Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mirzahi Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.860
Cevap
110
Favori
133.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lordem kullanıcısına yanıt

    S21fe de dandik pilli üretimliler var. 1 yıllık 21fe ile yarıştırabiliriz isteyenle(sizinki sıfır pil olmasına rağmenSAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] ). Bence s23fe ile performans hariç geriye gidiş var özellikle tasarım açısından. Pil konusunda al birini vur ötekine. Dex gerekmiyor ve oyun oynamıyorsanız a54 alın derim..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung'un kendi sitesinden satın aldım ama bu kadar rezil bir müşteri deneyimi yaşadığımı hatırlamıyorum. Pazartesi sabah verdiğim sipariş hala kargoya verilmedi. Bir daha asla tercih etmem.

  • weneorn kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum hocam Allah kurtarsın. Ben s22 kullanıyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • badibatu kullanıcısına yanıt
    Yoğunluk olabileceğini düşünmek gerek

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ixion kullanıcısına yanıt

    Parmak izi konusunda denemediyseniz şunu bir deneyin;


    Ayarlar - Uygulamalar - Uygulamalarınız - Sistem Uygulamalarını Göster (Açık olacak.)

    Arama kısmına " biometrics " yazın.


    com.samsung.android.biometrics.app.setting


    Bu uygulamanın pil optimizasyonunu " kısıtlanmamış " ya da " optimize etme " olarak değiştirip, telefonu yeniden başlatın.

  • Lordem kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Bir ara s23 ya da Ip 15 çıkınca ona mı geçsem dedim ama daha 1 yıllık cihaz, 24 saat kullanım ile de 5.30-6 saat ekran süresi alabiliyorum, bir de günümüz ekonomik durumunu düşününce elimdekinin değerini bileyim dedim. Çünkü yetiyor bana..

  • Ben yeni s23fe siparişi vermiştim. Sizce pil çok mu kötü iade etmeli miyim? Ben öğrenci indirimiyle 21 bine almıştım.256 gb ı. Değişim kampanyasıyla da 5000 liraya kendi telefonumu verecektim. Böylece 16 bine gelmiş oluyordu. Kötüyse bu fiyata bu performansda alabileceğim telefon var mı?

  • sefa3456 S kullanıcısına yanıt

    2.500tl de takas indirimi olması gerekiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mpy kullanıcısına yanıt

    evet takas indirimiyle beraber 5000-6000 civarı telefonum için alacağım.

  • Sizce s23fe nin pili çok mu kötü yani ben üniversite öğrencisiyim. Pili benim için tüm gün gitmeli. Kötüyse sizce iade etmeli miyim? En az 4-5 yıl kullanacağım. İade edip a54 yada poco f5 falan mı almalıyım?

  • Karanlık mod açık 60hz bu şekilde bir sonuç aldım. Fena değil bence gereksiz eleştiriyorsunuz. Pil tasarrufu kapalıydı. Amoled ekranlar yapısı gereği siyah renkte pikselleri kapattığı için güç tüketimi de düşüyor. Benim içimi karartıyor açıkçası aydınlık moda döneceğim geri. 1 saat daha az ekran süresi alırım sorun değil : )



    SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]




  • sefa3456 S kullanıcısına yanıt
    Günde 6 saatten fazla ekrana bakacaksınız iade edilebilir. Henüz herkesin cihazı yeni. Pil oturacaktır yavaş yavaş. Güncelleme de gelir illa ki öyle olunca da iyileşir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 60 hz+ karanlık mod+ cpu %70 hız sınırlaması ile kaç saat ekran süresi alınır. Sonuç paylaşılabilir mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emirryusuf E kullanıcısına yanıt

    Ara ara 6 saatten fazla baktığım oluyor, genelde 5-6 saat arası kullanıyorum. Pil tasarrufuyla falan benim kullanımıma yetecek gibi o zaman dediğiniz gibi daha güncellemelerle pil daha iyi olabilir.

  • sefa3456 S kullanıcısına yanıt
    Hocam 60 hz şüphe etmemeniz gerekir. Ama 120 hz olsun diye istiyorsanız 6+kullanım süresini bilemiyorum ama risk almaya gerek yok diye düşündüm. Ayrıca telefon kullanmasını bilmek gerek. Aynı modelde 4 saat alan da var 7 saatte

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emirryusuf E kullanıcısına yanıt

