Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 4 [Ana Konu] (385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.742
Cevap
237
Favori
585.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, bu saatte düşme algılama özelliği aktif olarak çalışıyor mu ? Yani düştüğünüz de sos araması , konum bilgilendirmesi yapabiliyor mu ? Annem için almayı düşünüyorum, TR aktif değil gibi yorumlar gördüm. Bilgi verebilir misiniz ?

  • oemci32 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Ülkemizde yasal olarak tüm özellikleri kullanılamıyor galiba. Ben aktif ettim ancak özellikle geceleri uyurken, kolun ani hareketlerine göre kendi kendine düşme algılandı uyarısı verip ekli kişilere uyarı ve konum mesajı atabiliyor. SOS aramasını aktif etmediğim için bilemiyorum. Gündüz ise 4 basamaklı merdivenden düştüm ancak uyarı vermedi. Kısacası, şu an için sıkıntılı bir özellik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozkoprulu -- 30 Mart 2024; 12:58:8 >
  • Çok teşekkür ederim bilgilendirme için :)

  • Asistandan ne arama yapabiliyorum ne mesaj atabiliyorum. eskiden sesle WhatsApptan bile kişiyi bulup yazıyordu şimdi kişiyi bulamadım diyor. İzinlerde kisiler için asistan tanımlı. Sorun nedir bulamadım. Başına gelen var mı?

    Edit: dili ingilizceye alinca arama yapmaya başladı ama WhatsApp tan mesaj atamıyorum kişi bulunamadi diyor
    .

    Edit: telefonda kişilerin ayarlarına girip kişiler yazısına 9 kere tıklayınca gelistirici açılıyor. Oradan 3.parti uygulamalardan WhatsApp e izin verince düzeldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardarulez -- 31 Mart 2024; 9:47:29 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun zor bir durum sizin için. Zaten bu durumda saatle ölçmeye çalılmak zul sizin için. Enteresan bir durumunuz var gerçekten

  • merhaba arkadaşlar, saate güncelleme yaptıktan sonra saati sıfırlamaya gerek varmı, sıfırlamazsak performansta bir değişme oluyormu, teşekkürler

  • watch 7 sanırım e sim özelliği ile geliyormuş ve 32 gb hafızası olucakmış. muthiş ozellikler. bizim saatler cöp olucak :) şimdiden parasını ayarlıyalım. 10 15 bin bandında olur.

  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

    E sim benim işime yarayacak bir özellik değil mesela. 4'te kalmaya devam edeceğim o yüzden. Won modellerde pek de yenilik yok.

  • aliytrklkmz kullanıcısına yanıt

    spor yapanlara cok yarıycak. telefonu taşımak zorunda degiliz artık. şarkılarda 32 gb hafızaya attıkmı bitti gitti.

  • Arkadaşlar 1 haftadır bu saati kullanıyorum. Ekran açıkta arkada belli belirsiz amoled yanığı oluştu. Ne yapmam gerek.
    Huawei watch magic var 5 yıllık saat aynı ekran var onda da açık ekran hiç bu tarz olay yaşamamıştım. Samsung ne alırsam bozuk çıktı
    Kulaklı aldım 1 aya bozuldu
    Saat aldım yanık
    Monitör aldım ölü piksel çıktı bende mı var problem. Bu kadar şansız olunmaz. Yeminle ağlıcam

    Bu saatı sürekli ekranda kullanmak sıkıntılı mı
  • claswan kullanıcısına yanıt

    Son kısımda yazdığınız olay oluştu gri ekranda rakamlar var gibi ama beyazda yok. Siyahta yok. Sadece grıde şu an belli belirsiz. Bu geçer mi. Garantiye göndereyim mi. Birde bu saati ekran açık kullanmak yanlış mı. Neon yeşil renk bir kadran vardı. Rakamlar ekranda ama başka bir kadran geçince yok sadece gri ekranda

  • diabl0 kullanıcısına yanıt

    Ben de aynı deneyimi yaşayıp gelip burada yazmıştım. geçiyor bir süre sonra o iz. Can sıkıcı tabi.

