Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bedevi1903 , bedevi1903 , enver49 , TVFKRCN Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.332
Cevap
279
Favori
430.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SERKAN BEY kullanıcısına yanıt
    Maşallah diyelim nazar değmesin. Benim cihazda mı bir problem var acaba diye düşünmeye başladım.
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
  • Qauze Q kullanıcısına yanıt
    Evet Bi problem var gibi ekran süresi baya az hiç telefonu sıfırladınız mı? Sıfırlamak bazen çözüm oluyor..
  • Qauze Q kullanıcısına yanıt
    Arkaplanda devamlı şarj tüketen bir şey var. Uygulamalarınızı kontrol edin hocam.

    Gerekirse telefonu fabrika ayarlarına döndürün. Tarayıcı, sosyal medya vs harici önceliğiniz olan uygulamalar harici hiçbir şey kurmadan bi test edin isterseniz.
  • SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]


    Arkadaşlar s24+ ile 3. Günüm bazen mobil veri bazen wifi ve 120hz fhd de kullanıyorum. Ekran sürem bana iyi geliyor ancak bazı arkadaşlar var ki maşallah diyeyim totalde 10 saate 14 saat falan görüyorlar. Nasıl oluyor bu
  • SamaraMorgan kullanıcısına yanıt
    Hocam bir çok uygulamayı derin uykuya aldım. İsterseniz tüm listeyi atayım pil kullanımı ile alakalı. Ona rağmen durum bu. Amazondan almıştım, iade talebinde mi bulunsam?
  • Qauze Q kullanıcısına yanıt

    Google play hizmetleri fazla batarya kullanıyor. Google uygulamalarınızı gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Konumu sürekli açık tutuyorsanız ve buna ihtiyaç yoksa manuel açıp kapatın.

  • SERKAN BEY kullanıcısına yanıt
    Siz yanılmıyorsam ADB Shell ile bir çok şeyi devre dışı bırakmışsınız. Eğer öyle ise standartları yansıtmaz sizin kullanım süresi.

    Diğer arkadaşın kullanım süresi ise aksine oldukça düşük. Onda aşırı tüketim yapan birşey olabilir bilemiyorum.

    Bende ise devre dışı olan hiç bir şey yok. Konum sürekli açık. Yatarken bile kapatmıyorum deprem uyarı meselesi yüzünden. Sadece yoğun kullanmadığım için Güç tasarrufu açıyorum ve ekran 60 Hz yenileme oluyor. Her gün sabah ise gidiş, akşam dönüş toplam 1 saat kadar mobil ile YouTube üzerinden haberlere bakıyorum aralıksız.

    Evde ve iş yerinde devamlı WiFi açık. Bu kullanım ile 1,5 gün civarı bekleme ile 8-9 saat arası ekran alıyorum. Şimdilik benim için fazlası ile yeterli ve güzel.
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Üstad birkaç yazı üstte ekran süremi paylaştım ona da yorum yapabilir misin
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi sizin değerlerde, ben bazı şeyleri devre dışı bıraktım doğru ama çok elzem olmazsa olmaz şeyler değil hiç kullanmadığım uygulamalar diyeyim..benimde konum sürekli açık güç tasarrufu kapalı Bluetooth saate ve arabaya bağlı 60 hz ile Full HD ekran çözünürlüğünü kullanıyorum şu çok önemli bir kriter kullanılan hat ve hattın çekim gücü ayrıca gün içinde yapılan telefon görüşmeleri biri var yarım saat konuşur günde diğeri 2 saat konuşur günde bunlarda çok etkiler şarj durumunu..
  • kozmo5858 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Kullanım ve bekleme süresi aynı oranda. Bende bekleme süresi sizden fazla oluyor. Bekleme halimde cihaz eski modellerdeki gibi aşırı tüketmediği için daha uzun bekleme sunuyor.

    120 Hz pil tüketiminde en önemli faktör. Ben full 120 Hz ve güç tasarrufu olmadan 1 gün zar zor bekleme ve 7 saatten biraz fazla kullanım alabilmiştim. Yalnız ben kutudan çıktığı andan beri hep 2K ekranda kullanıyorum. FHD hiç denemedim bile.

    Mesela ekranı 2K yapıp Güç tasarruf modunda sadece işlemci kullanımı %70 sınırı açın. Gerisi kapalı kalsın. AOD dokununca göster şeklinde.

