Şimdi Ara

Samsung PİŞMANLIKTIR 'Mutlaka Okuyun' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar 5 yil araliksiz iphone kullandim 6 aydir samsung kullaniyorum artik ios kullanmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fytech


    Merhaba arkadaşlar yazıyı lütfen sonuna kadar okuyun. Okuyun ki sizde benim gibi pişman olmayın.

    Kısa zaman önce aldığım samsung galaxy alpha cihazım 2 ay sonra kendiliğinde kapandı ve açılmadı. Garantiye gönderdim ve bana arıza bulunamadı yazılım güncellemesi yapıldı deyip tekrar gönderdiler. Ben ısrarla donanım sorunu olduğunu söylememe rağmen beni dikkate almadılar. Zaten daha 1 ay bile geçmeden beklediğim oldu ve tekrar arıza yaptı. Telefon durup dururken kapandı ve açılmadı.

    Şimdi tekrar gönderdim ve bu seferde bana telefona root atıldığını bu nedenle garanti dışına çıktığını söylediler. Çok saygısızca konuşan bir bayanla muhatap oldum. Root atmadığımı söylememe rağmen bana hiçkimse inanmadı. SONRASI DAHA VAHİM....

    Sistem kurulumu için 50 TL para talep edeceklerini ve sistemi kurulmazsa da anakartı değiştirmeleri gerekeceğini söyledi. Ben bu bataktan kurtulmak için 50 TL yi kabul ettim ama anakart arızası diyeceklerini de biliyordum. Nitekim hiç şaşırmadım tekrar aradılar ve anakart yanmış 720 TL ücreti var dediler. Zaten kadın resmen yerini yapmıştı anakart arızasıda olabilir diye. Tabi kabul etmedim ve telefonu o şekilde geri gönderdiler.

    Sizlerle bunu paylaşmamın sebebi KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE samsung telefon almayın. Alırsanız ve arıza yaparsa burnunuz boktan çıkmaz.

    Gözlerimle şahit olmasam inanmam iphone kullanan 2 arkadaşımın telefonları garantiye gitti ve 1 hafta içinde sıfır kutuda telefon gönderdiler. Paraya biraz daha kıyıp iphone alın. En azından burnunuz boka batmaz.Saygılarımla...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: trakonya79

    Selamlar 5 yil araliksiz iphone kullandim 6 aydir samsung kullaniyorum artik ios kullanmam.

    Daha 6 aydır kullanıyormuşsun. Ben 6 yıldır android (samsung) telefon kullanıyorum. Seneye bu zamanlar senden tekrar yorum bekliyorum. Bakalım yine aynı yorumu yapabilecekmisin.

    Android çok lezzetli bir zehirdir yedikçe yiyesin gelir ama bir süre sonra karın ağrısı yapmaya başlar. Sancıdan duramazsın. 1 seneye kalmaz kasılmalar donmalar şarj tükenmeleri baş göstermeye başlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fytech -- 8 Nisan 2016; 20:55:10 >
  • Garanti hizmeti bende de iyi izlenim bırakmadı. Müşteri hizmetleri teknik konulardan anlamıyor olabilir neyse ama teknisyenle konuşup bana döndükten sonra da aynı şeyi söylüyor. "Eski Android sürümüne dönebilir miyim?" diye sormuştum, ısrarla bana bu işlemin mümkün olmadığını iddia ediyor teknisyende aynısını söylemiş. Göndersem kendileri bile yapamazmış. Halbuki öğrendikten sonra yapması nispeten kolay bir işlemmiş, garanti de gitmiyor. Ha bir de ayarlardan değil de recovery menüsüne girip wipe yaparsam o hard reset oluyormuş ve garanti dışı kalabilirmiş. Kaç defa yaptım, knox değeri ilk günkü gibi. Birkaç durum daha var bu şekilde. Şahsen çok çok çaresiz kalırsam rehin veririm cihazı servise.
  • Yıllardır samsung kullanan, belki bir samsung personelinden daha çok samsungu savunan, corby, s, s3, note 4, tv, çamaşır makinası, buzdolabı, home theater sahibi birisi olarak söylüyorum: Bir daha asla Samsung almam. Bunun nedeni kalitesiz olması değil, Servisin tutumu ve saçma sapan hareketleri. Bir bataryayı değiştirmek gibi bir çözüm varken format attılar ve bilgilerim boş yere gitti. Özellikle de forma bilgilerim silinmesin yazmıştım. Durumu destek birimine mail attım. Gelen cevapta da yapılan işlemler normal prosedür herşey normal yapılmış! Biraz uzun ama aşağıda olayları anlatan mail ve cevap var. Tamam sorun çıkarmıyor az arıza yapıyor da yapınca da ilgilenen yok:

