Şimdi Ara

Samsung Galaxy kullanıcıları iPhone kullanıcılarından daha mutlu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adroid

    Galaxy kullanıcısı olmama rağmen mutlu değilim güncelleme politikasından dolayı samsung alınmaz

    S9 çıkar çıkmaz s8 i çöpe atın gitsin samsung anında keser desteği

    Ne alakası var? 1.5 senedir S7 kullanıyorum Oreo güncellemesi 2 ay içerisinde alacak.

    S6 bile alacak.

    NOT: Galaxy cihazımla mutluyum ama gözüm Note'da. Eski bir note 2 kullanıcısı olarak evet Note klas bir cihazdır.
  • Bence de daha mutlular benim çevremde öyle.

  • Abi bu iphone dan daha hızlı bunun kamerası 890 mp işlemcisi 1500 çekirdekli .. bu zihniyetten fazla bişey beklemeyin..!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 435

    bende 2008 başından beri iphone kullanıyorum, başka telefon kullanmadım arada. bir gazla turkcell'den iphone X aldım. yine aynı telefon. neredeyse yarı fiyatına note8 alan arkadaşımın kamerası bariz daha iyi çekiyor. uygulama desen aynıları androidte var. hız desen hiç bir fark göremiyorum. tip desen çentikten rahatsız olanlardanım bence note8 bir kaç adım önde.
    malesef android'e geçemiyorum çünkü macbook, apple watch, apple tv gibi tam bir apple eco system içerisindeyim ve yıllardır appstore'dan aldığım yüzlerce uygulama var. onları tekrar almaya kalkarsam 1000$ 'dan fazla vermek zorunda kalırım. Bu nedenle iphone'da devam etmek zorundayım.


    Bu bir dramdır.




  • 2 markadan da zerre hazzetmem ama benim gordugum samsung alanlarin cogu sovuyor iphonecularsa telefonlarindan ya memnun yada memnun gosteriyor kendini ee o kadar para verdiler abi iphone ya...😂0

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezalet, felaket, çöp diyen arkadaşlara gülüyorum açıkçası. Demek ki elinizde herkeslerden sakladığınız ileri teknoloji telefonlar var. Bizlede paylaşın lütfen. İphonlara muhtaç olmaktan kurtarın bizi!

  • ekrem71 den karşı bir haber bekliyoruz

  • Pércussionist kullanıcısına yanıt
    note 8 deki yazılım cok daha stabil ve kullanışlı. Samsung yazılımıda astı sonunda.
  • iPhone eski tadını kaybetti artık. Böyle devam ederlerse 3-4 sene içinde popülerliğinde de düşüş yaşanmaya başlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 435 4 kullanıcısına yanıt
    Aynı şey diyorsun ya, yıllardır memnun olduğumuz aynı şeyler. Android kullanmak gibi bir hata yaptım, iOS'u mumla arar oldum... Şu an iPhone X ile devam ediyorum, uzun bir süre de Android kullanmam.

  • sdelta S kullanıcısına yanıt
    Memnun değilim, memnun olmadığım şeylerden ilki yeni apple cihazlarının fiyatı rakiplerine göre fahiş kalıyor özellikleri aynı iken.
    apple watch 2 vardı aşırı yavaştı ve hiç bir halta yaramıyordu. geliştirmişlerdir diye 3 aldım, yine aynı. uygulama kıtlığı var. tek işe yarayan şey saat başı çok oturdun hadi kalk sinyali gelmesi ve günlük yürümen gereken adımları yürümediysen şu kadar adımın kaldı demesi.. bunun için 1800 lira vermek bence saçmalık ama vermiş bulundum memnun değilim o ayrı.
    üçüncüsü de telefonların ömrü 3 sene. dediğim gibi hiç bir ios cihazı 3 seneden fazla kullanamadım, hatta çoğunu iki yılı doldurduğunda değiştirmek zorunda kaldım. iki ipad'im, 6'ıncı iphone'um. eşimde note 4 var hala canavar gibi. ne gün içinde bataryası bitiyor ne saçma sapan yavaşlıyor. oysa apple'ın her yeni işletim sisteminde eski telefonları kasıtlı yavaşlattığı ıspatlandı ve haber bile oldu. Telefonda oyun oynamıyorum, tek yaptığım mailime bakmak, whatsapp telegram gibi basit ötesi uygulamaları kullanmak. her sene %20 yavaşlıyor. hele kazaran farklı ampere sahip şarj kullanın, batarya direk çöp. %30larda kapanmaya başlıyor telefon.
    bir başka şey de, 100$ 'a navigasyon aldım offline avrupa. 1 sene sonra store'dan kaldırmışlar, uygulama da çalışmıyor. para iadesi istedim günü geçti dediler. yani aldığın uygulama 3-5 ay sonra kaldırılabilir ve verdiğin para çöpe gidebilir. Android'te de olabilir diyeceksin, android'te jailbreak yapmadan böyle uygulamaları çatır çatır yükleyebilirsin. ios'ta jailbreak yapmak zorundasın o zaman da telefon çöplük oluyor.