    Aynı kullanım alışkanlığınız ile daha uzun kullanım verecektir. Deneme yapabilirsiniz.
  • SERKAN BEY kullanıcısına yanıt
    Ben hep 2K da kullanıyorum ama dediğiniz gibi, 120 Hz için ilerleyen zamanlarda güncelleme ile biraz daha verimli çalışması açısından düzeltme gerekebilir. 120 Hz de pil süresi en az 2 saat fark ediyor kullanımda. Haliyle bekleme süresine de etki ediyor.

    Hep 120 Hz için alışan gözler 60 Hz de zorlanır derler.. Ben hiç te zorlanmıyorum. Her iki şekilde de kullanım sağlıyorum. 120 Hz evet gerçekten fark yaratan bir akıcılıkta ama cihaz o kadar seri ki, 60 Hz de bile hiç sorun yaşamadan akıcı kullanıyorum.

    Çok uzun zamandır telefonu gerçekten telefon ve azda olsa sosyal medya faaliyeti şeklinde kullanıyorum. Eskisi gibi sürekli elinde, aktif biri değilim artık. Tam multimedya olarak kullanılır ise değerlerde farklılık olacaktır illaki. Ama uzun ama kısa. Bana bu hali şimdilik yeterli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 17 Nisan 2024; 20:39:49 >
  • Dostlar biraz karıştırdım da biri rica etsem pil kısmında Sistem UI ne kadar pil harcamış bir bakabilir mi? Telefonu 303 kez uyandırmış. Açıklama da çok sık uyandırma pil süresine etki eder ibaresi yer alıyor. Sizde de böyle mi?
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
  • Qauze Q kullanıcısına yanıt
    Pil kullanımı bende % 1,7 bugün.
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Pilin hızlı tüketilmesi sanırım bundan kaynaklanıyor. Telefon açık kaldığı sürece arka planda beş dakikada bir uyandırmış. Şimdi sorun şu, bunu azaltmanın bir yolu var mı?
  • Qauze Q kullanıcısına yanıt
    Pil tüketimi ne görünüyor sizde? Direk bundan demek ne derece doğru bilemiyorum. Yüklü olan uygulamalara kadar bir çok şey etki ediyor olabilir.
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Tüm bilgiler bu şekilde. Ben anormal bir şey görmediğim için uygulamalara baktığımda gözüme Sistem UI takıldı. Sizin tarafınızdan anormal görünen bir uygulama var mı?
    Bu arada Google Play Hizmetleri de 318 kez uyandırmış cihazı.
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qauze -- 17 Nisan 2024; 21:57:55 >
  • S24+ için 3.5 mm jak çevirici alan ve memnun olan varsa tavsiye alabilir miyim?
  • Qauze Q kullanıcısına yanıt
    Instagram çok fazla pil harcamış sizde. 1s 15 dk için %10 fazla geldi bana. Bende YouTube 1s 14 dk için %6 kullanmış. Bunun 45 dk civarı mobil veride. Birde şebekeniz neredeyse yok denecek kadar az çekiyor. Hat operatörünüz de önemli. Ayrıca cihazı ne kadar mobil de kullandınız? Kaç saat yaklaşık.?
  • SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]



    - qhd+ 120hz

    - tamamen wifi kullanımı ve wifi araması modunda

    - performans profili düşük seviyeli (bu bataryaya ciddi katkı sağlıyor sanırım, performans olarak normal kullanımda fark hissetmedim)

    - normal kullanım bluetooth konum vs. açık


    ilk kullanımlarımda 5,5- 6 saat civarı alıyordum. söylendiği gibi şebeke fazla etki ediyor, wifi araması açıkken farkedilebilir katkısı oluyor. Ayrıca performans profili ısınmayı da azaltıyor.

  • ercanbabam E kullanıcısına yanıt
    Evet ben aldım ve memnunum. S10+ ile kulaklık sesinde inanılmaz şekilde fazlaca fark var. Tel görüşmesinde bile aşırı yüksek çıkıyor kulaklık sesi.

    Aldığım ürün linki:
    https://www.hepsiburada.com/syrox-dt22t-a--type-c-to-35-mm-jack-kulaklik-evirici-aux-dntrc-adaptr-p-HBCV000053ATOT?ftid=toluvgurh5kx1304&magaza=Adens+Shop&url_src=and-product-detail




  • 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.