    Sorunuz
    25.03.2016 tarihinde telefonumu aldığım Kentpark Türk Telekom bayisine arka tarafında sallanınca ses geliyor ve bataryası çok hızlı bitiyor sikayetleriyle servise gönderilmek üzere telefonumu teslim ettim. Not olarak bilgiler silinmesin diye belirttim. Ayrıca bu telefonda çizik veya hasar yok sormadınız dedim. İlgili kişi gelen kuryenin yazdığını kendilerinin herhangi birşey yazmadığını belirtti. Peki dedim ayrıldım.

    29.03.2016 tarihinde yetkili servisten arandım. Gelen sesin odaklanmayla ilgili olduğunu söyleyerek normal olduğunu belirtti, batarya ömrü ile ilgili de bu da normal dedi, zaten bilgiler silinmesin demişsiniz onun için silmem gerekir dedi. Ben de o zaman hiçbirşey yapmadan gönderin dedim. Peki dedi kapattık.

    31.03.2016 perşembe günü kentpark TT bayisini aradım. Servisle görüştüm telefonu göndereceklerdi durumu nedir diye sordum. Bana verilen cevapta arkadaşların sorunun giderilmediğine karar vererek tekrar servise gönderdikleri söylendi. Servis beni aradı herşey normalmiş o nedenle geri gönderdiler dedim. Biz sizin iyiliğiniz için gönderdik, biz bilemeyiz öyle olduğunu arayıp haber verseydiniz tarzında bir cevapla karşılaştım. Servis nerede ankarada mı dedim. Evet ankarada necatibeyde dendi. Gelince haber veririz dediler.

    02.04.2016 tarihinde telefonu alabilrsiniz diye TT bayisi aradı. Gittim telefonumu aldım. Sincandaki servisten geldiğini gördüm. Cihazı sıfırlamışlar. Servis fişine de yazılım yüklendi demişler. Ayrıca deformeler ve çizikler var diye de not düşmüşler. O kadar bilgiler silinmesin diye not düştüğüm halde, ilk servisle anlaştığım halde yine bilgilerim silinmiş. Ayrıca batarya dayanım süresinde de değişiklik yok. Neden yazılım yüklenmiş anlamış değilim. Ben zaten son sürüme güncellemiştim.

    TT bayisi ise biz yazdık gerisine biz karışamayız diye saygısız bir cevap verdi. Ben de sinirlendim ve çıktım.

    Ben samsung galaxy serisi çıktığından beri Galaxy 1, galaxy 3 ve note 4 ve ondan önce corby kullanan ve her fırsatta emin olun bir samsung personelinden daha çok samsungu öven ve toz kondurmayan birisiydim. 2008 tarinde evlendiğimde evimdeki bütün beyaz ve elektronik eşyalar fırın ve bulaşık makinası hariç samsungtur. TV, buzdolabı, çamaşır makinası, home theater ve telefonlarım. Iphone kullanıcı olan eşimi sürekli samsung kullanmaya ikna etmekle çalışan birisiydim.

    Samsung kullanan arkadaşlarımın da dedikleri

    - güncellemelerden sonra batarya az gitmeye başladı.
    - samsung servisin tek yaptığı alıp formatlayıp göndermek zaten biz de aynıları oldu.

    Bu kadar sorumsuz bir servis anlayışı görmedim. Bayinin yaptığı ayrı bir işgüzarlık. Neden ben onlara telefonum gelecek sorun yok diye haber vermemişim. Onlar benim iyiliğimi düşünüp ses gitmemiş diye tekrar göndermişler! Sen neden servisi arayıp sormuyorsun bu aynen neden geri geldi diye?

