Şimdi Ara

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.045
Cevap
65
Favori
133.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • samsung galaxy tab s7 sıfır tablet daha 1 ay olmamış ve üstelik hep kapalı şarj ettim. Abi uyku modunda olsa bile günde %5-6 şarj yiyor, abartmıyorum aynı senaryo ipad air'de 2 hafta da %100'de kalan tablet, samsung'da 2 haftada %25-30 şarj yiyor uçak modunda olsa bile olsa.

  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Androidin idle draining olayı zaten bilinen bir durum da, kullanmayacağınız tabletin şarjının bitmesi sizi niye üzüyor ki? Kindle değil bu sonuçta günlerce şarjı gitsin dağda tepede şarj etmeden kullanılsın diye yapılmış bir cihaz değil.
    Eski bir samsung tabletim vardı. Sadece bir şeyler okumak için kullanıyordum. Sistem uygulamalarının yarısından fazlasını bir program yardımıyla dondurmuştum. Kullanmadığım 3 4 aylık bir sürede %40 civarında şarjı gitmişti. Hala standbyda bekliyordu. Ama bu bir başarı mı şimdi o tablet için? Masa saati değil ki bu, tablet.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chikungunya C kullanıcısına yanıt

    kullanmayacak olsam tablet niye alayım? ama bu demek değil ki boşken şarj harcaması hoşuma gitsin.. suçu direk android'e atmak hata; huawei'in amiral gemisi android'li cihazlarında bu sorun eskiden de yoktu.. samsung'un nerdeyse her cihazında bu sorun var ve çözmek gibi bir niyetleri olmaması beni rahatsız ediyor.


    her zaman tabletle işim olmuyor.. 4-5 tane bu tarz elektronik cihazım var.. şarj edip uçak moduna alıyorum tekrar kullanmam gerektiğinde aynı %100 ile bulmak istiyorum genelde diğer cihazlarımda bu sorunu yaşamıyorum samsung cihazlarda yaşıyorum.


    değil 3-4 ay, 1-2 hafta bi cihazı kullanmayacak olsam tamamen kapatırım muhtemelen..

  • S7 ve plus veya fe 120 hertz tabletlerde 120 fps destekleyen oyun varmı arkadaşlar.
    Samsung game boosterdan fps ve sıcaklık göstergesi açtım PC gibi kenarda fps gösteriyor. Bütün oyunlar 60 fps çalışıyor. Ekran 120 hertz ayarlı ama oyunlar neden 60. Bunu 120 ye çekme yolu varmı acaba. Yoksa sadece call of duy ve bazı oyunlar mı destekliyor.

    Birde telefon ve tabletlerde herkes oyun için snapdragondan bahseder vs. PC de ise gamerlar ekran kartından bahseder. Oyunu oynatan ekran kartıdır, işlemciye iş az düşer oyunun bütün yükü ekran kartından iken telefon alırken neden ekran kartının ismi geçmiyor arkadaşlar.

    Fps göstergesinde oyun esnasında işlemci yüzde 23 Ram 3 4gb ekran kartı yüzde 96 yükte çalışıyor yani burada işi yapan ekran kartı. Ama özelliklere baksan sitelerde ekran kartından neredeyse hiç bahsedilmiyor. İşlemci hep ön planda. Milleti mi kandırıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

    Eski bir Tab S5E ve şimdi Tab S7 kullanıcısı olarak benim de dikkatimi çeken bir durumdu bu beklemedeki şarj tüketimi. Hatta S5E cok başarılıydı S7den. Ben artık uçak moduna alınca 8 saatte falan 1-2 düşüyor. Ona da razıyım. Yoksa WiFi bile açık olsa bazen abartıp saatte 1 falan düşüyordu. Bunun da bir standardı yoktu ama. Uçak moduna alarak çözüm buluyorum artık. Yoksa kapatıyordum önceden. Hoş, açılması da çok hızlı cihazın. :)

    7-8 yaşında iPad Air 1 var evde, o bile bıraktığın gibi duruyor. Ama şöyle bir şey de var, kullanımda Samsung daha uzun gidiyor. Toplamda bir şey değişmiyor belki de.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tableti alalı 1 hafta oldu farkettiğim bir sorun var sorun da denemez belki ama. Asphalt 9 oynarken bazen dokunmatik kesiliyor ekranda nitrojen tuşuna falan basmıyor bir iki saniye sonra düzeliyor. Arada yapıyor bunu hergün oluyor yani. Oyun dışında tablet kullanırken bir kez bile olmadı böyle birşey. Tarayıcıda gezerken veya uygulamalarda bir sorun görmedim asphalt 9 da oluyor ara sıra. Aynı oyunu note 9 da oynuyorum aylardır hiç öyle birey görmedim. Sizde de öyle bişey varmı arkadaşlar. Diğer oyunlarda da yapıyor olabilir. Dokunmatik test edebileceğimiz bir uygulama vardı unuttum şuan ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon uygulamasını açıp *#0*# yi arayın. Test menüsü oradan dokunmatik testi yapabilirsiniz. Geliştirici ayarlarından dokunmaları göster seçeneğini seçerseniz de dokunduğunuz yerde küçük beyaz yuvarlak görünüyor çok kısa süre. Eğer dokunmanızı algılıyor da yine nitroyu basmıyorsa büyük ihtimal oyundan.

