Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (353. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 19 Misafir (5 Mobil) - 21 Masaüstü8 Mobil
5 sn
8.340
Cevap
279
Favori
431.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bedevi1903 kullanıcısına yanıt

    Exynos işlemciler SD'lere göre daha sıcak çalışıyordu. S24 Ultra ısınmayacak bir telefon değil. Yapay zeka eklentileri yüzünden işlemci sürekli yoruluyor olabilir.

  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

    Başka cihazda sorun yaşanmayan simkart mı bozuk oluyor simkart yeni birden fazla exynoslu cihazda denendi yabancı sitelerde bile 5g ile 4g arasında sürekli geçiş yapmasından şikayetçi insanlar siz tek ya da iki diş şebeke çizgisi görüyorsunuz diye kapsama alanının iyi olduğunu sanıyorsunuz büyükşehirden bahsediyorum ve şehir merkezindeyim en iyi çekim gücü olarak övünülen turkcell kullanıyorum baz istasyonu sorunlu olsa farklı marka telefonda da aynısı olur.


    Forum note 5'inden tut s7 sine kadar şebeke sorunu başlığı altında bir çok konuyla dolu ana tema exynos ve şimdi bakıyorum değişen hiç birşey olmamış daha iki gün önce A25'e taktım cihaz aynı konumda sık sık 3g'ye düşüyor çünkü 4g sinyalini adam akıllı yakalayamiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 16 Nisan 2024; 18:38:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keyboard772 K kullanıcısına yanıt

    Bunda yaklaşık 3 gün bekleme süresi var. 5 saat uzeri ekran süresi. Test amacli yogun kullandigimda 7 saat üzeri ekran suresi veriyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qauze Q kullanıcısına yanıt
    Son şarjım...ekran 60 hz de ekran çözünürlüğü Full HD konum Bluetooth açık güç tasarrufu kapalı hat TürkTelekom,gereksiz uygulamalar adb ile devre dışı bırakıldı WiFi mobil veri karışık..telefonda genelde dizi,maç,film izliyorum...
    Bugün şarj edince ekran yenileme 120 hz ve çözünürlüğü Qhd yaptım bakalım ne kadar fark edecek..
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • SERKAN BEY kullanıcısına yanıt
    Onu da paylaşırsanız memnun olurum hocam. Aradaki farkı görelim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende izmir de yaşıyorum, iki hatlı kullanıyorum s24+
    Vodafone sim kart olarak, turkcell esim olarak... Turkcell sık sık 3G ye düşüyor ve öyle kalıyor, Vodafone cihazı aldığıımdan beri yani 1 aydır hiç 3G ye düşmedi.... Bence Turkcell in modem yazılım güncellemesi yapmamasından kaynaklanan bir sorun bu. Umarım Turkcell bu güncellemeyi biran önce yayınlar...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brave353 kullanıcısına yanıt

    ios kullanırken her güncellemede orada operatör ismi olarak örnek veriyorum turkcell 52.0 diye gösteriyordu genellikle 3-5 güncellemede bir sürümü değişiyordu androidde yazmıyor sanırım ims ayarlarını da açamadım xiaomide custom rom kullanırken kolaydı bunu gizlemişler ims ayarlarının nasıl açıldığını bilen varsa yazabilir.

  • keyboard772 K kullanıcısına yanıt
    Evet tamamen katılıyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bildirim panelini böyle yukarı çekince bazen parlaklık artıyor bu bi hata mı SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Razor Crest kullanıcısına yanıt
    Bak arkadaşım, seni ikna etmek gibin derdim de amacım da yok. Sen ya okuduğunu yanlış anlıyorsun, yada hiç anlamıyorsun.

    Bir paylaşım yaptım kalkıp yalan mı söylüyoruz dedin. Açıklama yaptım düzgün şekilde, Bu sefer de söylemediğim bir şey üzerinden sen saçma sapan şeyler yazıyorsun. Yazdığım yorumda bozuk diye birşey yazmış mıyım tekrar bir bak önce. Uyumsuzluk arıza değil bir sorundur. Çözülür çözülmez orası ayrı mesele.