    Neticede sonuna kadar samsung diyen birisi bu olaylar yüzünden samsungtan soğumuştur. Zaten Iphone asla almam diyordum, yanına samsung eklenmiş oldu. Beyaz eşyaların da değişme vakitleri yaklaşmıştı. Bundan sonra ne kendim alırım, ne de başkasına tavsiye ederim. Dünya para verip aldığımız telefonun servis mantığına bakın. Sevmem ama apple sırf orta tuş çok nadir tutukluk yapıyor diye kalkıp telefonu sıfırlıyor. Koskoca samsung batarya az gitmeye başladı, kapatıp açınca yüzde oranı artmış gözüküyor deyince normal diyor, bir tane bataryayı değiştirmek yerine.

    Samsung benim için bitmiştir.
    Müşteri temsilcisi cevabı

    Değerli Müşterimiz Berk Koç,

    Merhaba, Ben Samsung Müşteri Danışmanınız Yasin.

    Karşılaştığınız bu durumu anlıyorum. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağım.


    Değerli görüş ve şikayetiniz yetkili birimlerimize iletilmiştir. Geri bildirimlerinizi hizmetlerimizi iyileştirmek için kullanacağımızı belirtmek isteriz.

    Servis merkezine giriş yapan her cihazda, prosedür gereği öncelik olarak yazılım güncellemesi yapılmaktadır. Cihazınızı servis merkezine bıraktığınızda veya giriş yaptığında, servis fişinde cihaz içerisinde yer alan verilerin silinebileceği ve Samsung'un silinen verilerden sorumlu olmadığı bilgisi yer almaktadır.

    Cihazınız teknik servis merkezimiz tarafından, 2 servis girişinde de detaylı olarak kontrol edilmiş olup, standartlar içerisinde çalıştığı ve cihaz üzerinde herhangi bir sorun olmadığı tespit edilmiştir. Son servis girişinde cihazınıza güncel yazılım versiyonu yüklerek, servis kaydınız kapatılmıştır.

    Cihaz bakım, onarım, test ve kontrolleri servis merkezlerimiz tarafından yapılmaktadır. Servis merkezlerimizin tespit etmiş olduğu arıza ya da kontroller tarafımızca geçerlidir. Ancak cihazınızda yaşamış olduğunuz durumun devam ettiğini düşünüyorsanız, test ettirmek üzere farklı teknik servis merkezlerimize başvurabilir ve cihazınız hakkında detaylı inceleme talep edebilirsiniz.

    Üzülerek bildirmek durumundayız ki, tarafımızdan sağlanabilecek farklı bir işlem bulunmamaktadır.

    Detaylı bilgi için, Samsung Çağrı Merkezi (444 77 11) ya da Canlı Destek Hattımız ile irtibata geçebilirsiniz.




  • Samsung note serisi fanatigi ve kullanicisi olarak sunu rahatlikla soyleyebilirim ki Samsung servisi bes para etmez. Cok net.

    Benim gibi onsiparisler ile urunlerini alan Samsungdan hediyeler gonderilen bir kullaniciyi bile illAllah ettirdiyseler gerisini siz dusunun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef Samsung Türkiye servis konusunda berbat. Android tarafında LG tercih edebilirsiniz. O da mükemmel değil ama pek çok iyi yorum da okuyorum. Bırakın eften püften bahanelerle mağdur etmeyi, ücretsiz bir üst model telefon verdiklerini okuyorum.

    Ben Samsung u severim, şuan kullanıyorum da zaten. Ama Samsung Türkiye distribütörü kendine gelmeli. Bu tarz bir muamele ile ancak kendileri kaybeder.

    Açıkçası ben bundan sonra da Samsung alırım. Ama 300 eksik verir paralel ithalat satın alırım. Hiç değilse param cebimde kalır. Hatta belki de onlar daha iyi garanti hizmeti verir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu konuda sesimizi nasıl duyurabiliriz? Samsung merkezin yani Kore'nin bu konudan haberi var mı sizce? Buradaki iş ahlakı olmayan insanlar yüzünden sevdiğimiz bir markadan geçmek zorunda kalıyoruz. Iphone da asla sevmem almam ama eşimin 4s orta tuş çok nadir tutukluk yapıyor diye sorgusuz sualsiz değiştirdiler.

