınabilecek eger dvbt2 yayına baslama sureci cok gecikmezse bu iptal edilen ihale sureci vs hizla tamamlanirsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impressM -- 15 Ekim 2013; 23:51:42 >




  • Ürün Özellikleri
    Marka:SegSmart TV Desteği:VarEkran Boyutu:46" / 117CmGörüntü Tarama Hızı:100HzDahili Wifi:YokGörüntü Çözünürlüğü:Full Hd3D Desteği:Yok
    Ayrıntılar
    Ekran
    Ekran Boyutu 117 CM / 46"
    Çözünürlük (piksel) 1920 x 1080
    Ekran Formatı 16:9 / 4:3 / Panoramik
    Kontrast Oranı Ultra Dynamic Contrast
    Bağlantı
    Scart 2 Adet
    USB Girişi 1 Adet
    HDMI Girişi 4 Adet
    DLNA

    Diğer
    Marka SEG
    Tipi LED
    Garanti Süresi -
    DLNA

    Desteklenen Formatlar (USB) mpg, mpeg, vob, mkv, mp4, mov
    Girişler 1 RF, PC (VGA), DVI Ses
    Çıkışlar Kulaklık
    MODEL 46125
    Girişler 2 Kompozit
    Dahili HD Alıcılar

    Smart TV

    Ses çıkış gücü 2x6W
    Dahili HD Uydu Alıcı

    Analog Tuner

    PVR Ready

    Enerji Sınıfı

    RF Girişi (Karasal/Kablo)

    Kompozit Girişi (AV)

    Kulaklık Çıkışı

    Dijital Ses Çıkışı

    Audio mp3, wma, wav
    Resim jpg, jpeg, png, gif
    Program hafızası

    Teletext

    Toptext

    Çocuk kilidi

    İsim Verme

    Voltaj Aralığı 220V-240V AC 50Hz
    Uzaktan Kumanda

    Uzaktan Kumanda İçin Pil

    Duvara Monte Aparatı

    Kullanım Kılavuzu

    Kulaklık Çıkışı




  • SEG smart tv lerdeki uygulma sayısı Vestel ile aynı mı uygulama marketi vestel mi?Tarayıcı desteği falan var mı?
  • arkadaşlar maçlardaki gölge sorununu çözdüm ekran ayarları gelişmiş ekran ayarları film modu kapalı hale getirdim ghosting kayboldu maçlarda fakat yine de ekran tazeleme hızı maçlarda yetersiz herhalde çünkü aynı saniye içinde maçta sahaya bir bakıyorum çok net çok keskin aynı saniye içinde bulanık biraz..
    aynı saniye içinde saha bir bulanık bir net :) neyse yapacak birsey yok artık bunun dışında oldukça beğendim bu paneli gerçekten fiyat performans ürünü.

    bu arada uygulamalardan digiturk play uygulamasını calistiriyorum basliyor fakat uye girisi yapamiyorum bunun bir ayarı var mı uygulama icinde kumanda ile vs.

    iyi bayramlar.
  • Arkadaşlar panel için 50 Hz deniliyor ancak bugün tv özellikleri bölümüne bakınca şunu gördüm. Bu sistem frekansı mı panel frekansı mı? Çünkü sistem frekansı 400 hz yazan paneller bile gerçekte 50 HZ olabiliyor..Bilgisi olan var mı?

     SEG 46'' 46125 HD UYDU ALICILI SMART LED TV İNCELEMEM




  • hocam orda 100hz için opsiyonel diyor wi fi için de opsiyonel diyor mesela wifi için de wifi usb almak gerekiyor gerçi dnla özelliği içinde opsiyonel diyor ama bizim tv de dlna var o yüzden burasını çözemedim 100 hz olayını :) ama yine de ben bu tv nin 100 hz oldugunu sanmıyorum çünkü futbol maçlarında ve çok hareketli görüntülerde bulanıklaşma vs oluyor ekran tazeleme hızı bana yetersiz gibi geldi 5-6 metreden cok fazla belli olmuyor ama bizde yemek masası tv nin 2.5-3 metre yanında yemek masasındayken tv ye baktığımda bu bulanıklaşmayı vs görebiliyorum.. neyse yine de ben de memnunum bu tv den ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impressM -- 19 Ekim 2013; 0:38:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: impressM

    hocam orda 100hz için opsiyonel diyor wi fi için de opsiyonel diyor mesela wifi için de wifi usb almak gerekiyor gerçi dnla özelliği içinde opsiyonel diyor ama bizim tv de dlna var o yüzden burasını çözemedim 100 hz olayını :) ama yine de ben bu tv nin 100 hz oldugunu sanmıyorum çünkü futbol maçlarında ve çok hareketli görüntülerde bulanıklaşma vs oluyor ekran tazeleme hızı bana yetersiz gibi geldi 5-6 metreden cok fazla belli olmuyor ama bizde yemek masası tv nin 2.5-3 metre yanında yemek masasındayken tv ye baktığımda bu bulanıklaşmayı vs görebiliyorum.. neyse yine de ben de memnunum bu tv den ..

    Akşam trthd deki almanya ligi maçını izledim, hd olması ve 4 m mesafeden izlemenin etkisiyle görüntüde bahsettiğiniz bulanıklaşma çok az oluyordu ve rahatsız edici bir seviyede değildi. Benim aklıma da şu takıldı acaba TV 100 hz ama tepkime süresi mi yüksek (5 milisaniye bu oran phılıpsde 2 ms)

    Bugün teknosaya gitmiştim aradaki fiyat farklarını görünce tvyi daha çok sevmeye başladım. :) inşallah bu memnuniyetimiz sürekli kalır.

    Bu Arada internet taahhüdüm aralıkta bitiyor. Bu tvde dsmart modülü çalışırsa ve de güzel bi dsmart+internet kampanyası bulursam bu tvnin tadı katlanarak artacaktır..




  • mağazada deneme şansımız oluyor mu görüntüyü. usb ye bir maç yayını görüntüsü atsam da mağazada takıp izlesem olmaz mı acaba. bahsettiğiniz donmalar ne derecede merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.