    Kos koca firma milyonlarca satan cihaz üretmiş, bunlar sorun yapıyor ama kıytırık bir SIM kart yada baz istasyonu sorun yapmıyor öyle mi? Exynos bir kaç seridir bazı konularda evet sorunluydu. Size göre suçlu işlemci olabilir doğrudur.

    Sana örnekleri ile çok fazla şey anlatırım ama buna değecek mi şüpheliyim. Sen ön yargılı olduğun sürece bu konuşma paylaşım olmaktan çıkar, saçma sapan sidik yarışı içine girer.

    Seninle kim haklı kim haksız işine girmem. Ne sen kazanırsın nede ben. Burada sorun yoktur olmamıştır demiyorum, demedim. Sadece tek bir kaynağa (Exynos üzerine) odaklanma, diğer unsurlardan da emin olmaya çalış diyorum. Bulunduğun yerde Samsung Exynos işlemci sorun yapıyor ise alıp kullanmazsın olur biter. Alternatif çok. Ama sen orada sorun yaşıyorsun diye hepsinde sorun olmuyor.

    Bende İstanbul merkezde yaşıyorum. Evimde sorun yok ama iş yerinin orada Vodafone nun kabul ettiği ama 2,5 senedir de ne yaptıysam çözemediği bir baz istasyonu sorunu var. Günü gününü tutmuyor. Kapasite yetersiz diyor, ekiplere bilgi verildi deniliyor ama Çözmüyorlar.

    S10 kullanırken de Turkcell kullanan bir çok kişi şebeke bazlı sorun yaşıyordu. Ama yaşamayanlar da vardı aynı şekilde.

    Bende Vodafone ile kendi kalitesizliği ve düşük İnternet hızı hariç bahsedilen sıkıntıları yaşamıyorum. 1 kere bile 3G düşmedi alet. 1 diş bile çekse 3G olmuyor ama telefonda açılıyor, İnternete de giriyor.

    Asus ve Tp-link modellerinde bir kaç sene önce sorunsuz çalışmasına rağmen bazı yeni cihazlar ile uyumsuzluk yaşadığı için evinde İnternete giremeyenleri okuduk bu forumda. Daha eski yada dandik modellere bağlanan telefon, yeni ve daha iyi modemden IP alamıyordu. Senin mantığın ile Telefon sorunlu.! Öyle ya, diğer opsiyonlar kusursuz bu mantıkta. Hem cihaz, hemde modem yazılımları güncellendikçe bu saçma sapan sorunlar ortadan kalktı. Hala da varsa görmüyorum uzun zamandır.

    Daha fazla uzatmadan, size yalan söylüyorsunuz diyen olmadı, sorun da yaşıyor olabilirsiniz. Ama bu belki de sizinle yada sizin bölge ile alakalı yada Exynos için kullanılan modem in bir uyumsuzluğu oluyor olabilir. Kapsamlı şekilde test ve kıyas olmadan buna direk şu yada bu demek doğru da değil, yanlışta.

    Hemen bugün yaşadığım bir durumu paylaşayım.

    Molada eşimle konuşurken bir kaç kez cihaz ufak ufak titredi ve ekrana bakınca ekranın kapanmadığını fark ettim. Yakınlık sensörü bug yaptı ve daha 2 dakika öncesi sorun yoktu. Birden yanağıma değdiği için kapandı. 3 kere aradım tekrar yok çalışmadı. Mecbur cihazı kapatıp açtım. Ben ki kolay kolay bir sorun yaşamadan cihaza reset atan biri değilim.

    Bakalım kaç gündür kapatmadan kullanıyorum cihazı.
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

    En son güvenlik güncellemesi alınca kapatıp açmıştım. 15 gündür cihaz hiç kapanmamış. Demek ki hiç sorun yaşamadım ki kapanmadı. Şimdi ben bu cihazların yakınlık sensörü sorunlu diyebilir miyim? Münferit bir durum. Anlık olabilir. Ama S10 serisinde kronik bir problemdi bu. Düzgün çalışmıyordu kesinlikle.