    Direk samsunga nasıl ulaşabiliriz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: graceofgod

    Arkadaşlar bu konuda sesimizi nasıl duyurabiliriz? Samsung merkezin yani Kore'nin bu konudan haberi var mı sizce? Buradaki iş ahlakı olmayan insanlar yüzünden sevdiğimiz bir markadan geçmek zorunda kalıyoruz. Iphone da asla sevmem almam ama eşimin 4s orta tuş çok nadir tutukluk yapıyor diye sorgusuz sualsiz değiştirdiler.

    Direk samsunga nasıl ulaşabiliriz?

    İki gündür bende amerikadaki ve güney kore deki merkezlere ulaşmak için uğraşıyorum. İlk başta direk mail adresi bulamadım ama Türkiye ceo sunun adını bulup linkedin hesabını buldum. Davet gönderdim kabul ederse onada ingilizce olarak yazdığım şikayet yazısını göndereceğim.

    Samsung Türkiye CEO sunun adı : Yoonie Joung
    Linkedin hesabı : https://www.linkedin.com/in/yoonie-joung-69646017

    Birde amerika genel merkezinin canlı chat destek hattına giriş yaparak dilim döndüğünce derdimi anlattım. Çok ilgili bir bayanla konuştum ve bana yardımcı olacağını söyledi. Beni sabırla dinledi ve bazı sorular sordu. Sonra bana bir link gönderdi ve Feedback butonuna basarak Complaint (Şikayet) seçeneğini seçip ingilizce olarak bana anlattıklarınızı orayada yazın dedi. En kısa zamanda dönüş yapacaklarını söyledi. Umarım dönüş yaparlar.

    Bayanın verdiği adres : http://www.samsung.com/us/ Bu linke tıkladıktan sonra karşına çıkan sitede sağ üstte Feedback yazan yere basıp ardından açılan pencereden Service yazısına basacaksın ve karşına bir form çıkacak. Oradan Complaint seçeneğini seçip şikayetini ingilizce olarak yazacaksın.

    Birde uzun uğraşlardan sonra samsung'u protesto etmek isteyen yabancı bir sitede Samsung yöneticilerinin email adreslerini buldum. Onlarıda paylaşıyorum.

    Email Addresses: sanjose@sra.samsung.com; samsungblog@samsung.com; recruituk@samsung.com; samsungpr@edelman.com; d2.cohen@sea.samsung.com; SamsungHEMedia@fleishman.com; samsungmobile@allisonpr.com; r.schultz1@samsung.com; SamsungDI@allisonpr.com; samsungha@talktocurrent.com; tom.beermann@ssi.samsung.com; SamsungCIT@allisonpr.com; SamsungBusiness@allisonpr.com; Courtney.Kessler@edelman.com;

    Kaynak :
    http://koreandogs.org/what-you-can-do/contacts-for-protest-s-korean-companies/

    Umarım bunlarla bir sonuca ulaşabiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fytech -- 9 Nisan 2016; 0:21:10 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fytech

    quote:

    Orijinalden alıntı: Baran.471

    Ilk goturdugunde ayni arizayi yaptiysa ve serviste duzelip geri verdilerse ve tekrardan ayni sorun olduysu dersin nicin ozaman ilkinde anlamadiniz rootlu oldugunu de savun kendini sert cik

    Ben bunların hepsini söyledim. Yüzüme kapatmalarına rağmen defalarca aradım ve söyleyebileceğim herşeyi hakaret etmeden sert bir dille söyledim. Ama karşıdaki insan değil ki anlama gibi bir özellikten yoksun bir varlık vardı karşımda. Rootlu dedi başka bişey demedi. THH tek çare gibi görünüyor.

    Kadın beni ikna etmek için "Bir siteye girip bir linke tıklamayla bile 2 saniyede rootlanır telefon" diyor. Böyle bişey olabilir mi?

