Şimdi Ara

Samsung, Xiaomi, OnePlus ve Nokia, iPhone 15 ile fena dalga geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
4.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Apple dünkü etkinlikte iPhone 15 serisini duyurdu, ancak lansmanın en dikkat çeken taraflarından biri şirketin yeni iPhone serisinde Lightning portundan USB-C portuna geçişi oldu.



    Ayrıca Bkz.İPHONE 15 & İPHONE 15 PLUS tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri



    Bunu uyumluluğu ve bağlanabilirliği geliştiren bir "yenilik" olarak sunan Apple'ın rakipleri ise konuyla ilgili görüşlerini dile getirmekten hiç çekinmediler. Başta Apple'ın en büyük rakibi Samsung olmak üzere, Xiaomi, OnePlus ve Nokia resmi X (Twitter) hesaplarından konuyla ilgili paylaşımlarda bulundular.



    Kim ne dedi?



    Samsung alaycı bir şekilde Tim Cook'un USB-C portunu iPhone 15'te "Bir şey daha" sloganı altında tanıtması gerektiğini söyledi. Apple bunu genellikle Vision Pro karma gerçeklik gözlüğü gibi devrimsel bir şeyi duyurmadan önce söyler.





    OnePlus da sessiz kalmadı. Çinli şirket amiral gemilerinin 2015 yılında (8 yıl önce) USB-C konektörüne sahip olduğunu hatırlattı.





    Xiaomi ise 48 MP kameralı ilk bütçe dostu cihazının, Redmi Note 15 olduğunu hatırlattı. Ancak Xiaomi, kamera çözünürlüğünün her şey olmadığını ve çoğu zaman çekim kalitesini yansıtmadığını hesaba katmıyor.





    En ayrıntılı yorum Nokia tarafından yapıldı. Şirket, iPhone 15'i yine pembe renkli, USB-C'li, 50MP kameralı, 6GB RAM'li ancak beş kat daha ucuz olan Nokia G42 5G ile karşılaştırdı.











  • geçen tur gezisinde poco x5 pro ile nfc ödeme yaptım arkadaşlar uzaylı görmüş gibi baktılar.Sonradan gelişmiş galeri özellikleri resimden insan nesne silme boy kilo artırıp azaltma, çift uygulama desteği, pop up küçük ekran ile birden fazla ekranda aynı anda çalışabilme , irda uzaktan kumanda gibi özelliklerini gösterince bizim elimizdeki iPhone ları da telefon diye cebimizde taşıyoruz dediler.😎

    hele telefonlar çekmeyince şarjlar azalınca ,5 saat şarj ettiler ordan burdan , ben turbo şarjım ile 40 dk dan az sürede şarj ettim bu ne arkadaş dediler.Tabi 120 150 watt ları görseler iPhone ları kıracaklardı heralde.14 pro max in konusunu takip ediyorum sırf cihazın tasarımı hoşuma gittiği için. Bu yaz buzla sarılı havlu mu desem buzdolabı nda şarj etmeye çalışan mı desem arkadaşlar telefonu sıcaktan dolayı çarj etmeye epey çaba harcadılar.😀
    Samsung 4 yıl sürüm, +1 yıl da güvenlik güncellemesi veriyor. Ha güncellemeleri apple gibi tüm dünyaya aynı anda vermiyorlar. Orası kötü işte.

    Apple 5 yıl sürüm güncellemesi veriyor bu arada. Mesela ios 11 ile piyasaya çıkan 8 ve x, ios 16’ya kadar güncelleme aldı. Güvenlik güncellemelerini de apple gibi uzun süreli verseler güzel olur tabii.
  • Bence asıl dalga geçilmesi ekran tazeleme hızı düz 15 iPhone’larda ekran tazeleme hızı hala 60hz halbuki 10 bin tl satılan telefonlarda 120hz.

  • Onlar bana gülüyorlar çünkü ben farklıyım, bende onlara gülüyorum çünkü hepsi aynı.
    -Apple Reis

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tavşan ve dağ esprisi yapılmamış henüz, o zaman ben yapayım.