    Benim Exynos hakkında 2 ön yargım vardı. Konunun en başında da belirttim. 1 ısınma, ikincisi pil.

    Şuan bu iki konuda da benlik sorun yok. Cihaz oyun harici buz gibi. Görüntülü görüşmede çok az ısınıyor sadece. Birde pil. Benim kullanıma göre 9 saatleri geçiyor, 1,5 - 2 güne yakın da bekleme sunuyor.

    Başkası 3 4 5 6 saat kullanmış, 15 saat kullanmış?? Ne? Nasıl? Yok öyle birşey.! Olamaz demiyorum. Herkesin kendince bir kullanım senaryosu ve şartları var.

    Çok uzun oldu, kusura bakma.. Sen yalancı değilsin, SIM kartınız bozuk değil. Tüm sorun Samsung Exynos işlemcide. 🤙🏼👍🏼

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Cihaz 3G'ye düşüyor ne ya :) Şuan S23 Ultra kullanıyorum, ondan önce S22 Ultra ondan da önce Note 5 kullanıyordum, hem 3G Hemde 4.5G zamanlarını gördüm hiçbir şekilde 3G'ye düşüyor gibi bir sorun yaşamadım. Exynos işlemcileri içinde Note 4'ün işlemcisi hariç modem sorunu bildirildiğini hatırlarmıyorum.

    Etrafımda tavsiyem üzerine S24, S24+ A53, A54 modellerini satın almış arkadaşlarım var. Hiçbir zaman şebeke hizmetleriyle ilgili sorun dile getirdiklerini duymadım.

    Exynos chipset'leriyle ilgili şikayetimiz modem tarafıyla değil, genellikle verimliliği ve ısınması üzerine oldu hep. S24+ ilede Gen 2 civarı bir verimlilik yakalanmış ki bu hiç kötü değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 16 Nisan 2024; 22:40:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostlar s24+ ı yeni aldım 3. Günüm, en sağlıklı ve uzun ekran süresi çıkarmak ve bataryayı korumak için nasıl bir şarj önerirsiniz ? Şu anda ilk hafta diye bataryanın kendine gelmesi için %10 civarıyken şarja takıyorum ve temel pil koruması açık 100 olunca kesitor 95 de başlıyor tekrar ama aod kapalı olduğu için zayen düşmüyor yüzde 5 şarjı. İlerleyen vakitte ne yapmalıyım. En sağlıklının %30 civarından %85 e kadar olduğunu duydum. Önerilerinizi beklerim. Ayrıca şu an ekran sürem %89 kullanımda: 8 saat 2dk açık 8 saat 20 dk kapalı halde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • R0llingMan kullanıcısına yanıt
    Cihaz ilk çıktığı zaman şebekenin az çektiği yerlerde 4.5G den 3G ye geçince şebeke gidiyormuş ve düzelmiyormuş. Ben o zaman kullanmadığım için bilmiyorum. Daha sonra güncellemeler ile düzeldi diyor yaşayan kişiler. Ben dahil çok fazla kişi böyle bir sorun yaşamadığı için, zamanında yaşamış kişiler sorunun devam ettiğini ve Exynos modellerde sorun olduğunu çekmediğini söylüyor. Bende ona açıklık getirmeye çalışıyorum. 🤷🏻‍♂️

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kozmo5858 K kullanıcısına yanıt
    Hocam size direkt olarak şunu yap diye bir öneri sunamam ama kendimden örnek vereyim. Bende de temel pil koruması açık, acil bir durum yoksa %15 civarında şarja takıp %100 olunca alıyorum şarjdan. 2 sene kullanırım, garanti bitmeye yakın garantiden pili değiştirir 2 sene daha kullanırım. Sonra da değişim kampanyasından artık S28 mi olur, S29 mu olur onu alır devam ederim düşüncesindeyim. İyi günlerde kullanın cihazınızı :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende İzmir merkezde oturuyorum ve şebeke sorunu dahil olmak üzere 3 aydır telefon ile ilgili hiç bir sorun yaşamadım S24 Plus ile.