    Zaten girdiğim sitelerde belli herkesin girdiği sahibinden mynet hotmail gibi sitelere giriyorum başka da biryere girmedim. Birtek whatsapp yüklüydü telefonda. Bozulacak korkusuyla bişeyde yüklemedim telefonuma.

    Oncelikle gecmis olsun...guya tuketici lehine bircok yasa cikartildi...demekki bu seferde boyle cakalliklar peydah olmus..servis sureci gercekten sıkıntıli...hic açilmayan(ana karti arizali denen) telefonun rootlu oldugunu nerden anlamislar?kadin gicik biri anlasilan sallamis kafasindan bildiginden degil ...telefonun sahibine boyle de falan deniyorsa

    Telefonu rootlamak icin bilgin olmasina gerek yok....kingo root vb programlarla (eger cihaz uyumluysa)telefonu pc ye baglayarak tek dokunusta rootlarsin....hayir bu olayda servislerin isine gelir oldu....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 9 Nisan 2016; 2:21:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Samsung servisleri eskisine nazaran çok iyi ya da benim bulunduğum yerdeki çok iyi bilemiyorum. Ama hiçbir sıkıntı yaşamadım. Cihazı veriyorum duruma göre gün içerisinde alabiliyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fytech

    quote:

    Orijinalden alıntı: graceofgod

    Arkadaşlar bu konuda sesimizi nasıl duyurabiliriz? Samsung merkezin yani Kore'nin bu konudan haberi var mı sizce? Buradaki iş ahlakı olmayan insanlar yüzünden sevdiğimiz bir markadan geçmek zorunda kalıyoruz. Iphone da asla sevmem almam ama eşimin 4s orta tuş çok nadir tutukluk yapıyor diye sorgusuz sualsiz değiştirdiler.

    Direk samsunga nasıl ulaşabiliriz?

    İki gündür bende amerikadaki ve güney kore deki merkezlere ulaşmak için uğraşıyorum. İlk başta direk mail adresi bulamadım ama Türkiye ceo sunun adını bulup linkedin hesabını buldum. Davet gönderdim kabul ederse onada ingilizce olarak yazdığım şikayet yazısını göndereceğim.

    Samsung Türkiye CEO sunun adı : Yoonie Joung
    Linkedin hesabı : https://www.linkedin.com/in/yoonie-joung-69646017

    Birde amerika genel merkezinin canlı chat destek hattına giriş yaparak dilim döndüğünce derdimi anlattım. Çok ilgili bir bayanla konuştum ve bana yardımcı olacağını söyledi. Beni sabırla dinledi ve bazı sorular sordu. Sonra bana bir link gönderdi ve Feedback butonuna basarak Complaint (Şikayet) seçeneğini seçip ingilizce olarak bana anlattıklarınızı orayada yazın dedi. En kısa zamanda dönüş yapacaklarını söyledi. Umarım dönüş yaparlar.

    Bayanın verdiği adres : http://www.samsung.com/us/ Bu linke tıkladıktan sonra karşına çıkan sitede sağ üstte Feedback yazan yere basıp ardından açılan pencereden Service yazısına basacaksın ve karşına bir form çıkacak. Oradan Complaint seçeneğini seçip şikayetini ingilizce olarak yazacaksın.

    Birde uzun uğraşlardan sonra samsung'u protesto etmek isteyen yabancı bir sitede Samsung yöneticilerinin email adreslerini buldum. Onlarıda paylaşıyorum.

    Email Addresses: sanjose@sra.samsung.com; samsungblog@samsung.com; recruituk@samsung.com; samsungpr@edelman.com; d2.cohen@sea.samsung.com; SamsungHEMedia@fleishman.com; samsungmobile@allisonpr.com; r.schultz1@samsung.com; SamsungDI@allisonpr.com; samsungha@talktocurrent.com; tom.beermann@ssi.samsung.com; SamsungCIT@allisonpr.com; SamsungBusiness@allisonpr.com; Courtney.Kessler@edelman.com;

    Kaynak :
    http://koreandogs.org/what-you-can-do/contacts-for-protest-s-korean-companies/

    Umarım bunlarla bir sonuca ulaşabiliriz.

