Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (355. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 3yuq , tgezer Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.331
Cevap
279
Favori
430.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Bugün dışarıda olduğum süre boyunca ( yaklaşık 5 saat ) mobil veriyi kullandım. Tüm gün evde olduğum sürede de yarım saat, max 45 dakika artıyodur toplam süre. Şebeke evdeyken sürekli böyle. Wi-fi araması, konum ve Bluetooth (saate bağlı) sürekli aktif.
  • nezcafe kullanıcısına yanıt
    Fiyat açıklandı hocam 59.999 TL. 😂
    Size tam dediğim gibi.
  • Qauze Q kullanıcısına yanıt
    Görünüşe bakılırsa 1 günü rahat çıkarıp kurtarmış. Daha fazla kullanmak isteniyor ise 120 Hz değil de 60 Hz kullanıp Güç tasarrufu açılabilir. Bahsettiğiniz kullanıma göre 1 gün bekleyip 5 saat iyi kullanmışsınız.

    Bir diğeri de evde şebekenin çok zayıf olması. Madem WiFi araması kullanıyorsunuz, düşük şebeke ile cihazı yorup boşuna pili sömürmeye gerek yok. Uçak moduna alın ve WiFi araması ile sürekli ulaşılabilir olun.

    Bu durum iş yerinde benim için geçerli. Turkcell harici şebeke yok bizde. Bende Vodafone kullandığım için gün boyu WiFi araması aktif, cihaz uçak modunda kullanıyorum.

    En son gelen güncelleme ile artık SMS de geliyor. Eskiden gelmiyordu. Son güncelleme ile ne değişti ise o eksiklikte giderildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 17 Nisan 2024; 23:22:13 >
  • Passenger kullanıcısına yanıt

    Haklısınız ama şu anda ön sipariş olarak açıldı ve an itibariyle de siteden kaldırıldı. Bence onlar da farkında bu fiyattan satamayacağının. O yüzden ben hala fiyatın ineceğini 55bine geleceğini düşünüyorum :)

  • merhaba arkadaşlar. s24 plus modelinde, s24 ultra konusunda kimi arkadaşların bahsettiği kumlu ekran sorunu yaşayan var mı?
  • ercanbabam E kullanıcısına yanıt




  • düz s24 120 hz normal mi? cok yogun kullandım SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
  • Buraya bilerek uzun cevap yazmıyorum herkes kendi bildiği doğruları kabul etsin bazıları telefonu aldı diye hiç bir kusurunu kabul etmiyor ilk kez samsung kullanmadım sürekli band geçişleri oluyor bu sadece S24 için geçerli değil güncel exynoslu diğer modellerde de benzer yorumlar var.Alın bakın yabancı sitelerde ki yorumlardan sadece biri bunun gibi onlarca yorum var.



    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 18 Nisan 2024; 8:45:17 >




  • Razor Crest kullanıcısına yanıt

    Polonyada yaşayan arkadaşımda da aynısı oluyor iphone 14 pro ile

  • keyboard772 K kullanıcısına yanıt

    Apple'ı takip etmiyorum birşey diyemem aynı marka içerisinde ki SD,Mediatek ve exynos işlemcili modelleri karşılaştırıyorum aynı konumda Sd'lu cihaz da bu olmuyorken exynos'lu cihazda sürekli geçişler oluyor iş yerinde çalışan bir arkadaşın S21 FE modeli ile test ettim dün bu tarz geçişler olmuyor keza birisinde de A34 var onda da bu geçişler olmuyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 18 Nisan 2024; 8:59:55 >
  • Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum; bildiğiniz gibi one uı 6.1 ile üç farklı pil koruma özelliği geldi telefonlara. Temel pil koruma ile %100 şarj olduğunda akım kesiliyor ve %95'e düşünce tekrar şarj olmaya başlıyor deniliyor. Benim merak ettiğim gece 12:00 gibi telefonu şarja taktım hızlı şarj kapalı olarak ve 2 saat civarında %100 şarj oldu sabah 6 gibi kalktığımda telefonun şarjının mantıken %95-99 olması gerekmez mi. Gece ortalama 3-4 şarj tükettiğini varsayarsak. Oysa ki sabah telefonu şarjdan aldığımda telefon %100 şarj olmuş oluyor. Sizlerde durum nasıl acaba ben mi yanlış düşünüyorum bu konuda

  • Razor Crest kullanıcısına yanıt

    qualcomm x65 modem var 14 proda yani snapdragon 888den daha yeni bir modem var (x60 var 888de)

    sonuçta bulunduğunuz yer sim kartınız operatörünüz ve daha başka etkenler de cihazlar arasındaki farka etken abd de pixel 8 telefonlar da exynos 5300 modem kullanıyor onlarda da aynı sorunlar hep 2-3 ay öncesinde şikayet edilmiş mart ve nisandan sonra gelen güncellemelerde düzeltilmiş görüldüğü kadarıyla siz ne zaman kullandınız bilmiyorum ama ben nisanda aldım hiçbir sorun yaşamadım erciyeste örneğin iphone 13 iphone se 2020 var onların hat kaybettiği yerde bende sadece düşerse 3g+a düşüyor sinyal barları 1-2 gösterebilir ama o zaten karşılaştırma referansı olamaz doğru karşılaştırmayı sinyal gücüyle yapabilirsiniz.

