Şimdi Ara

Samsung, Galaxy S24 serisinin ekran renk problemi için güncelleme yayınlayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung, Galaxy S24 serisindeki ekran renk sorununu düzelten güncellemeyi duyurdu. Galaxy S24, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 Ultra'ya gelen güncelleme ile ekranın Gelişmiş ayarlar sekmesine "Canlılık" isminde kaydırılabilir bir çubuk geliyor.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi 14 Ultra tasarımı ve renk seçenekleri ortaya çıktı



    Samsung, varsayılan ekran ayarını bilerek daha doğal hale getirdiğini belirtmişti ancak kullanıcılar tarafından gelen eleştiriler üzerine geri adım atarak böyle bir seçenek sunmaya başladı. Böylece isteyen kullanıcılar ekranın renklerini daha canlı hale getirebilecek.



    Kameralarda da iyileştirme yapıldı



    Samsung ayrıca kamera deneyimine yönelik iyileştirmeler yaptığını da belirtiyor. Kullanılan ifadeler belirsiz olsa da, "cihazın yakınlaştırma işlevleri, Portre Modu, gece fotoğrafları, arka kamera video çekim yetenekleri ve daha fazlasında" iyileştirmeler yapıldığı belirtiliyor. Güncelleme bu ay içerisinde kullanıma sunulacak.



     




    Kaynak:https://news.samsung.com/global/samsung-announces-galaxy-s24-series-update-offering-galaxy-users-more-choices







  • Samsung Default Doğal Renk kullanması şaşırtıcı olmuş, Genelde ben burdayım bakın renklerine sahip olmaya çalışır Telefon Tv vb.. Cihazlarda
  • Samsung once Pwm dimming durumuna baksın.Kör edecek bizi
  • Yayınlamadı, duyurdu. Bu ay içinde gelecek.
  • bu seçeneği Galaxy Tab S9 Ultra'lar için de getirseler de, çeşitli mecralarda ahkam keserken had safhada zırvalayan ve renk doğruluğu mevhumuna dair hiçbir fikri olmayan cıscıclak renk takıntılı bir takım cahiller çenelerini kapatsalar artık.
  • Kaç kere yayınlanacak eli kulağında az kaldı diye haberler okuduk da bir türlü gelmedi kaç hafta oldu cihaz çıkalı




  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Gerçekten o kadar yoruyormu? Amoledlerde oluyor öylemi?
  • Subat guncellemesi gec kalindi ayi yarilayacagiz rezalet ... 7 yil derken aylik guncellemeleri ustelik ilk guncellemeyi bari guvenlik kisimlari icin cikart sonra diger kendine has seyler icin de ayrica tekrardan yayinla ... Gec kaldik kalacagiz ... Olme essegim bahar geldi ...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 14 Şubat 2024; 22:50:39 >
  • Zahmet olmuş...
    One ui 7'yle düzeltirler diye bekliyordum, ters köşe oldu.
    Uyuma Samsung uyuma, bak aylardır piksel kaydırmayı geri getirmeni bekliyoruz.
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

    S23'e daha hızlı güncelleme verdiler.

  • UnicornKnight kullanıcısına yanıt
    Renk profilinin gerçekçi olmaması, cihazın lötü bir ekranı olduğunu göstermiyor. İçerik tüketmek ve üretmek için ekran her koşulda başarılı. Renkler gerçekten aşırı, doğru.
  • Dun Bakırköy servise gittim adamlara kabul ettıremedım ıkna olmadılar diyorlar ki bu gerçek renkler yahu gerçek renk diyelim neden renk çözünürlüğü zayıf s22 s23 e göre kırmızı o kadar zayıf kı Orange renkler görünmüyor en acıkcası servisteki arkadaşlar İnsan olarak ıyıler ama cihaz hakkın da benim kadar bilgileri olmadığını farkettım ve sohbetı sonlandırma kararı aldım güncelleme gelecek geldikten sonra duruma göre bakarız dendi açıkçası muamma bir durum oldu benim için
  • 10 bit ekranın kullanılmaması ilginç o da ayrı bir nokta. Ultra alıyorsun hala 16 milyon renk.

  • Muhammed Taha Türk M kullanıcısına yanıt

    ne anladınız da ne anlatıyorsunuz?


    Forumdaki Galaxy Tab S9 başlığına girerseniz şayet sürüyle kullanıcının Samsung'un Tab S9 serisindeki renkleri soluk bulduğunu, daha canlı ve vivid renk beklentisinde olduklarını görürsünüz.


    cihazın mevcut ekranı ve ekran kalibrasyonu profesyoneller için olabilecek en iyi halde (hedef kitle Apple'ın iPad Pro'su ile içerik üretenler olduğundan mütevellit bu doğru bir seçim), lakin insanımız cart kırmızı ile göze tecavüz eden mavi, türbe şeyili ile yenidoğan kakası renginde sarı görmediğinde hafakanlar basıyor bunları.


    velhasılkelam işbu haber içeriği altında yer alan ve Galaxy S24 serisi için geleceği belirtilen ayar/seçki Tab S9'a da gelirse o zaman işaret ettiğim kesimin habire ahkam kesen çenecağızlarını kapatmalarını sağlayacak bir seçenek olurdu. ben bunu anlatıyorum fakat siz mevzuyu benim söylediğim ile (neticede doğrudan konuya yorum atmayıp benim mesajımdan alıntı yaparak cevap vermişsiniz) almış alakasız bir yöne sürüklemişsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnicornKnight -- 17 Şubat 2024; 12:59:32 >




  • UnicornKnight kullanıcısına yanıt
    Çok özür diliyorum, şu anda eksik anladığımı fark ettim. Gayet haklısınız bu konuda, ben Tab S9 ekranının şu anki halini daha doğal buluyorum. S22 telefonumds ise renkler daha parlak görünüyor. Tekrardan yorumum için özür diliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.