Şimdi Ara

Satış rekoru kıran Vivo X100 serisi küresel pazara geliyor: İşte tanıtım tarihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satış rekoru kıran Vivo X100 serisi küresel pazara geliyor: İşte tanıtım tarihi
    MediaTek Dimensity 9300 işlemcili Vivo X100 serisi, Kasım 2023’te Çin’de tanıtıldı. Performans ve kamera açısından etkileyici telefonlar olan Vivo X100 ve Vivo X100 Pro, şimdi küresel pazara açılıyor. Vivo X100 global sürümü bekleyenler için tarih Vivo resmî web sitesinde ortaya çıktı.



    Vivo X100 & X100 Pro global tanıtım tarihi



    Vivo’nun küresel web sitesine göre, Vivo X100 serisi telefonlar yakında Çin dışında da bulunabilir olacak. 14 Aralık’ta her iki modelinde global lansmanı gerçekleşecek. 24 Kasım’da ön siparişe açılması planlanıyor. Satış tarihi ile ilgili herhangi bir detay yer almıyor.



    Ayrıca Bkz.Vivo X100 ve X100 Pro satış rekoru kırdı: Marka tarihinde ilk



    Vivo X100 serisi neler sunuyor?



    Vivo X100 ve X100 Pro, 1.5K çözünürlük, 120Hz yenileme hızı, HDR10+ desteği, ekran içi parmak izi okuyucu bulunduran 6.78 inç AMOLED ekrana sahip. Her iki telefon da 50MP ana kamera ve 50MP ultra geniş açılı kameraya sahip. Düz modelde 64MP telefoto lens bulunurken, Pro modelde 3x optik zoom ve 100x dijital zoom yapabilen 50MP telefoto kamera bulunuyor. İki modelde de markanın tescilli V3 görüntüleme çipini bulunduran 32MP selfie kameraya sahip. Telefonların en üst modeli 16GB RAM (LPDDR5x), 1TB depolama (UFS 4.0) ile geliyor. Pil tarafında, düz modelde 5000 mAh, Pro modelde 5400 mAh batarya bulunuyor. İki model de 120W ve 100W kablolu şarjı desteklerken, Pro ayrıca 50W kablosuz şarjı da destekliyor. Telefonlar, Android 14 tabanlı OriginOS 4 ile geliyor.




    Kaynak:https://www.vivo.com/en/activity/x100-series-launch







  • Yeni bir şey yok, tasarım dışında. Aynı teknoljiyi satıyorlar 4-5 yıldır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • copy paste yapmışlar :)) Kablosuz şarj özelligi dışında hiç bi fark göremedim açıkçası

  • Deae kullanıcısına yanıt
    Tasarımda pek değişmemiş hocam. Kamerayı azıcık sağa alıp ortalamışlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Haberi kimse okumadı herhalde 2024 ün 24 Kasım ' ı mı yoksa zamanı geri mi saracağız

  • Sakina almayın ben yaptım bu hata siz yapmayın

  • Bizi bağlayan bir şey yok, Vivo Senelerdir Türk halkına X serisi telefonlarını layık görmediği ve bir tane bile Getirmediği için zaten istesenizde gidip bir mağazadan alamazsınız.. Anca kaçak göçek almak isterseniz alabiliyorsunuz.. Bu telefonlar dünyanın en iyi android telefonları ama maalesef TR de yok.. Resmi satışı olsa Samsung S serisi çöplerden kat kat iyiler ama yok işte..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen katılıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vivo x100 pro kayıt oluyor mu? Var mı bilen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt

    pasaport sadece

  • vivo x 100 kullanıyorum, özellikle kamera olarak harika bir telefon. Zeiss kalitesini net hissettiriyor. gerek makro çekimler, gerek portre, gerek zoom ve gece çekimleri çok harika. keşke kayıt imkanı olsa, ya da vivo uydur kaydır modellerle değil de üst segment modelerini getirse de samsung, iphone a esir olmasa insanlar.

  • UFO123 kullanıcısına yanıt

    Youtube kanallarinda karşilaştirmalar vs izledim denk geliyor izliyoruz da,kusura bakma ama Ne samsung Ne apple Nede vivo xiaomi hepsi ayni B..k öyle Hayret uyandiricak görüntüler videolar denk gelmedim.Hepsi reklam hepsi pazarlama Bi tik üstü bi tik alti...Flim cekmiyoruz,Ay in görüntülerinide cekenler yakinda astroloji okuyan gencler uzaya cikicaklar yakinda..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    kullandınız mı, ya da karşılaştırma imkanınız oldu mu üst segment modelleri vivo ile? fırsatınız olursa denemenizi tavsiye ederim. ben samsung s23 ultra, honor magic 5 pro, be google pixel 7 pro modellerini kullandım, özellikle kamera bakımından deneyimledim, amatörce kıyaslamalar yaptım o nedenle yorum yaptım. elbette YouTube ve farklı kaynaklardan araştırıyoruz hepimiz, ama kullanınca gerçekleri biraz daha net görebiliyoruz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • UFO123 kullanıcısına yanıt

    Yalan yok kullanmadim,öyle sık değiştiren teknoloji manyakliğim olmadi 3,4 yilda değişim yapiyorum.videolarin hepsinayni bi tik iyi bi tik kötü oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.