Şimdi Ara

Samsung Galaxy S8'i bu ay sonunda görebiliriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy S8'i bu ay sonunda görebiliriz

    Samsung Galaxy S8'in buna benzer bir tasarımla gelmesi bekleniyor.

     

    Samsung kısa süre önce, 26 Şubat tarihinde Mobil Dünya Kongresi'nde bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı. Yayınlanan teaser hangi cihazın duyurulacağını açıklamazken hepimiz Galaxy Tab S3'ün tanıtılmasını bekliyoruz. Samsung, daha güçlü bir işlemci ve RAM kapasitesine sahip Galaxy Tab S2 halefi için pek çok yenilik yapacak. Ancak Galaxy Tab S3, MWC 2017 sırasında sergilenecek en heyecan verici Samsung cihazı olmayacak.

     

    Kore Herald'tan yeni bir rapora göre Samsung, yılın en büyük teknoloji etkinliği sırasında Galaxy S8'i sergilemeyi planlıyor. Samsung heyecanla beklenen telefonu tanıtmayacak, ancak tansiyonu yükseltmek için bir dakikalık bir tanıtım videosu gösterecek. Şirket bu 60 saniyelik videoyla muhtemelen o günün LG G6 ve BlackBerry Mercury lansmanlarını gölgelemeyi hedefliyor.

     

    Samsung, basın toplantısını canlı yayınlayacak


     

    Cihazın teknik özelliklerinin ortaya çıkıp çıkmayacağı belli değil, ancak en azından Galaxy S8'in bazı tasarım öğelerinin gösterilmesini bekliyoruz. Şüphesiz ki Samsung yeni telefonla ilgili tüm ayrıntıları açıklamayacak, sadece amiral gemisi hakkında bize fikir verebilecek bazı detayları sergileyecek.

     

    Ayrıca Bkz.Model S çarpışma testlerinde düşük puan alınca Tesla üretimde değişikliğe gitti
    Bununla birlikte, Samsung bu ay Galaxy S8'i göstereceğini resmen onaylamadı, bu nedenle şirketten resmi bir duyuru gelene kadar tüm bunların birer iddia niteliği taşıdığını belirtmek gerekir. Samsung'un 26 Şubat'ta düzenyeceği basın toplantısı şirketin web sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Bu nedenle eğer söylentiler doğruysa telefondan resmi bir görüntünün gelmesine sadece birkaç hafta kaldı.

     

    Galaxy S8'in, dünyanın birçok şehrinde düzenlenecek "Galaxy Unpacked" etkinliğiyle 29 Mart'ta tanıtılması bekleniyor. Akıllı telefon Nisan ortasında ise mağazalara ulaşacak. Yeni amiral gemisinin son model Snapdragon 835 yonga seti, parmak izi sensörü ve iris tarayıcısı gibi heyecan verici özelliklerle geleceği söyleniyor.

     







  • Her yerde ne görsel sızıntılarda ne de yorumlarda çift arka kameradan bahsetmiyor. Samsung eğer note7 gibi s8 çıkarırsa çok büyük hata yapar. İris tarama, type-c vs. zaten Note7 de vardı. Ağustostan bu yana samsung ne yaptı derler adama... 3D touch ve çift arka kamera olmazsa yazıklar olsun samsunga, ram i 6 gb yapması falan bunlar zaten yapılabilecek şeyler.
  • S8 tek note 8 çift kamera çıkar bence.



    Tek kötü yanı fiziksel tuşların kalkması olacak bence.. parmak izi okuyucu arkada olması bi yönden mantıksız bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Downgrade yemis s7 edge iste. Gelmese de olur. Hatta mumkunse benden uzak dursun fiziksel tus kaldirildiysa ben yokum. Tek sanslari note 8 kaldi. Umarim bunuda sıvamazlar. S7 edge im ile mutluyum simdilik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple varken samsung alınmaz
  • 4000+ tl lik telefonu görmesem de olur

  • Bu sene kim amiral gemisini uygun fiyattan çıkarırsa o şampiyon olur gerisi tırı vırı.