    Dün gece şikayetvar a yazmıştım. Az önce samsung müşteri hizmetleri aradı, olayı anlattım. Sonuç: yine servis haklı. Standart prosedür veriler silinir yedekleme yapılmaz, müşteri kimliği güvenliği için. Olay bayinizden kaynaklı bizle ilgisi yok vs. Dedim siz aramış olmak için aramışsınız, cevap: aynen öyle.

    Yukarıdaki feedback olayından da birşey çıkacağını sanmıyorum. Mail falan sormadı dönüş olmaz zaten kapanış penceresinde de belirtiyor dönüş garantisi vermeyiz ama inceleriz diye. Bunlar en fazla arar sorarlar ve bizim muhteşem süper servisimiz de olayı anlatır. Yazıklar olsun bu servis anlayışına. Bayi anlayışına. Samsung ve Türk Telekom un yakınından geçmem bundan sonra.




  • İşte size bir video daha yeni sayılır 3 ay önce yüklenmiş. İzleyin ve samsung un gerçek yüzünü görün.

    https://www.youtube.com/watch?v=JQwnnDR-ZKw&nohtml5=False


    Aşağıdaki linkte yabancıların forum sitesi. İngilizcesi olan okusun yorumları. Samsung sadece ülkemizde değil bütün dünyada aynı haksızlıkları yapıyor. Almayın aldırmayın.

    http://forums.moneysavingexpert.com/showthread.php?t=2609785




  • geçmiş olsun, 3 yıldır s4 kullanıyorum biraz şans işi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Master_Evil

    geçmiş olsun, 3 yıldır s4 kullanıyorum biraz şans işi


    Şans işi alınan ürünün arıza yapıp yapmamasıdır, ancak servis olayı şans değildir. 3 yıl arıza yapmadan çalışır ben kötü telefon demiyorum. Servisi kötü diyorum. Sorun çıkabilir ama önemli olan sorunun çözülmesidir. Kafalarına buyruk davranmaları değil. Hem samsung hem Türk telekom bitmiştir benim için. Her türlü ortamda bunu dile getirmeye çalışacağım. Bu ahlaksızlar yüzünden sevdiğim ürünü kullanamayacağım.
  • graceofgod G kullanıcısına yanıt
    Benimde sevdiğim bir üründü ama artık nefret ediyorum. Bundan sonrada fiyat performans açısından ideal olan bir markayı tercih edeceğim. Fiyatı 1000 TL nin altında olsun. En azından bu tür bir durumla karşılaşırsam fazla zararım olmaz.

    Arkadaşımda General Mobile var 650 TL ye almıştı. 1.5 yıldır kullanıyor şansına hiçbir problem çıkmadı ve halada çok memnun. Sorun çıksa dahi en kötü ihtimalle kaldır at çöpe.

    Eğer bu elektronik cihazların garantisi "şansına ne çıkarsa" yada "sana öyle denk gelmiş" mantığıyla çalışıyorsa o zaman en akıllıca davranış en ucuza en iyi performansı veren bir marka tercih etmek olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fytech -- 9 Nisan 2016; 23:29:26 >
  • Bu arada telefonu iade ettim parayı bi kaç gün önce hesabıma yatırdılar.. Tüketici mahkemesi olmasa ne yapacaktık acaba..
  • Burda marka fanatikliği yapıp Samsung'u savunmanın anlamı yok, ben de samsung kullanıyorum ama bu yapılan dolandırıcılıktan başka birşey değil. Ben olsam tüketici hakem heyetine başvururdum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence servis merkezini rootlu cihazı neden garantiye aldığınızı ve neden servis hizmeti vermeye çaliştiğiniz, teslim alırken bunun rootlu olup olmadığını nasıl tespit ettiğinizi soracak şekilde bir dilekçe ile Tüketici hakem heyetine başvurun.
  • Dün sipariş ettiğim Alpha cihazı, daha kargodan teslim almadan iade edeceğim galiba. Bu çok rezil bir servis nalayışı ve ilk defa samsung telefon kullanacağım. Açıkçası baya endişelendim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.