Şimdi Ara

Samsung PİŞMANLIKTIR 'Mutlaka Okuyun' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bana Türkiye'de bir adet düzgün servis söyler misiniz?

    sorun Samsung, Asus, Intel, iPhone vs. değil - sorun bizim memleketimiz ve zihniyetimiz - bu kadar basit ve net.

    ne ekersen onu biçersin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shimoda

    Dün sipariş ettiğim Alpha cihazı, daha kargodan teslim almadan iade edeceğim galiba. Bu çok rezil bir servis nalayışı ve ilk defa samsung telefon kullanacağım. Açıkçası baya endişelendim.

    Bence iade et kardeş. Arıza falan yaparsa akla karayı seçersin. Telefonu aldığım yerde çalışan arkadaş servise gönderdiği 20 samsung tan 15 inin kullanıcı hatası adı altında geri gönderildiğini söyledi. Telefon satmaktan çok tüketici hakem heyetindeki dosyalarla uğraştığını anlattı. Servisler yüzünden telefonu satan işletmelerinde başı dertte. Çünkü müşteri doğrudan telefonu aldığı yerle muhatap oluyor.
  • Ben de not4 kullaniyorum. Evet samsung pismanliktir. Zaten not4ten sonra alinacak cihazi da kalmadi. Ha not4u de mecburiyetten aldim. Severek degil yani. Soyun kurusun samsung

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ilk aldığım ayda servislik oldu. İki kere değişti yine de çok düzgün gelmedi. Uğraşmamak için tekrar göndermedim.

    Samsungun ekranı sorunlu bi kere alırken peşinen kabul edilmesi gerek. Opsiyon olarak kasa açıklığı mı dersin şebeke sorunu mu artık şansına kalmış. Tabi bir modelde çıkan sorunların itina ile yeni çıkan diğer modellerde de devam ettirilğini de söyleyeyim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @fytech öncelikle geçmiş olsun kardeşim,
    Hani bazı arkadaşlar yazmışya "o sarışın kadın" diye, işe o sarışın kadın kim bilir kaç şikayeti böle sürklase ederek ödül almıştır Samsung'tan emin ol... Maselef herkesin internetten ve bu gibi forumlardan haberi olmadığından çoğu kişi söylenilenleri kabullenmek zorunda kalıyor... Dolayısıyla bu gibilerin çirkeflikleri de yanlarına kar kalıyor.. Buradaki mesajların bazılarından çok bilgilendim, sizden ve arkadaşlardan müteşekkirim.. 4 yıllık NoteII kullanıcısıyım ve telefonumdan memnunum ancak teknik servisler hakkında epeyce bilgi edinmemizi sağladınız..
    Lütfen elinizden geleni ardına koymayın, THH dahil her yolu deneyiniz. Burası dağ başı değil ve insanlar parayı sokakta bulmuyor..
  • türkiyede insanların sorunlarının giderilme oranı yerlerde. gelişmişlikle alakalı heralde. belki uğraşmak istemeyebilirsiniz ama en azinda tüketici mahkemesine şikayet edecegim diye tehdit edin. samsung markası kurumsallaşamamış türkiyede tam olarak. samsung telefonlara sıcak bakmaya baslamışken bunu okumam iyi oldu. uzak durmak en iyisi. twitterda samsung destek hesabına da yazın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.