  • tamam tasarım güzel eyvallah ama Samsung sen fiziksel tuştan VAZGEÇEMEZSİN arkadaş.
    dokunmatik yaparsın aşırı hassas yaparsın bir şey yaparsın ama o tuşlar orada olmazsa olmaz..
    zaten fiyatları da düşününce samsung olsun apple olsun vs.
    gidin xiaomi mi 5s alın geçin paranıza yazık.
    teknik servisi de dert etmeyin yaşayanlar bilir teknik servis rezaletlerini ülkemizde.

  • Tamam fiziksel kaldırmışsın.Ama oraya 3d touch koymadıysan işin zor hacı.Hele o arkada parmak izi okuma hepten sıkıntı

  • Bankadan 5.000 TL kredi çektim gelir gelmez alacağım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle gelirse S7 satışları patlar.
  • Ya bi ben mi akıllıyım yoksa onlar mı salak?
    Abicim neden tuş gibi bi trackpad koymuyorsunuz hem imleç işlevi de görür hem küçük de olsa tuş işini de görür. Vallahi pes!
    Samsung Galaxy S8'i bu ay sonunda görebiliriz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerim5100 -- 3 Şubat 2017; 18:56:33 >
  • Tutturmuslar bir tus da tus. Tuslu ve tussuz telefon kullandim. On yuzde tus olmasının bir numarası yok. Olmamasi daha iyi. Hem gorsel acidan daha iyi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemen gelsin s7 edge in alınabilir fiyatlara inmesi gerekiyo
    quote:


  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pi

    Tutturmuslar bir tus da tus. Tuslu ve tussuz telefon kullandim. On yuzde tus olmasının bir numarası yok. Olmamasi daha iyi. Hem gorsel acidan daha iyi duruyor.

    Kesinlikle özellikle LG bu işi iyi biliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranın gövdeye oranı sızıntılardaki gibiyse kapış kapış gider. Xiaomi Mix çok büyük ilgi uyandırdı, ama küresel olarak yoklar. Ayrıca yapısı gereği Çin'de bile son derece sınırlı sayıda üretiliyor.

    Samsung'un dağıtım ağı ve marka algısıyla satışlara yansıyacaktır. Alternatifi de yok. LG marka olarak o kuvvette değil. Ayrıca G6'nın farklı handikapları olacak S8'e karşı.

    Parmak izi tarayıcının konumu standart Samsung kullanıcısına yabancı gelebilir, ama marka sadakati daha ağır basacaktır. Bunun dışında diğer markalardan da ciddi sayıda müşteri koparabilir.

    Batarya süresi biraz düşük kalabilir (ya da kalmayabilir), ancak internet anketlerinin aksine piyasada bunun satışlara pek bir yansıması olmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pi

    Tutturmuslar bir tus da tus. Tuslu ve tussuz telefon kullandim. On yuzde tus olmasının bir numarası yok. Olmamasi daha iyi. Hem gorsel acidan daha iyi duruyor.

    Kesinlikle. Sanal tuş her zaman daha iyidir.
  • faturanıza ek ayda sadece 229 tl 24 ay taksitle bu muhteşem telefona sizde sahip olabilirsiniz hadi bu fırsat kaçmaz ...
  • en az 4 binden girer bizde bakarız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kerim5100

    Ya bi ben mi akıllıyım yoksa onlar mı salak?
    Abicim neden tuş gibi bi trackpad koymuyorsunuz hem imleç işlevi de görür hem küçük de olsa tuş işini de görür. Vallahi pes!
    Samsung Galaxy S8'i bu ay sonunda görebiliriz

    Oldu; 2 de tekerlek taksınlar boş zamanlarında tur atsın; evde sıkılmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.