Şimdi Ara

Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 Türkiye fiyatları belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
3
Favori
2.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 Türkiye fiyatları belli oldu



    Samsung, Unpacked etkinliğinde merakla beklenen yeni nesil katlanabilir telefonlarını tanıttı. Güney Koreli teknoloji devi, etkinlikte tanıttığı Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 cihazlarının Türkiye fiyatı da belli oldu. Samsung'un kendi sitesinde ön siparişe açılan telefonlar, kısa süreliğine cazip kampanyalara da sahip. Sunulan kampanyalar 10-31 Ağustos tarihleri arasındaki ön siparişlerde geçerli.



    Samsung Galaxy Z Fold 4, katlanabilir telefonlar arasında en üst seviyeye hitap eden bir model. Firmanın amiral gemisi Galaxy S22 serisinde kullanılan kameralarla gelen cihaz geliştirilmiş yazılımı sayesinde çoklu görev anlamında ön plana çıkıyor.  Galaxy Z Fold 4 hakkında detaylı bilgi almak için bu haberimize bakabilirsiniz.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Z Fold 4 tanıtıldı: Eskisinden kat kat iyi



    Galaxy Z Flip 4 ise katlanabilir telefonlar arasında en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Kompakt tasarımı sayesinde daha pratik bir kullanım hedefleyen cihaz gelişmiş donanım ve yazılımıyla yenilenmiş durumda. Galaxy Z Flip4 hakkında detaylı bilgi almak için bu haberimize bakabilirsiniz.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Z Flip 4 tanıtıldı: Her açıdan katlanır telefon



    Galaxy Z Fold 4 Türkiye fiyatı



    Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 Türkiye fiyatları belli oldu



    Samsung tarafından an itibariyle Galaxy Z Fold 4 fiyatı 39.999 TL olarak belirlemiş durumda. 256 GB depolama ve 8 GB RAM model için geçerli olan bu fiyat Samsung'un bazı kampanyalarını da beraberinde getiriyor. Samsung, ön sipariş ile Galaxy Z Fold 4 alanlara Galaxy Watch 4 Classic hediye ediyor. Samsung ayrıca kredili satış ve değişim programı seçeneklerini de sunuyor.



    Ek olarak 1 yıllık Samsung Care+ ekran sigorta hizmeti de pakete eklenmiş. Samsung böylece 4.300 TL olan Watch 4 ve 2500 TL olan sigorta hizmetini ücretsiz olarak sunmuş oluyor. Ön sipariş verenlere Galaxy Z Fold 4, 9 Eylül'den itibaren sevk edilmeye başlanacak.



    Galaxy Z Flip 4 Türkiye fiyatı



    Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 Türkiye fiyatları belli oldu



    Galaxy Z Flip 4 tarafına geçtiğimizde Samsung, ön siparişe özel Galaxy Watch 4 ve 1 yıllık Samsung Care+ ekran sigortası veya 3000 TL ek takas desteği seçeneğini müşterilerine sunuyor. Galaxy Z Flip 4 fiyatı 25.999 TL olarak belirlenmiş. Bu fiyat 128 GB depolama ve 8 GB RAM modeli için geçerli. Yine bu modeli ön sipariş ile alanların teslimatları 9 Eylül'den itibaren başlayacak.











  • Hak ediyoruz. Millet Macaristan'da % 10 enflasyon olunca sokağa dökülüyor, hesap soruyor. Bizde ise en az % 300-400 enflasyon var. Japonya'da birazcık onuru olsa istifa edecek, harakiri yapacak insanlar, hâlâ pişkin pişkin konuşmaya devam ediyor. Vatandaş da hesap sormak yerine, kavalın sesine kapılıp uçuruma doğru koşan koyun gibi kavalın sesini takip etmeye devam ediyor. :(((((((
    Marketlere bakıyorum. pandemi zamanı 25 tl olan Aknaz kaçar peyniri 90 TL, 5.80 olan mazot 22 TL, 150 TL olan uçak bileti 1000 TL, 900 TL olan tamamlayıcı sağlık sigortası 3600 TL, 2019 da 1600 TL ye aldığım ve demode olmuş ekran kartı 10000 TL, 1 TL olan ekmek 4 TL, 7000 TL bandındaki i7 laptoplar 18000 TL, o zaman 1500 TL olan ev kirası 3500 TL, 20 TL ye aldığımız deodorant 56 TL, önceden 60 TL ye aldığımız 5 LT ayçiçek yağı 270 TL. Bu ülkede yaşıyorsanız biraz vicdan ve Allah korkusu varsa bunları görürsünüz. Bunun muhalefet ya da iktidar ile zerre alakası yok. Birde dünyada insanlar nasıl yaşıyor, biraz araştırın? ABD de 17 yaşında pizzacıda çalışan çocuk 3600 usd maaş alıyor. 2 ay sonra da 4000 usd ye nisan ilk otomabilini alıyor. Senin ise 20-30 yaşındaki bir AB ülkesinde olsa yasaklanacak olan emliyet kemeri dışında hiç bir güvenliği olamayan, şahin almak için bile senelerce çalışman lazım. Onlarda otomobil de vergi % 3 bizde ise % 220 + % 25 ötv. Adam maaşının 1/3 üne iPhone 13 max alıyor yaklaşık 1000 usd. Senin ise ise asgari ücretle en az 8 ay çalışman lazım hem de yemeden içmeden. Kuzenim Fıransa'da yaşıyor ve 2 gbit internet var evinde. Tr de ise hâlâ evlerin % 70-80 ninde 1990ların adsl ve vdsl tekonojisi var. İngiltere'de adam işsizlik maaşı ile Marmaris'te mavi gemi turuna gidiyor. Sen ise kendi ülkeni gezemiyorsun. Orda yazın insanlar hangi ülkeye gideceklerini konuşuyor, bizde ise 7'den 70'e dolar kuru takip ediyoruz. Ya onların devlet adamları, devlet adamı değil ya devletleri devlet değil ya da bizimkiler halk düşmanı. Bu milletin hak ettiği refah içinde yaşamasını engellemek için vatan haini ya da halk düşmanı olmak gerek. Kafanızı kuma gömmeyin. Biraz AB ve ABD de insanlar nasıl yaşıyor araştırın.
  • Bence ucuz. Daha fazla olmalı. Çok daha fazla, fazla fazla olmalı. Mesela 50 bin lira olmalı. Biz bunu hak ediyoruz!

