Şimdi Ara

Sarkan Tavan Döşemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. 2004 Model VW Polo aracımın tavanı sarktı. Antalya'da döşemeciler 350 Lira gibi komik rakamlar söylediler. Ben hobi uğraşları konusunda yetenekliyimdir. Yıllarca model uçak helikopter yaptım. Bu işi kıvırabilirim diye düşünüyorum. Yalnız burada döşemelik kumaş satan yerler sanki biraz fazla fiyat söylüyorlar. İnternette uygun kumaşlar var ama hangisi benim arabama uyar bilemedim. Çok çeşitli kumaş isimleri arasından tercih yapamıyorum. Tavan döşemesi konusunda tecrübeli olan arkadaşlar fikir verebilirse sevinirim. Döşemeyi de yapım aşaması olarak burada paylaşmayı düşünüyorum. Herkese kolay gelsin.



  • illa kumaş mı olmak zorunda? sunni deri de kaplayabilirsiniz. temizlemesi de kolay olur
  • Model uçak yapmakla araç tavanı sokup bütün şekil ile onu yeniden oraya kaplamak aynı şey ise buyrun başlayın ama emin olun şu anki durumundan daha kötü hale geldiğinde döşemeci sizden 350 değil 500 yl isteyecektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elleriniz yatkınsa siz de yapabilirsiniz. Çeşitli detailing forumlarında bununla ilgili yapılışlar mevcut.
  • imrenirim böyle adamları ...bende el becerisi yok bide üşengeçim....
  • kaplama yerine sarkan tavanı enjektör yardımıyla yapıştırmayı deneyebilirsiniz. tabi tavanın yapıldığı kumaşın tipi ve yapıştırıcı maddenin renginin tavana akması gibi durumlara dikkat edin.
  • Bak kardeşim her ne kadar el becerin olsa dahi bayağı tefauratlı bir iş önce bunu bil. Öncelikle o tavanı söküp takma zaten başlı başına bir uğraş,zaten en çok uğraştıran kısmıda o. Önce tavan kalıbını söküp dışarı alacaksın üstündeki sarkan bezi söküp atacaksın,daha sonra o bezin altında deforme olmuş eski süngeri zımpara ile komple temizleyeceksin iyice temizledikten sonra 500 gr lık bali işini görür sanırım, o yapıştırıcıyı tavan kalıbının üstüne her tarafına yedirecek şekilde süreceksin ,zaten tavan kumaşları içi süngerli oluyor sonra kumaşı yavaş yavaş hava boşluğu bırakmadan kalıbın üstüne yapıştıracaksın ve iki üç saat kurumaya bırakacaksın.Kuruduktan sonra tekrar geri takıp montajını tamamlayacaksın.Dediğim gibi kolay bir şey değil hele tavan kalıbını söküp tekrar yerine takmak bayaığı uğraştırır,valla ben opele yaptırmıştım 5.saat boyunca döşemeciyi seyrettim bence o parayı fazlasıyla hak etti.




  • 350 tl isteyenden insafsız

    Memlekte herkes kolay para kazanma peşinde

    hammal 50 liraya tüm gün taşır

    adam 15 dk iş icin 350 tl ister ayıp be


    ama çok var böyle tipler
  • Operasyon sonrası fotoğraflar için yeni başlık açtım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t.atli -- 26 Kasım 2015; 12:47:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.