    Anladığım kadarıyla çok iyi pil süresi alamayacağım bu telefonda.Benim şu an ki telefonum xiaomi ilk aldığım zamanlarda 9-10 saat ekran süresi alıyordum. S23 fe de 6-7 saati görebilmek baya zor anladığım kadarıyla. Sizce iade edip bu performansda pilin iyi gittiği telefon var mı? Mesela honor 90, poco f5 gibi telefonlar nasıl sizce?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefa3456 -- 18 Ekim 2023; 16:8:48 >
  • sefa3456 S kullanıcısına yanıt
    Hocam,kağıt üstünde iyi cihazlar. Xiamoiyi tercih etmezdim yazılımı ve kamerası ötürü. Ayrıca hoparlörlere mikrofon da çok kötü. Honoru bilmem ama huawei kötü bir malzeme kalitesine sahip bir telefon markası değildi. Ama honor 90'nın işlemcisi ve tasarımını beğenmiyorum. Bu şartlar altında açık ara S23 FE çok daha iyi. Arayüzü de cabası.

    Hocam exynos işlemciye sahip bir telefon S23 FE. Pilden tereddüt ediyoruz. Isı sorunu belli ki çözülmüş. Fakat bu fiyata işlemci yok ki zaten. Sadece poco f5'in sahip olduğu 7g2'nin iyi olduğu yönünde yorumlar var. Snapdragon 865'ten sonra iyi bir işlemci gelmedi. Dolayısıyla para verip ya s23 almalısınız,ya da paranızın getirdiği telefonun farkında,bilinçli bir kullanıcı olup keyfinize bakmalısınız.

    Tabi nasıl telefon kullandığınızı bilmiyorum ama bir insanın zaten işi varken,öğrenciyken 5 saat ekrana bakması çok zor zaten. Bu sebeple günlük kullanım için dert edilecek bir yanı olduğunu düşünmüyorum.

    Düzenleme: honor 90'da ois yok. Alınmaması için yeterli tek sebep



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirryusuf -- 18 Ekim 2023; 16:19:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • sefa3456 S kullanıcısına yanıt

    Poco fa ve a54 arasından seçip alacaksınız muhtemelen. Biri işlemcide diğeri güncelleme uzunluğunda daha iyi. Hangisi sizin için ağır basıyorsa alabilirsiniz..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 18 Ekim 2023; 23:24:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

    S23 Fe 256 gb tam şarj ilk günümü size özetliyorum.

    Telefonumu açtığımda kutusundan içindeki şarjı yuzde 10 kalana kadar once telefonumu güncelledim ve sonrasında fabrika ayarlarına dönmek için hard reset yaptım. Tüm kurulumlarımı yaptım ve telefonu kapalı şekilde şarj ettim sabaha kadar.
    Sabah 8.30 gibi şarjdan çıkardım tüm gün neredeyse elimdeydi Fırsat buldukça oyun oynamadım ama melodilerini kamerasına YouTube WhatsApp sürekli kurcaladım. Öncelikle şunu söyleyeyim Her forumda ya da her telefon incelemesinde kıyasladıkları abuk subuk modellerle lütfen amiral gemisi bir telefonu bir Tutmayın yok a seviyesiymiş yok başka bir şeymiş telefon gerçekten çok başarılı olmuş. Isınma ilk kurulumda ciddi anlamda oldu ve korktum acaba hep böyle mi olacak diye bir daha hiç yaşamadım Şarj da yine aynı şekilde korkuttu fakat günün sonunda 6 saat civarında ki benim için yeterli çok bir beklentim yoktu bu işlemci ile gayet de yeterli gibi gözüküyor. Telefonun Bence tek zayıf karnı şarjıydı. ama bence tolere edilebilir bir değer. 6 saat 7 saat 5 saat yetmiyor diyenler Orta seviye telefonlar düşünebilir.A serisi gibi ya da s23 alabilir. Telefon fiyatını özellikle öğretmen öğrenci indirimi ile sonuna kadar hak ediyor ekran yağ gibi kayıyor kamera deseniz karanlıkta ben görmüyorum pırıl pırıl çekiyor hızı desen hiç teklediğini görmedim anında açıyor. Parmak izi sensörü ve yüz tanıma ben de hiç sorun yaratmadı. Telefonu bugün tasarruf modunda kullandım genel olarak ama hiç karanlık modu açmadım bu çok fark ettireceğini düşünüyorum aslında. Ayrica 60 hz de kullandım. Instagram ve WhatsApp dışındaki uygulamaları da derin uykuya aldım. Aslında sık sık kullandığınız uygulamaları derin uykuya almanız da iyi bir şey değil her seferinde derin uykudan telefon uyandırdığı için daha fazla şarj tüketimi olabilir Bunu araştırmak gerekir. Şimdilik ilk günden aktaracaklarım bunlar Umarım faydası olacaktır sormak istedikleriniz varsa yardımcı olmaya çalışayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enjoy35 -- 18 Ekim 2023; 22:58:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.