  • Alacaklısı için düşünürsek z fold 3 28000 tl fiyat bandında neredeyse arada hiç fark olmayan z fold 4 için 40000 tl vermek bilemiyorum yorum sizin, Benim takıldığım nokta biz bu saatten sonra bu dolar kuruyla baş edemeyiz benzer ürünlere 1 yılda gelen kur farkı % 50



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berringer -- 11 Ağustos 2022; 11:33:49 >
  • Milleti aşırı beklentiye soktular ve bir önceki nesle çok yakın iki cihaz tanıttılar. 3 serisi al geç şayet bunlardan istiyorsan.

  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    100k olduğu zamanları görmek isterim hocam katılıyorum size

  • Harika fiyat!
    Tam bir fiyat/performans.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aga bu katlanabilir telefonlar hiç kullanışlı gelmiyor bana

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Apsny A kullanıcısına yanıt
    bu gidişle çok beklemeyiz zaten 100k olması için

  • Katlanılan telefonlar bana göre gereksiz birşey ama hala üretiliyor hem de fiyatlar da uçuk.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vay be 40 bine samsung telefon. Yer yarılsa da hepimiz içine girsek artık keşke.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu paralara bu telefonları hangi kişiler alıyor diye hep merak etmişimdir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ABD'de milletin 3600 dolarlık aylık asgari ücretinin 1/3'üne satılan cihazlar bu ülkede asgarî ücretin 8 katı. Bu ülkeyi bu hale getirenlerin ve buna seyirci kalanların mezarında yatacak yerleri olmasın!... Cehennem ateşi yoldaşları olsun. 85 milyon'nun hakkını Rabbim sorsun öbür dünyada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusbeen -- 11 Ağustos 2022; 12:2:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Hak ediyoruz. Millet Macaristan'da % 10 enflasyon olunca sokağa dökülüyor, hesap soruyor. Bizde ise en az % 300-400 enflasyon var. Japonya'da birazcık onuru olsa istifa edecek, harakiri yapacak insanlar, hâlâ pişkin pişkin konuşmaya devam ediyor. Vatandaş da hesap sormak yerine, kavalın sesine kapılıp uçuruma doğru koşan koyun gibi kavalın sesini takip etmeye devam ediyor. :(((((((

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hitap kitlesinin kazancına göre fiyatlanıyor evet fiyatı bize çok gelse de alıcısı bu telefonu beğenir alır, tanıdığım birkaç patroncukta bunlardan var, elindeki eskimeden değişir mi bilemem, birde merak ediyorum Türkiye'de ne kadar satış yapar.

    Diğer yandan telefona bakınca bir hiç bir çekicilik göremiyorum, illa kapaklı yapacaz diye üretilmiş takoz telefonlar, bir dönem 2000'lerle beraber bu tip cihazları görmeye başlamıştık. bilgisayarımsı özellikleri şimdi spastik tabiri yapılsa da o zamanlar göz kamaştırıcı görünüyordu.

    Önceki modele göre pek bir değişim yok ama fiyatı yerli yerinde duruyor.

  • Fiyata bak 40 bin tl şaka gibi
    Geldiğimiz durum içler acısı gerçekten yazık

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yunusbeen kullanıcısına yanıt
    %300-400 enflasyon var demek. Bırakın tüiki, enag denen kör muhalefetin kurduğu kuruluş bile böyle iddia edemiyor. Helal size. Sizin istatistik kuruluşu hangisiydi?

    Tüik verileri de fitch, moodys, sp, goldman, bloomberg gibi global firmaların verileriyle birbirine çok yakınken inanmıyorsunuz. Bu saydığım firmalar ülkeyi kötülerken bunlara sarılan kör muhalefet şimdi ses çıkarmayıp tüike saldırıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakim bey

    Vay be 40 bine samsung telefon. Yer yarılsa da hepimiz içine girsek artık keşke.
    Şuç Samsung'da değil. Bizim ekonomistte ve vergi sistemimizde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 11 Ağustos 2022; 13:40:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 Türkiye fiyatları belli oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt

    ben hak etmiyorum, hak edenler zaten bu telin varlığından habersiz ot gibi yaşıyor.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.