  • ALTE A kullanıcısına yanıt

    benim gördüğüm kadarıyla saat 12de taktığımda çok yavaş şarj ederek 6 gibi 79da bekliyor sonra 1 saatte 100 yapıyor sonra ben alıyorum 8 gibi

  • keyboard772 K kullanıcısına yanıt

    Ben ilk çıktığı zaman aldım hiç güncelleme almadan sattım aldıktan bir kaç hafta sonra telefon 3g'ye düştüğü zaman iletişim kesiliyordu internet ya hiç yoktu ya da çok yavaştı hat turkcell sonrasında çinli bir cihaza geçtim telefon stabil olarak sürekli 4g'de kalıyor ve 3 dişin altına hiç düşmedi işlemci SD geçen hafta kendi cihazımı anneme verdim onun A25'ini iş yerine götürdüm işlemci E1280 wc'ye gidiyorum hop 3g'ye düşüyor kendi masama geliyorum 4g 2 ya da tek diş bu arada 3 katlı bir bina ve şehir merkezi baz istasyonu sorunu yok 4g'de tek diş çekerken arama geldiğinde karşı taraf sesimin kesik kesik geldiğini söylüyor kaç tane exynos'lu cihaz kullandıysam hep aynı problem sonra dediğim diğer samsung modelleri ile test ettik onlarda bu problem yok.Exynos hakkında tonla modem şikayeti var geçmişte de günümüzde de çoğunluk kapsama alanının zayıf olduğunu belirtiyor sar değerlerini düşük tutmak adına destekledikleri band aralıkları kısıtlı.





  • Razor Crest kullanıcısına yanıt

    dediğim gibi sinyal gücüne dikkat edin -110 -120den küçükse o zaman zaten çekmiyor oluyor baz istasyonunun yanında değilseniz -50 -80 db ve 40-60 asu yüksek hızlar alabilmek için yeterli.

  • NetGsm operatörü ile kullanan var mı acaba sorun yaşayan var mı ? Türktelekom tarifem bitiyor netgsm tarifeleri çok uygun gözüküyor.

  • hbk58 kullanıcısına yanıt

    Bazı banka smslerinin gelmediği söyleniyor onun dışında turkcell alt yapısını kullanıyor forumda anakonusu var.

  • Razor Crest kullanıcısına yanıt

    evet baktım şimdi varmış biraz inceliyim teşekkürler.

  • S24+ ile fotoğraflar çekip whatsapptan hd olarak eşimin ip11 e attığımda ip11 de fotoğraflar benim telefonumdaki gibi parlak ve canlı gözükmüyor o kadar soluk gözüküyor çöpe dönüyor fotoğraf.
    Fotoğrafları mail ile atınca ondada benim telefonda gözüktüğü gibi gözüküyor sebebi nedir bunun sadece sadece whatsapp kaynaklı mı düzeltebilir miyiz ayar varsa

    Süper hdr ile ilgili bişey yok aklına gelen olursa mailden atılanlar normal benim telefonda ki gibi görünüyor.

    He acı bir durum benimki daha yeni diye benim ki ile çekim yapalım dedik gece.ilk çekilenlere bakınca iphone 11 ile devam ettik.
    Seri seri basıyoruz yarısı puslu bulanık çıkıyor .Ne renkler renk.En iyi iphone 11 kadar çekebiliyor telefon.
    Arkadaşlarımda iphone 14 pro ve 14 pro max var
    Yan yana koyduk ve 5 saniye sonra indirdik.Bu kamera telefonu değil ya fln dedim.11 le kıyaslayca gene 11 ile çekim yapıyoruz.

    14 le felan kıyaslayınca çöp kaldı telefon.
    Tek avuntum yarı fiyat olması iphone un .
    Kamera beklentiniz varsa bu seriyi pas geçin derim.
    Zoom yapabiliyorlar sade biraz ekstra okadar kalan herşey kötü .
    Paramı geri alabilsem aynen alır telefonu geri verir s10+ ımı kullanmaya devam ederdim.




  • Herkese merhaba şebeke sorunu S24 ultralarda da varmi yoksa sadece S24+ görünen bir sorun mu ?
  • 
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.