Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: declan43 , Ah Müjgan Ah , Ah Müjgan Ah Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.711
Cevap
106
Favori
120.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 📢✅ BİLGİ

    Galaxy S23 FE Donanım Özellikleri:

    • Exynos 2200 (8 Gen 1 versiyonu da çıkabilir.)
    • İyileştirilmiş soğutma sistemi
    • 120HZ Super AMOLED Ekran
    • Daha parlak ekran ve daha iyi gorilla glass koruması
    • 50MP Ana Kamera (Isocell GN5 Sensör)
    • 4500 mAh Pil
    • 8/256 GB'a kadar depolama
    • Daha iyi yapı kalitesi
    • İyileştirilmiş titreşim motoru

    Karşınızda Samsung Galaxy S23 Fan Editon: SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

    Lansman Fiyatı: 24.999TL
    Güncel Fiyat:https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-s23-fe.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 19 Aralık 2023; 0:2:9 >







  • Arkadaşlar burası S23 FE kullanıcıları için yardımlaşma ve bilgi paylaşım alanıdır. Lütfen beğendiğiniz veya kullandığınız yeni telefonunuzun başlığı altında görüşlerinizi bildirin. Telefonun eksileri zaten belli ve defalarca kez söylendi. Çoğu kullanıcı zaten bunları bilerek aldı. Burada o kadar kullanıcı var telefonu sürekli kötülemenin alemi yok. Kötü kaba kalitesiz gibi söylemleriniz insanlara herhangi bir faydası yok. Beğenmemişsin satmışsın. 2 katı verip aldığın telefonun bundan daha iyi olduğunu söylemenin manası yok!

    Cihazı öğleden beri kullanıyorum. İlk izlenim olarak diyebileceğim, elde tutuşu kullanımı harika. Kişiden kişiye değişebilir ancak telefonun ağırlığı daha sağlam bir tutuş ve daha kaliteliymiş gibi bir izlenim veriyor bence.
    Ekran çerçevelerine gelecek olursak beni kalınlığı hiç rahatsız etmedi, bence tek sorun alt çerçevenin orantısız olması ki ona da göz zamanla alışır.

    Pili için henüz bir şey söylemek için erken ama flip 3 tem geçtikten ve ancak 3 saat ekran süresi alabildikten sonra bu rahatlattı diyebilirim. Şu an şarjı %51 ve ekran süresi 2.30 saat. Konum olsun senkronizasyon olsun her şey açık, 120hz açık ve tabi tasarruf modu kapalı. yarı yarıya mobil veri/wifi kullandım. Oturdukça daha da iyi ekran süresi verir diye düşünüyorum

    Kamerasına geleceksek bana kalırsa mü kem mel. Ama ön kamera beklediğim kadar iyi değil, yine flip 3 e kıyasla daha şık olduğunu söyleyebilirim ancak iphone 11 kamerasına ne eklemiş tartışılır?

    Parmak izi ve yüz okuyucuya gelirsek, bence kötü. önceden s20 fe kullanmıştım onda da kötüydü. Sanırım asıl s serisinde farklı bir teknoloji var ve fe geride kalıyor. Yüz tanıma her yer ışıl ışıl olmadığı sürece çok çok yavaş, tabi sadece kameradan anladığı için beklenilen bi durum herhalde

    Ayrıca hiç ısınma vs yaşamadım. tabi gün içinde maksimum 30-40 dk instagram kullandım ve oyun oynamadım. Whatsapp youtube music dışında yoğun kullanılan uygulama olmadığından olabilir.

    Bir şey eklemeyi unuttum, güneş altında ekran parlaklığını ekstra ekstra arttırdığı zaman renkler o kadar soluklaşıyor ki siyah beyaz gibi duruyor ve kapama özelliğini bulamadım. bence en yüksek parlaklık seviyesi zaten görmeye uygunken bu özelliği kapayamamak kötü olmuş SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]
    Bu eleman ve bunun gibi kanallardan izlemeyin şu incelemeleri. Dikkat edin asla hiç bir cihazı kendisi temin edip incelemiyor. Elinde olmayan cihaza inceleme yapıyor kendince. Elinde ki maket model veya benzer ürüne launcher kurduğu oluyor. Sağdan soldan yabancı forumlarda vs topladığı yorum ve görüntüler ile inceleme yapıyor. Bunun yerine yabancı kanalları en basitinden gülüp geçilen Hindu kanallarına bakın en azından her detayıyla ve gerçekten elinde ki cihaz ile inceleme yapıyorlar.

    Kullanıp satanın telefon hakkında bilgisi yok mu? Daha fazla kişi alıp ta mağdur olmasın diye gelir yazar. Forumun en büyük özelliği de budur, insanlar ilgili modelin başlığına girer bakar satın almadan önce araştırmak için, o başlıkta hep iyi yorum yapanlar olması ne kadar sağlıklı bir durum cihazı almak isteyip araştıranlar için. Çok aşırı sığ bir yorum olmuş, telefonu sattın gelip burada yazma!!!!!!