    Tavşan dağa s

  • Yahu bunda dalga geçecek ne var. Adamlar kendi ürettikleri portu kullanıyorlardı. Yanlış hatırlamıyorsam Avrupa'da usb-c kullanılma zorunluluğu da var. Hiç iphone kullanmadım ve taraftarı da değilim ama dalga geçilecek bir konu göremedim. Tabi bunu yenilik olarak tanıttılarsa o ayrı. Tanıtımını da izlemedim açıkçası.

  • adamlar usb-c'yi yeniden keşfettik demediler ki, zorunluluktan kullanıyorlar. kendileri komik duruma düşmüşler.

  • S23 Ultra kullanıcısı olarak özellikle o mükemmel 48 MP'lik ve 2x optik zoomu ana sensörde yapabilen kamera o dalga geçen Xiaomi'nin 13 Ultra gibi rezalet modelini kamera konusunda 5 kere kaldırır yere vurur.

  • snomask kullanıcısına yanıt

    Buradaki komik olay sadece usb-c e geçmeleri değil, iphone 14 ile 15 arasındaki tek farkın zorla geçirililen usb-c olması. Acınası bir durum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parayla ilgili bir sorunum olmasa, telefonundan saaatine, tabletinden kulaklığına, bilgisayarından tv kutusuna herşeyini kullanırım. boşuna dalga geçiyolar, teknolojik alet seven insan için mükemmel oyuncaklar..

  • GryAsl G kullanıcısına yanıt

    12 MP kameradan 48 MP kameraya geçiş

    A15 ten A16 işlemciye geçiş

    Dynamic Islandın gelmesi bunlar fark değil mi? Bunları Bilmiyor musun yoksa gözlerinde mi problem var? Görüldüğü üzere Tek fark type C değil yani. Hayır anlamıyorum bunları eklemelerine rağmen fiyat farkı koymadılar aynı fiyattan geldi. Ne olmasını beklerdiniz paşam A17 koyup Rami de arttırıp üzerine birde indirim yapmalarını mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt

    Apple 2030 dan once 120 hz gecmeyi dusunmuyormus


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında dalga geçtikleri her şeyi tükürüp yaladılar 😂 özellikle de samsung

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Farfaraway21 kullanıcısına yanıt

    Fanboya bak hele Samsung, Xiaomi, OnePlus ve Nokia, iPhone 15 ile fena dalga geçti 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Objektif olmak gerekirse modele göre ekran Hz ve USB özelliği batarya kapasitesi vs konularda eleştirilmeli her fırsatta bende eleştiririm ama bunları tolere eden işlemci ve yazılım/güncellemesi/uyumu/performansı
    Eleştirenlerin ortak noktası android başka bir şey demiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dex modunu bakalim ne zaman akil edecek ?


    Entegre kalemi de keza :D ...


    Apple bazi kemiklesmis pazarlama taktikleri ve yenileme surecleri ile bastan kaybetmistir ...

  • Android denilen berbat sistem olmasa epıl aağğbii ölecekte işte....

  • WarForFears W kullanıcısına yanıt

    Olum fanboy manboy diyip aklınca laf sokmaya çalışacağına karşı argüman söyle. Eklemeler yapmalarına ve Amerikada da enflasyon olmasına rağmen fiyat arttırmadılar. Türkiye’de bile sanırım ilk defa bir önceki neslin fiyatına satışa girdi. Ne olmasını bekliyordun açıklama yap boş beleş yorum yapma.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 13 Eylül 2023; 16:55:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçin bunları dalga geçtikleri Markayı kopyalıyorlar. Apple ne yapsa diğer markalarda onun izinden gidiyor. Hepsini toplasan 1 Apple etmez.

  • GryAsl G kullanıcısına yanıt

    tabi ki beklentileri karşılamıyor ama herkes neye bakmak isterse onu görür, dynamic island, 48mp kamera, a16 bionic, 2000 nits parlaklık, ceramic shield. ayrıca iphone 14 fiyatına yakın fiyattan satılıyor. sadece şu fotoğraf bile yeterli.



    Samsung, Xiaomi, OnePlus ve Nokia, iPhone 15 ile fena dalga geçti
  • en dalga geçilmemesi gereken konuda boş yapmışlar

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.