Şimdi Ara

Season6 Ep 2 Geliyor..Hazır Olun.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar Ben Orçun.Bende Sizler Gibi Yıllarını MuOnline a Vermiş Playerlardan Biriyim.Bir Açılıp Bir Kapanan Bug Dolu Serverlarda Oynadım.Beni Tanıyanda Tanır Zaten.Güzel Dostluklarımız Oldu Çoğu Serverlarda.Size Bahsetmek İstediğim Bir Konu Var.Tabiki Gene MuOnline Hakkında.Uzun Süreli Bir Server Geliyor.Sezon 6 Ep 2 Olacak Versiyon.Benim Arkadaşım Açıyor.Güvendiğim Ve MuOnline Piyasasında Saygı Gösterilmesi Gereken İnsanlardan Biri.Bundan Önce 2 Tane Server Kurdu.Ama Maddi Sıkıntılar Yüzünden Serverı Kapattı.Oda Benim Ve Çoğu Kişinin Tercih Ettiği Low Server Sevenlerden.Çünkü Dostlukların Ve Emeğin Hakkını Bu Tarz Serverlardan Aldığımızı Herkez Bilir.Happy Hour Sistemi Olacakmış.Yani Belli Zamanlar Arasında Exp iki Katına Çıkacak.Party Bonus Olacakmış.Web Sitesinden Canlı Oyun Akışı Olacak.Yani Kimin Kimi Kestiği Anında Sitede Yayınlancak.Launcherdan Vote Verilecek Ve Kredi Gelecek Karakterinize.Şimdilik Bildigim Bu Kadar.Umarım Herkezi Aynı Çatı Altında Toplamak İsterim.Herkeze İyi Oyunlar ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pad1shah -- 2 Nisan 2012; 14:49:21 >







  • igc team, titans team gibi premium dosyalardan kurulmayacaksa bosuna s6 kurmayin bugdan hackten basinizi kaldiramazsiniz. adam gibi bugsuz sezon 4 dosyalari olan bunlardan kurmanizi oneririm daha saglam olur. spotlar ve kutu droplari ile party exp bonus low serverda cok onemli orcun sen de biliyosun ne sikintilarin yasandigini. bunlar duzgun ayarlanmadan start vermemenizi oneririm iyi calismalar.
  • Abi kuran kişi kim? Nicki neydi önceki oyunlardA?
  • Aynen Kardesim Biliyorum Ne Sıkıntılar Çektiğimizi.Ama Bugları Ellerinden Geldigi Kadar Temizlerler Tahminen.Benlik Bir Durum Yok Yani.Tam Anlamıylada Halledilmeden Açmazlar.Henüz İsim Veremem.Zaten Açılacağı Tamam Tekrar Burda Paylaşıcam
  • Umarım bizde klasikleşen max. 2aylık server'lardan olmaz
  • s6 e2 en sıkıntılı sürüm, hani fikrimi söyleyeyim rf nin itemleri skill tree den çok baş ağrıtırım
  • Yeterki Sen Ağrıtta Benlik Bi Durum Yok :) Onlar Halledilir sonra Server Acılır zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lev1s

    Umarım bizde klasikleşen max. 2aylık server'lardan olmaz





  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.