    Güncelleme öncesinde de çekim gücü, şebeke sorunu, çekmeme, anlık kopma geri gelmeme gibi hiç sorun yaşamadım. Hattım Vodafone.

    Sorun yaşayan varsa başka kaynakları ve sebepleri de araştırması lazım bence de . Sorun sadece Exynos modemi olsa hepimiz bunları yaşıyor olurduk.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende vodafone da hiç sorun yaşamadım ancak sorun Turkcell de yaşanıyor. Bu durum modem yazılımı ile ilgili bir durum ve her servis sağlayıcı için ayrı optimize ediliyor. Ben donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brave353 kullanıcısına yanıt

    Selam, videonun aşağıda paylaştığım kısmında "ambiant wallpaper" sizde var mı?



    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]Hayls Worldyoutube
    Secure your privacy with Surfshark! Enter coupon code HAYLS for an extra 3 months free at https://surfshark.deals/HAYLS The Samsung S24 REALLY surprised me with all it's NEW features! So, let me show you the COOLEST Tips, Tricks & Hidden Features so that by the time you're done watching this video, you'll be a TOTAL PRO!!! 🟢 Animated Wallpapers https://haylsworld.com/collections/callscreens 🟢 Phone Wallpapers https://haylsworld.com/collections/wallpaper-packs 🟢 Shop https://haylsworld.com 🌟 SOCIAL 🌟 • SHORTS - https://www.youtube.com/c/HaylsWorldShorts • INSTAGRAM - http://instagram.com/haylsworld • TWITTER - https://twitter.com/HaylsWorld • TIKTOK - https://www.tiktok.com/@hayls_world 🛒 AMAZON SHOP 🛒 https://www.amazon.com/shop/haylsworld 🎵 MUSIC 🎵 http://share.epidemicsound.com/tpmvw 📷 GEAR 📷 https://www.haylsworld.com/gear-products/my-camera-filming-equipment 00:00 - S24 AI Summarise 00:31 - S24 Drag to Share 01:10 - S24 AI Rewrite 01:51 - S24 Translate Chats 02:26 - S24 Dual Record Camera 03:05 - S24 Camera Audio Monitor 03:58 - S24 Camera Widget 04:23 - S24 Alarm Wallpaper 05:06 - S24 Interactive Wallpaper 05:39 - S24 Lock Screen Color Font 06:00 - S24 Circle To Search 06:26 - S24 Ai Notes 06:54 - S24 AI Voice Notes 07:16 - S24 AI Edit 07:51 - S24 Adaptive Display 08:15 - S24 Instant Slow-mo 08:39 - S24 Portrait Blur 09:07 - S24 AI Edit 09:38 - S24 Turn any video Slow-Mo 10:08 - S24 Photos into videos 10:24 - S24 Extra Editing Tools 10:47 - S24 Adaptive Display 11:16 - S24 Adaptive Calls 11:41 - S24 Adaptive Battery 12:04 - S24 Cursor Thickness 12:24 - S24 One Time Password 12:40 - S24 Process AI On Device 13:05 - S24 Safe Browsing & Extra Content #s24 #s24plus #s24ultra
    https://youtu.be/Lyf0TDMtmlk?si=b03VLtb-WENgtr-5&t=311
  • Erhan.M E kullanıcısına yanıt
    Ayarlar - Gelişmiş Özellikler - Labs - Fotoğraf Ambiyansı Duvar Kağıdı seçeneğini aktif edin sizde de görünecektir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://www.donanimhaber.com/samsung-uretimde-saha-kalkti--176398

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qauze Q kullanıcısına yanıt
    Bu sefer ekran yenileme 120 hz ve çözünürlük Qhd de tabiki şarj daha az gitti ama mobil veri burada wifiden fazla kullanıldı..
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.