    Ben şimdiye kadar android tablet haricinde herhangi bir android kullanmadım. ama tableti kullandığım süre boyunca ipadlerime göre çok daha memnundum. dosya transferi ios'ta tam karın ağrısıyken, androidte bilgisayardaki gibi iki tıkla halledilen şeylerdi. online servisler androidte çok daha verimli çünkü dosya sistemi açık ve istediğini yapmana müsade ediyor. Telefonda kullanmadım ama android'in ios'tan bir gram eksiği olmadığına eminim, varsa siz söyleyin aydınlanayım.

    10 seneden fazla apple'ın tüm ürünlerini kullanıyorum arkadaşlar, ofisimde iki imac'im var. şu an kolum apple watch, kucağımda macbook pro'dan yazıyorum. telefonum X vs. Hiç bir apple fanboy gelip bana apple şöyle iyidie böyle iyidir demesin. teknik servislerinden randevu almak için 2 ay süründüğümü hatırlarım. aldığım macbook pro'nun ilk ay bataryasının bozulduğunu, bir başka macbook'un klavyesinin bozulduğunu bilirim. Demem o ki; Memnun değilim, olmamak için yeterince deneyimim var. Bir kere bulaştınız mı sistemden çıkmanız için baya para dökmeniz gerekiyor. iki sene iphone kullanıp şöyle iyidir böyle iyidir dediklerinde kızıyorum.




  • Android kullananlar mı mutlu, yoksa mutlu insanlar android telefon mu alıyor? İkinci ihtimal daha kuvvetli geliyor bana.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bydvd

    android dünyasında en iyi telefon galaxy note serisidir. iphone hiç kullanmadım ama iphone alan bir nevi esirlik yaşıyor bunu bildiğim için hiç iphone geçeyim diye düşünmedim ama hangisi olursa olsun şu '' pil '' konusunda hiçmi hiç ileri gidemediler.

    Kesinlikle katılıyorum. Android kullanilacaksa bu note olmali. Bir de orta seviye kullanilmasi gerekiyorsa huawei tercih edilebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkanberk

    Rezalet, felaket, çöp diyen arkadaşlara gülüyorum açıkçası. Demek ki elinizde herkeslerden sakladığınız ileri teknoloji telefonlar var. Bizlede paylaşın lütfen. İphonlara muhtaç olmaktan kurtarın bizi!

    Elbette ben de rezalet cop vs diyenlere karsiyim hangi urun olursa olsun. Android telefonum da var mac book pro da aldim. iphone x e gecmek icin note 8 ciktiktan sonra onun da cikmasini bekledim. Hala kararsizim yillardir iphone kullanan arkadaslarim bile tavsiye etmiyor nedense. Hala beklemedeyim.

    Note 8:https://www.darty.com/nav/recherche/note-8.html
    Ihpone x:https://www.darty.com/nav/achat/telephonie/telephone_mobile_seul/iphone/filtre__iphone_x__1653989.html




  • Bir gelişim değil başkalaşım lazım Apple a. Artık aynı çizgi baydı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İphone Android hangisi daha iyi seçmek zor. hepsi kullanıcıya bağlı.

  • 2 yıldır Note 4 kullanıyorum ve çok memnunum, kalem umulmayacak kadar çok işe yarıyor, halen çok hızlı, çok stabil, çok kaliteli. 3 kere yere düşürdüm hem de beton üstüne, bir kere de üstüne bastım yanlışlıkla. Bundan sonra alacağım tek cihaz başka bir Note.

  • 435 4 kullanıcısına yanıt
    Aynı durum benim içinde geçerli.

    iPhone 6S, Apple Watch, iPad Air2 kullanıyorum.

    Apple Watch’u satıp windows phone, android ve ios platformlarında kullanıldığı için Fitbit Ionic almayı düşünüyorum. Ancak Apple Watch’taki Siri desteği hoşuma gidiyor.

    Yakın zamanda Adobe uygulamaları için iPad Pro ve kalemini almayı planlıyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Eskiden donanımLa uğraşan biriydim şimdi artık donanımLa uğraşmak istemiyorum. Donanım ne kadar güçlü olursa olsun işletim sistemi donanımı yoruyor ve cihaZda kasılmalar oluyor.

    Bu bağlamda iPhone istediğimi veriyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Samsung telefonları serotonin salgılatıyor. Allah razı olsun adamlar yapmış ağabey. Bu çekik gözlülerden korkulur vallahi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.