Şimdi Ara

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.054
Cevap
64
Favori
134.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

    Ben 2~3 gün önce Eux(Avrupa) sürümünü indirip odin ile kurdum(Bilgilerim silinmedi ve cihaz garanti dışı kalmadı). Görsellik hariç çok beklenecek bir güncelleme değil😀. Hani 2~3 ay önceki güncellemede daha güzel özellikler eklenmişti. Bu sırf görsellik gibi😀. Herhangi bir soruna rastlamadım. Bu yönden takdir etmek lazım😀 (Pixel 6 ve s21 sahipleri Android 12 konusunda çok şikayetçiymiş. Xda'da öyle yazdı birisi ama bilemeyeceğim tabi😀)


    Şu an Wifi modellerde sadece Avrupa ve Kore için çıkmış gözüküyor. 4g ve 5g modeller için avrupa,asya,afrika sürümleri yayınlanmış gözüküyor. Çok geçmeden wifi modellere diğer ülkeler için çıkarırlar ya. Önceden 20~30 gün bekletiyordu. Son zamanlarda max 1~2 hafta arası bekletiyor. Ha tabi niye bekletiyor orasını bilmiyorum😀. Güncelleme aynı güncelleme.





  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

    Bizim tabletlerdeki spen'e göre daha uzun ve kalın. Uc kısmı bizdeki s pen'e göre daha düz(Z3 fold'da kullanılırken ekrana zarar vermesin diye yapılmış). İki cihaza birden bağlanıp birinden kopyaladığınızı diğerinde yapıştırabiliyorsunuz. Böyle kablosuz şarj olmuyor sanırım. Arkasında type c girişi var. Oradan şarj ediyorsunuz. Şarjı da daha uzun gidiyor.

  • hacı1992 kullanıcısına yanıt

    normal galaxy tab s ile gelen kalem varken, ekstra 750TL verilerek almak çok mantıklı gelmedi. Bir de samsungun sadece Kalem destekleyen telefonları ile çalışıyor her telefonla da çalışmıyor.


    Gerçi normal tabletle gelen kalemin ucu çok dandik hemen gidiyor, bu kalemin belki ucunun deneyimi daha iyidir?

  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

    Bizim kalemlerin ucu yumuşak ya. Kadifemsi bir doku var.Yazı yazmak için değil de resim yapmak için daha uygun. Bu kalemin ucu plastik gibi.

    Ben yazı yazmak için eski note 10.1 2014 edition tabletin kalemini kullanıyorum.Hem ekranda yağ gibi kayıyor ve daha hızlı not alabiliyorum hem ucu plastik olduğu için öyle hemen erimiyor. Hatta geç de erimiyor😀. Çok bastırmazsanız gayet uzun süre gidiyor.

  • hacı1992 kullanıcısına yanıt

    kullandığım ekran koruyucudan mı bilmiyorum. (Paperlike) kalem akmıyor bişiler yazarken, hissiyatı kötü yani. Ucu da nerdeyse bir kaç haftada bitme noktasına geldi çok az kullanmama rağmen.


    Ekran Koruyucu:

    Benks Galaxy Tab S7 T870 Paper-Like Ekran Koruyucu Fiyatı (hepsiburada.com)

  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Ben de ekran koruyucu taktığımdan beri kalemle özellikle uzun hamle yaparsam, kalemin lastiğinde direnç hissediyorum. Kaleme daha uygun bir ekran koruyucu varsa tavsiyelere açığım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

    Paperlike'ın amacı o 😀. Böyle ekran koruyucuya dikkatli bakarsanız üst yüzey hafif pürüzlü böyle kağıt gibi dedikleri o oluyor. Resim falan yaparken belki işe yarıyordur(bende o yetenek yok😂. O yüzden bilmiyorum.) da not almak için gereksiz ya. Hem görüntüyü de bozuyor. Bizim kalemin ucu da yumuşak olduğundan bildiğin zımpara görevi görmüştür😀.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacı1992 kullanıcısına yanıt

    ben de picasso değilim, almışken iyisini aliyim derken kendimi paperlike ekran koruyucularında buldum.. resim çizmekle işim yok zaten.. ama doğru düzgün ekran koruyucu bulamamıştım.