    Ekranda ekran koruyucu varsa bazen üstünde statik elektrik birikip dokunmatiği saçmalatabiliyor. Ekranı kapatıp kuru bir temizleme beziyle silerseniz geçiyor.

  • Aynısı bende wild rift oynarken oluyor. Telefonda olmuyor. Sadece tablette oluyor. Sanırım kronik bir sorun. Ama daha çok yazılımsal bir şey gibi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mıknatıslı kılıf kullanıyorsanız dokunmatikte bazı noktalarda sorun olabiliyor

  • recooz R kullanıcısına yanıt

    mıknatıslı hiçbirşey yok hocam kılıfım şeffaf silikon. tek mıknatıs kalemin kendisi arkada mıknatıslı :)

  • hacı1992 kullanıcısına yanıt

    aynen onu deneyecektim ama birde s20fe lerde olan dokunmatik sorunu vardı. bir uygulama ile sapıtmaları gösrteriyordu. onu bulursam test edip paylaşırım.


    ekranda ekran koruyucu jelatin var sıfıra sıfır takılı. ekranın sol kısmında yapıyor bu tutukluğu çok sinir ediyor gerçekten bazen tam drift yaparken basıyorum işlemiyor sağ tarafa bir kez dokununca düzeliyor solda oluyor problem. yani oyunu her açtığımda en az bir kez oluyor bu. telefonda aynı oyun orda böyle birşey yok sanırım oyundan değil bütün oyunlarda yapıyor bunu.

  • donanımsal bir sorun ise iade sebebi. alalı 8 gün olmadı. sanmıyorum donanımsal birşey olduğunu. çünkü menülerde yada tarayıcıda gezerken hiç denk gelmedi. donanımsal ise şöyle olabilir altında ekran kartı ısınıyordur ekranı etkiliyordur falan dicem de o da sol tarafa denk gelmesi lazım tuhaf bir durum

  • Carlos Meldanoyoutube
    How to check and reproduce Galaxy S20 FE touch screen issue? Galaxy S20 FE test begins at 2:40 Share your opinions in the comment section. Download Touch Screen Test here: https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.rallwell.siriuth.touchscreentest The model used here is a Samsung Galaxy S20 FE 5G 6/128GB SD865 EU version.
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DzpHZsz3RHJY&q=EgQuLZpEGJmx0o4GIhABmlwr7ALev3PcqMVXyvipMgFy

    bu videoda s20 fe touch problemi için touch screen test uygulamasını google playden indirdim tablet mükkemmel kusursuz . fakat oyunlardaki sorunu araştırcam

  • Ekran koruyucunun sıfrıa sıfır takılmasıyla bir alakası yok. Genel olarak kullandığım tüm ekran koruyucularda haftada bir iki de olsa yaptı bu sorunu. Eğer öyle bir sorun varsa dediğim gibi geliştirici seçeneklerinden dokunmaları göster seçeneği seçin. Oyun oynarken sizin dokunmadığınız alanlarda dokunmuşsunuz gibi küçük beyaz yuvarlaklar çıkıyorsa muhtemelen ekran koruycudandır.

  • Üstte YouTube videosunda ki uygulamada o işi yapıyor dokunmadığın yerlere dokunmuş gibi hareketler yapıyor s20fe. Tablette denedim hata yok sorun ne olabilir sadece oyunda yapması tuhaf. Normalde yapmadı hiç nette gezerken uygulama kullanırken vs


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba, an itibariyle Samsung Galaxy Tab S7'ye android 12 güncellemesi geldi ve biz de bir ilk izlenim videosu çektik. İlgilenen arkadaşlar linkten ilgili videoyu izleyebilir. Teşekkürler.

    https://www.youtube.com/watch?v=98dSb8M9Q3A&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levover_psm -- 5 Ocak 2022; 21:2:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • levover_psm L kullanıcısına yanıt
    Bende gelmemiş ama, TR güncellemesi değil sanırım bahsettiğiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bendeki tabletin bölgesi Polonya olarak kayıtlı. Türkiye'ye de yakın zamanda gelecektir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi modellere 2 gün önce Kore ve Avrupa için çıktı. 6~7 gün önce 4g ve 5g li modellere çıkmıştı ki bunlar bizim ülkede satılmıyor😢.

  • millet benim s pen'in ucu çok tahrip olmuş durumda. internette araştırıyorum orjinal yok gibi. nasıl çözerim bu durumu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 6 Ocak 2022; 20:48:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.