Şimdi Ara

Sefes Oyucu Koltuğu Projesi (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
660
Cevap
89
Favori
49.175
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
404 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • siyau kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekkürler, müşterileri üzmemeye çalışıyoruz çünkü çok para kazanıp altımıza yeni araba alalım, fabrikayı büyütelim şeklinde bir düşüncemiz yok.

    Ürünlerin herkesi memnun edemeyeceğinin farkındayım Yeri geliyor mağazada karı-koca ürün üzerinde anlaşamıyor, işte bu yüzden 14 gün tüm ürünlerde koşulsuz iade var.

    Gizli ayıplı ürünler de ise zaten politikamız belli ürün hangi yarı mamül/ hammadden kaynaklanıyor ise aldığımız firmaya iletiyoruz, onlarla çözüm buluyoruz. Kimi zaman iade kimi zaman değişim kimi zaman müşteri memnuniyeti kapsamında belirli bir oranda ücret iadesi.

    Bazen şartlı sözleşmeler var mesela beyaz deri konusu dünya üzerinde renk almayı önceleyecek bir beyaz deri yok Bmw de bile beyaz deri siparişinde sözleşme imzalarsınız. Mesela bizim üründe de 130 kg yi aşan forumdaşlar için tekerlek takılmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • icais kullanıcısına yanıt
    şimdiki gençler hep oyuncu koltuğu istiyor keşke böyle koltuklar yaygın olsa ucuza kaliteli
  • oyuncu koltugu bakıyordum. kaliteli ve ergonomik olursa sipariş veririm.
  • Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    Selam denek konusu cidden hiç beklemediğim bir tepki seriye girmeyecek ürünün nesini sizlere test ettiriyoruz onu da anlamayamıyorum, işten anlamayan üretici olduk, denek arayan firma olduk, prototip çıkmadan kalitesiz ürün üreten firma olduk, 2 sene sonra kaybolacak firma olduk.

    Biz piyasadaki bir ürüne rakip ürün çıkartmıyoruz, bunu satma değil üretme amacı güdüyorum. Daha ilk mesajda kullandığımız derinin bs5852 standartlarını taşıdığını yazdım yani kıymetli ürün üretmeyen bir firma bu ürünü deposunda tutar mı? mentalitemizin iyi kötü anlamak için bir örnek bu sonradan tip 1 kumaş olsuna karar verdik.

    Sizden ve diğer denek olup / dandik ürün alacağını düşünen arkadaşlardan ricam sizin baz aldığınız ürünün ve bizim üreteceğimiz ürünün (o tipteki) linkini / belgesini paylaşsın, ben de üreteceğimiz üründeki belgeleri prototipten sonra (ne malzeme kullanacağımız belli değil) ekleyeyim.

    Sanırım bu kalite belgesi konusundaki endişeleri bir nebze olsun hafifletir.

    Teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu arada bir sorum olcak, kredi kartına 4 taksit demiştiniz hangi platformadan satışa çıkarmayı düşünüyorsunuz acaba? Eğer böyle bir şey olacak ise sitenin komisyon durumuda var çünkü.
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Şuanda mail order olarak hizmet veriyoruz, proje gerçekleşir ise payu vb platformlarla da anlaşmaya gidebiliriz site şuanda yenileniyor oraya da ödeme için link koyarız.

    Ödeme ile alakalı ve ekstra bayram kampanyaları ile birleştirme konusunu garanti için Kayseri merkezden Merve hanım, finansbank için Kayseri Osb den Alpaslan beyle görüşüyorum, dönüşlerini yazacağım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • destek+takip 500 bandı olursa süper olur şahsen benim için ayağı metalmiş vs'miş çok önemli değil orta halli bir plastik kullanılsa yeterli

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istedigin örneği verebilirsin. Bu yatakta da böyle, ayakkabida da böyle. Hiçbir firma her ürünüme kalite kontrol sertifikası alıyım diye uğraşmaz. Ayarlar içerden bir adam çatır çatır halleder. Siz de etikettr bunu görünce kanıp alırsınız işte 😂 Psudaki 80+ sertifikasi değil bu. Her sertifikayı 80+ sertifikasi gibi sanmayın. Özellikle bu kalite kontrol sertifikalarını. Merak etme dediklerini en iyi ben anlarım. Endüstri mühendisliği okuyorum ve geçen sene alan dersi olarak kalite kontrol dersi aldim, kötü olmayan bir firmada da staj yaptım. Herşey dışarıdan göründüğü gibi değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu iş yatar ben size diyeyim yada alacam diyenler almaz. yorumlara bakarsanız çoğu kişi 500bandında alırım yazmış ama istenen özellikler 1000tl bandında :D
  • gustawa G kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar,

    Satış siteleri mobilyadan kaç komisyon alıyor?
    Gümrük vergisi ne oranında?
    Yurtdışı nakliye evrak maliyetleri?
    geri dönüş maliyet oranı?

    Bunların hepsi Türkiye gerçeği.