  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

    bu gün geçmiş izler.


    çok sağ olun. peki ekran açık kullanmaya devam ettiniz mi. sürekli ekran kullanmak istiyorum.


    2. bir sorum daha var. diğer saatim seramik kaplamaydı. 5 yılda hiç çizilmedi bunda dikkat etmeye gerek var mı duvarlara çok çarpıyorum saati biraz sakarım da.

  • diabl0 kullanıcısına yanıt

    Bir iki hafta kullandım always on. Bir zararı olmadı izlet yine geçti. şarj kötü etkileniyor diye kapattım.

    benim çizilmedi hiç zaten içerde kalıyor classic modelinde çizilmesi zor.

  • diabl0 kullanıcısına yanıt

    Ekran yanığı tüm amoledlerde olur, ekran ısınınca yanık kaçınılmaz. Garantisi varsa değişim olur, yoksa geçmiş olsun.

  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

    Yalnız türkiyede e sim iki cihaza tanımlanmıyor. Sırf saat için yeni hat alacak insan sayısı da çok az.

  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

    ekran içim dememiştim metal çerçeve için. huawei çok sağlam bu konuda. seramik kaplama iş yapıyor saate.



    birde kablosuz başka şarj şarj etmiyor saati. telefonu kulaklığa yapan cihaz saatte çalmıyor. kendi şarjlıda biraz güçsüz yapışıyor. ama telefondan ters şarj alıyor.



    ekran açık kullanmaya korkar oldum.


    birde deniz mevsimi geliyor yüzerken diğer saati hiç çıkarmıyordum. umarım bu elimde patlamaz. yüzerken gps den yaptığım mesafe ve rota görmek iyi oluyordu. huawei sevmesem de deri kayışı deforme olmadı ve kokmadı. deniz suyuna da aşırı dayanıklı çıkmıştı.


    gerçi telefonu 3 kere denize düşürdüm sorun çıkmadı saate çıkmaz diye düşünüyorum. ama saate 30dk dayanım yazmışlar o saçma geldi biraz.



    unutmadan yotube muzik falan samsung kulaklıkla çok iyi ses veriyor saat. 3 5 parça yükledim saate telefon kadar kaliteli ses var. ayrıca telden saate geçmesi falan güzel. ekosistem çok iyi Samsung da. monitörde de yada tv de çok hızlı birbiri arasında geçiş vardı. tableti samsung almadığıma çok pişmanım. bir eksik o var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 5 Nisan 2024; 18:49:35 >




  • aliytrklkmz kullanıcısına yanıt

    soruna yanıt olur mu bilmiyorum ama bende 2 telefon var. turkcell de ikiz sim kullanıyorum. aynı numara 2 hat. hangisini kullanırsam o aktif oluyor. hangisinde telefon açarsam o cihaz çalışıyor. internet ve aramada.


    ama bazen saçmalıyor da . kendi aralarında geçiş yapıyor.

    samsungun s serisinin şarjı az gidiyor diye honor 90 kullanıyorum. hattı çıkarmadan . whatsapp vs 2 sine düşüyor. bakacılık vs ikisinde çalışıyor. nft ödemede falan ikiside sorunsuz çalışıyor.

  • diabl0 kullanıcısına yanıt
    swallet mi nfc ödeme dediğiniz?
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt

    normal isbank kredi kartınin nfc seçiyorsunuz. ben en az 6 yıldır aktif kullanıyorum. spora vs giderken sadece telefon oluyor yanımda.

    ayrıca yotube da var w4 saate de isbank yükleyip nfc den saat üzerinden ödeme yapma yöntemi var. ben telefonla hallettiğim için saate yüklemedim. tek numara ile 2 telefon dan sıkıntısız bütün işlemleri hallediyorum. işbank bu tarz dijital konularda çok iyidir.


    birde eskiden acayip puan veriyordu temassız telefonla ödemeye şimdi de veriyor ama eski tadı yok. çok sağlam puan geliyor. özellikle mobil cihazların nfc ile ödemeye.

  • 
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.