  • Ya ekran koruyucudan yana ben de şanssızım. Bu microsonic olsun zore olsun cam ve nano ekran koruyucularını aldım. İstisnasız bir süre sonra ekran koruyucu yanlardan kalkmaya başlıyor. Hayır ekrandan diyeceğim ama ekranım değişti. Yine aynı sorun. Ben mutluluğu kenarları siyah çerçeveli seramik ekran koruyucuda buldum😀. Onu da 50 liraya falan alıyordum.Şimdi 100-120 liraya fırlamış.


    Yalnız bu dediklerim parlak ekran koruyuclar. Yansıma yapıyorlar yani. Paperlike,mat olanlar yansıma yapmaz.


    @switel

    Kendi ekranı daha kaygan ama çok narin. Çok çabuk çiziliyor. Ekran koruyucu olmadan kullanmak risk. parlak ekran koruyucular kendi ekranı kadar olmasa da kaygan. Lakin pürüssüz bir hareket istiyorsanız eski note serisi kalemlerinin ucu plastik olduğundan çok daha seri hareket ediyorlar ve çok daha dayanıklılar.


    ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU




  • hacı1992 kullanıcısına yanıt

    şuan bir bakayım şöyle spigen marka falan doğru düzgün bir ekran koruyucu var mı diye? yok abi doğru düzgün yok muhtemelen alacağım ekran koruyucu şuankinden de kötü olacak, o sebeple vazgeçtim.. amazondan yurtdışı birşey vermek lazım yorumlarına bakıp.


    Ben olsam ekran koruyucusuz bu cihazı kullanmam narin cihaz, bir de ağır bence elden bir kayarsa geçmiş olsun çok çabuk çizilir.


    Bu s-pen pro'yu alsam acaba deneyimi bu normal kalemden iyi olur mu bu paperlike ekran koruyucu ile?

  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

    S pen pronun ucunu ellemedim😀. Bilemem. Ama ucu yukarıda attığım eski note serisi kalemler gibiyse her türlü daha iyi kayar. Ya da olacağından emin değilim denemedim ama eski note serisi kalemlerin yedek uclarından bulursanız bir ihtimal bizim kaleme olabilirler. Daha uyguna halletmiş olursunuz.

  • Rahat duramadım😀.Zaten uzun zamandır aklımdaydı. Eski note kaleminin yedek ucları bende vardı. Bizim kaleme tam uydu. Bir ara note 20 yedek s-pen'i 80-100 lira arasına satılıyordu.O zaman ondan bir tane almıştım. Kutusundan 2 tane yedek uc çıkmıştı.Onların fotosunu da aşağıya ekliyorum.Onlar eski note kaleminin ucuna göre daha sivri ama aynı plastik gibi. Yani onlar da güzel.


    Sırf bu uc mevzusu yüzünden spen pro alınmaz gibi. Yukarıda arkadaşın paylaştığı (destek bilişim linki) linkte pek çok yedek seçeneği var.

    ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU
    ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU




  • hacı1992 kullanıcısına yanıt
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

    Çevrenizde deneyebileceğiniz bir yer varsa daha iyi olur ama dediğim gibi note 20 ucları eski note kaleminin ucuna göre daha sivri ama aynı plastik gibi. Yani onlar da güzel ama dayanıklılık açısından hiç kullanmadım onları. Ben olsam 5 li satılanlardan (Note 8 ve note 5 ucları) alıp şansımı denerdim😀. Hepsi aynı görünüyor zaten ya 😀

  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    https://www.hepsiburada.com/nanospace-samsung-galaxy-tab-s7-plus-t970-124-nano-glass-ekran-koruyucu-p-HBV000012LT0G?magaza=Nanospace&url_src=and-product-detail
    Eylül ayında bunu aldım, o zaman 39 liraymış. Hala kullanıyorum. Açılma yok çizilme yok. Eski ekran koruyucumun 4 5 ayda her yeri çizik olmuştu. Bundan memnunum şu an.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung Galaxy Tab S7+ kullanıyorum. Oyunlar sırasında Ekranın sol tarafındaki dokunmatik işlevi tepkisiz kalma olayı bende de var. Bunu internette çok yoğun araştırdım. Gördüğüm, okuduğum ve izlediğim videolarda bu sorunu hemen hemen herkes yaşıyormuş. Sadece Galaxy Tab S7'de değil, bazı samsung telefonlarda ve Galaxy Tab S7 Plus tabletinde. Bunun güncellemeler ile çözülemeyeceğini söyleyenler bile var. Bunun tamamen sorunlu ekran tasarımı veya ekran hatası olduğu düşünülüyor. Ben de Android 12 ile bu sorun çözülür diye düşünüyordum. Ama dediğin şekilde hala sorun veriyorsa yandık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt

    O zaman iade edilebilir bir sebep mi ben alalı 1 2 hafta oldu. Hassasiyeti arttırınca yapmadı dedim. Yine yaptı bu sabah bir kaç kez. Ekranın sol tarafında olması donanımsal olduğuna şüphe ettiriyor. Neden sağ taraf sorunsuz peki diyorum bende solda bir terslik var. bunu herkes yaşıyor olması lazım ama sanırım herkes oyun oynamıyor yada sol analog ile oyun oynaması lazım farketmesi için. Telefonlarda karşılaşmadım ama bu tablette oluyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt

    Ciddi ciddi 10bin TL ye Samsung türküye sitesinden aldığım tablet bu sebepten baya canımı sıktı yarın Samsung a iade talep edicem bakalım ne cevap gelecek, güncelleme ile düzeleceğini sanmıyorum. Resmen işlevsiz kalıyor dokunmatik. Yıl olmuş 2022 dokunmatik ekranda tepkisizlik problemi yaşatıyor koskoca Samsung. İpad pro yu iade ettiğime o kadar pişmanım ki 7 bine almıştım şuan 25 bin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 13 Ocak 2022; 0:17:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de ayar sonrasında 1 2 kere oyun oynadım. Daha az oldu ama yine de oldu. Bence azalması yazılımla düzelebileceği anlamına geliyor. Ancak dediğiniz gibi böyle dokunmatik problemi gibi bir basic problem yaşatması gerçekten üzücü. İnsan apple almak istiyor. Zaten apple'ın yazılım sınırlandırmaları olmasa ben de direkt apple cihazlarına geçerdim.
    Servise vermeden önce hassasiyet ayarını eski haline getirin ki daha belirgin olsun bu arada.
    Bence iadenizi kabul ederler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chikungunya -- 13 Ocak 2022; 9:58:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chikungunya C kullanıcısına yanıt

    bende ayar sonrası ilk gün bir kez oldu gibi ama düzeldi sandım 2.3. gün tekrar yaptı azaldı evet ama yapıyor sonuçta. ipad pro 12.9 inç ii 6800 e öğrenci indirimi ile almıştım 17 gün teslimat bekleten apple a dayanamayıp siparişi iptal etmiştim.

    şimdi 10 bine bu tableti aldım çünkü 6800 e iptal ettiğim ipad şuan 25bin lira olmuş. . şimdi bu tabletin kalitesine bakıyorum pek öyle ahım şahım bir kalite göremiyorum kullanırken. şimdi ipad pro 12.9 inç olan tabletle yanyana koyuyorum kafamda çok pişmanım o konu ayrı çünkü tablet tarafında apple herzaman rakipsizdi taa ki bu s7 tabletler çıkana kadar. hatta daha iyi olduğunu düşünüp s7 plus aldım. çünkü android ve android e sınırsız apk vs herşey yüklenebiliyor.


    ama ne yazıkki bu dokunmatik problemi apple da olsa eminim dünyaya rezil olur nedense samsungta bu tarz birsürü telefonlarda vs problemlerin üstü örtülüyor.


    daha önce 3 sene ipad air kullandım android olmasını isterdim ama şuan fikrim değişti. apple olsun onda zaten bütün oyunlar mevcut. andriodi sadece apk yüklenebiliyor diye seçiyorum genelde ama onu apple da da yapma şansı var. ipad kullanırken jailbreak yapmıştım ve ona da apple store de olmayan bütün herşeyim apk sı hemde tablet versiyonu apkları mevcut. apple da apk değilde .ipa uzantılı iphone için .ipo yani jailbreak yaptığınızda androidten hiçbir farkı kalmıyor bütün kilitler açılıyor.


    şuan jeail break yapılmış bir ipad 12.9 inç hayal ediyorum ve elimde dokunmatiği tepkisizlik veren bir samsung tablet ile oyun oynarken en kritik anda joystickin çalışmamasından dolayı oyunlarda bazen kaybetmeme sebep olan bir saçmalıkla uğraşıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 13 Ocak 2022; 10:54:40 >




  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.