    Ne yazacağız ki buraya bu telefonu kullananlar var diye, ben kullandım memnun kalmadım bunu da bildirmek görevim araştıran insanlar bunu okusun bilgilensin. Telefon çıkalı 5 ay olmuş hala para yiyen YouTube editörleri düzgün inceleme yapmamış. Telefona o kadar para verip 4-5 saat ekran süresi alıyorsam bunu eleştiririm.Sırf siz de para ödediniz moraliniz bozuluyor diye telefonun sıkıntılarını söylmeyecek miyiz. Bu telefon Dünya'da çok eleştiri aldı. Hatta o kadar gölgede kaldı ki düzgün inceleme videosu bile yok. Gsmarena batarya testinde en son sıraya demir attı. 200-300 dolarlık Xiaomi redmi telefonların bile gerisinde şu anda. Ben hayal kırıklığına uğradım. Samsung bu cihazlara daha fazla özenmeli. Yine de fiyatıyla fena bir telefon değil. Ancak özellikle batarya verimliliği ve artan ısınma durumu benim beklentilerimi karşılamadı.
  • Up.
  • Ben bekliyorum cihazı sırf 4 + 1 güncelleme için alacağım, bilenler exynos 2200 konusunda nasıl bilgilendirir bizi üzer mi üzmez mi?
  • crashris kullanıcısına yanıt
    Bende S20 FE'den geçeceğim. 1-2 yıl S20 FE'de takılayım. Yeni çıkan güncel cihazlar nasıl, kronikleri neler, vesaire araştırmışta olurum. S23 FE S20 FE'nin alternatifi olur muhtemelen.
  • crashris kullanıcısına yanıt

    S22 de kullanılan işlemci, şarjı hızlı tüketiyor..

  • Cihaz kışın çıkacak el sobası olarakta değerlendirilebilir.
  • TheNet1 T kullanıcısına yanıt

    :) Evet maalesef exynoslar için herkes sıkıntılı diyor. Umarım snapdragonlu versiyonu gelir. Eğer öyle olursa fiyatını da uygun tutarlarsa yeni s20 fe olur. Fakat exynosla ve yüksek fiyatla gelirse alınmaz.

  • WarForFears W kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle dostum şu an aslında samsung alacak olanların beklediği şey de bu ,orta üst segment arası kamerası güzel snapdragonlu s seri bir cihaz bu yani bu kadar basit . s20 fe nin yeni versiyonu gerekli ama bu o degil ve bunu yurtdışı da dahil kimse bu cihazı istemiyor . bunun tasarımı a54 ,içi s22 batarya kötü olabilir s21 fe gibi buna koydugu kamerayı alıp a54 de koysa bu modeli cıkartmasına da gerek kalmayacak samsung sürekli bir model cıkartıyor cogu gereksiz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNet1 -- 10 Eylül 2023; 22:33:34 >
  • TheNet1 T kullanıcısına yanıt

    Soğutmaya önem verecek falan diyorlar s23 fe için. Gerekirse işlemcinin hızını performansını düşürsün, çektiği gücü düşürsün. Ben şahsen çok iyi, antutu da 1 milyon puan almasını falan beklemiyorum. Bataryası 4370 mah olacak diyorlar. En azından onu 5k falan yapsaymış. Umarım Samsung özel bir şeyler yapar bu cihaz için ve fiyatı da uyguna gelir. Yoksa snapdragonlu s22 daha mantıklı olur. 5k batarya, 45w hızlı şarj, ısınmayan, bataryayı sömürmeyen bir işlemci ve iyi kameralar. Benim istediğim bu.

  • Aynen dediginiz gibi bu cihaza 5k lık batarya şart. zaten bu fe ler kalitesiz batarya koyuyorlar . Bu özelliklerle tabi ki s22 daha mantıklı bu cihaz zaten s22 fe , s22 nin düşürülmüş versiyonu

  • Konu hayırlı olsun da s23FE bence ölü doğacak bir cihaz.

    Düz S23 müthiş bir fiyat performans sergiliyor.
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

    Cihaz bana küçük geliyor biraz daha büyük olsaydı keşke s20fe kullanıyorum s23 de sp ile gelirse alınır bence

  • S22 serisi gibi Türkiye'ye Snapdragon 8 Gen 1 ile gelirse ve ekran yenileme hızı adaptif olursa muhtemelen S21 FE'den geçerim.
  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt

    Exynos 2200 ile gelecek, kesin bilgi. :)

  • diemcizone kullanıcısına yanıt

    Bakalım, benchmarkları beklicem. Daha önce sızdırılan benchmarklara göre S22 serisinden daha iyi optimize edilmiş ve soğutma sistemi geliştirilmiş.

  • S23 FE nin canlı kanlı videosu:







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozgel -- 28 Eylül 2023; 13:8:49 >
  • Bu ısınma ile dalga geçenler Samsung işlemciyi iyileştirdi yani öyle bir sıkıntı olması mümkün değil artık. Ekran adaptif mi değil mi onu anlayamadım bir tek
  • Lordem kullanıcısına yanıt

    Ekranın adaptif ve 60hz olmak üzere iki modu var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RaGoN_ -- 5 Ekim 2023; 14:21:56 >
  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    Güzel bakalım ne kadar ekran süreleri verecek, s22'de gelebilirim.
  • 26 bin tl 256GB. beklentimin üzerinde.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.