    Çarşamba günü hepimiz göreceğiz, kimisi memnun olacak kimisi vaz geçecek, kimisi ikna olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 tl düğün sandalyesi bile alamazsınız. kargoda bedava olursa off tadından yenmez derler.
  • Takipteyim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • N0M4d N kullanıcısına yanıt
    Sizin seriye girmeyecek demeniz yeterli olmazki bu deneklik konusunda. Sadece insanlar haklı olarak kar etmediğin bir işi neden yapıyorsunuz sorusunun doyurucu bir yanıtını arıyor. Sonuçta dükkan sahibi olarak biliyorsunuz ki bunların hepsi bir mesai.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batu B kullanıcısına yanıt
    selamlar hocam, sizden ricam iyi bildiğiniz bir şey varsa paylaşır tavsiye verirseniz mobilya ve ofis ürünleri konusunda bilgisi az olan forum üyelerine de faydanız dokunur koyun olmayız teşekkürler.
  • UçamayanSüperKahraman U kullanıcısına yanıt
    Tempur yatak kullaniyorum arkadasim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N0M4d N kullanıcısına yanıt
    deneklik şöyle oluyor. siz oyuncu koltuğu üretimi konusunda kullanıcılardan olumlu olumsuz dönüt alarak oyuncu koltuğu üretmeyi öğreniyorsunuz burada da tester olarak parayla ürün alan kişiler kullanılmış oluyor
  • Sizin yerinizde olsam bu forum kullanıcılara güvenip iş yapmam. Muadili 500 lira olan ürünü 250 liraya versen. Kargo niye pahalı kargo beleş olsun. Yok bu çöp. Yok belim ağrıdı. Tüketici hakem heyetinden tut dava açan bile olur hakkınızda...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yastık olarak da tempur kullanıyorsanız yastık tavsiyeniz var mı? piyasadaki markalardan visco yastık almıştım ergonomik diye hiç rahat edemedim sert geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenLife -- 16 Mayıs 2020; 18:46:49 >
  • 1000 liradan düşük bir fiyat belirlemeyin. Yüksek kaliteli ürünü rakiplerinden avantajlı fiyata satmayı hedefleyin derim. Benim tercihim bu yönde olur.

    Benim kişisel isteklerim:
    - Yüksek kaliteli metal dayanıklı ayak
    - Rahat dönebilen kırılmayacak kaliteli tekerlekler
    - Sağlam kaliteli yüksek kilolu kişileri de taşıyabilecek bir amortisör mekanizması
    - Uzun sırt (Boyum 1.98, dik oturduğumda kafam dışarda kalmamalı)
    - Oturakla beraber yatabilen mekanizma (Sırt açısı değişmeden geriye yatabilmeli)
    - Yatma sertliğini ayarlayabilme ve yatma kilitlemesi
    - Kaliteli kumaş döşeme (otomobillerde kullanılan) ve isteğe göre hakiki nappa deri döşeme seçeneği (kesinlikle suni deri olmamalı)
    - Yüksekliği ayarlanabilir metal kolçaklar ve kolçağın kol dayanacak kısmında sünger
    - En yüksek kaliteli sünger/iç malzeme, uzun yıllar sonunda ilk formunu koruyacak malzeme (Yüksek DNS ve HR sünger olmalı)
    - Uzun saatler oturmaya uygun ortopedik tasarım
    - Sade ve şık tasarım (Koltuğun üzerinde marka reklamının bulunduğu kocaman yazılar veya semboller olmamalı, tek renk veya dikkatli kullanılan 2 renk olabilir)
    - Mümkün olduğunca plastik malzeme kullanımından kaçınma, kullanılabilen her yerde daha dayanıklı metal malzemelerin tercih edilmesi (Plastik parçaların da en uzun ömürlüleri tercih edilmeli)
    - Metal malzeme olarak çok ağır olmaması için dayanıklı aluminyum alaşım tercih edilmeli (7000 serisi aluminyumlardan uygun olanı olabilir)
    - En az 5 yıl garanti

    Tüm bu maddeler olduktan sonra, 2000-2500 lira verebilirim. Aslında 2 tip ürün ortaya konabilir. Biri saydığım tüm özellikleri içeren premium koltuk, biri de bunun bazı özelliklerinin kırpıldığı 1000 lira civarı olan ürün.




  • HeavenLife H kullanıcısına yanıt
    Bu bir cafe için yaptığımız ürün, 3. Seneleri bitti.

    Şimdi bu üründe öğrendiğiniz bilgilerin sayesinde sizden hala öğrenme bedeli mi istediğimizi düşünüyorsunuz?

    altına 1 tekerlek bağlayamayacağımız mı söylüyorsunuz?

    Yukarıda detaylıca yazdım, lütfen karşılaştıracağınız ürünü yazınız.

    Artık bu deneme tahtası konusunda yorum yazmaktan yoruldum, forumdaşlar bir türlü mutlu olmuyorlar.


    Sefes Oyucu Koltuğu Projesi
    Sefes Oyucu Koltuğu Projesi
    Sefes Oyucu Koltuğu Projesi
    Sefes Oyucu Koltuğu Projesi
    Sefes Oyucu Koltuğu Projesi
    Sefes Oyucu Koltuğu Projesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.