Şimdi Ara

Samsung Galaxy kullanıcıları iPhone kullanıcılarından daha mutlu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdarski

    Eskiden donanımLa uğraşan biriydim şimdi artık donanımLa uğraşmak istemiyorum. Donanım ne kadar güçlü olursa olsun işletim sistemi donanımı yoruyor ve cihaZda kasılmalar oluyor.

    Bu bağlamda iPhone istediğimi veriyor.

    Bu samsung icin dogru yazilimi donanimi yormayan cihazlarda var android platformunda ben kendi kullandiklarimdan soyliyim htc ve lg aynen boyle arkadaslarimdan gordugum sony huawei ve xaiomi(bu biraz once yazdiklarimdan kotu geldi bana ama samsungtan iyi yine de) de kasmiyor



    Samsungta ne aldiginizin bir onemi yok cihaz catir catir kasacak kurulumu yeni bitmis s8ler menuye girerken kasiyor denemesi parayla alin note8i gene kasacak



    Kasma sadece samsunga has degil bunu kabul ediyorum appleda yeri gelince gayet kasiyor onemli olan tekrar sayisi samsung berbat yazilimlariyla cooook geriden geliyor bu konuda ha cozumu var mi var atarsin guzel bir rom gicir gicir kullanirsin ama ugrasmanin manasi yok adam akilli bir android al kafan rahat olsun 2000e alinacak android cihaz 2000e alinacak iphone 6dan da cok daha hizli ve stabil calisiyor bunu da belirteyim kardesim iphone 6 aldi ben htc 10 (200 tl civari daha ucuz) benim telefon roket gibi onunkinin yaninda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tamam da insanlar neden hâlâ elma yemekte ısrar ediyor o zaman. Yoksa her yeni telefonda kesin bu iyidir bu sefer elma becerdi bu işi bu olmuştur diyerek mi satın alıyorlar yoksa cebinde elma olsun havasını atsın diye mi. Ben neden elma almıyorum çünkü ilgimi çekmiyor ve 3 üncü parti uygulama Android de gırla markette paralı olan bir uygulamayı google yardımıyla kolayca bulabiliyorsunuz işte bu yüzden Android

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Ben aynı anda hem iPhone 6S hemde General MobiLe GM5 DuaL sim kullanıyorum.

    İkisinden de şimdilik memnunum..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • “Elma olsun karizmatik olsun” düşüncesi var.

    Pek çok kişi sadece gösteriş için kullanıyor..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pércussionist kullanıcısına yanıt
    Daha kullanışlı dedi.
  • haQQo kullanıcısına yanıt
    Sonuca müdahale etmiş mi, bilgi verir misiniz? Etmemişse bsg.
  • Zamanında S4,S6 Edge ve son olarak şuan S8 sahibiyim. Galaxy serisi beni açıkçası gayet tatmin etti. Özellikle S8 her yönüyle mükemmel bir telefon.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stannis Baratheon. -- 15 Aralık 2017; 21:46:38 >
  • Stannis Baratheon. kullanıcısına yanıt
    S6 edge'te bence halen güzel bir telefon.

    Galaxy s8 dururken iphone x'e para vermek akıl işi değil bence.

    Ama s8'den çok note 8 benim daha çok hoşuma gidiyor nedense

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung&iphone kullanıcı yada telefon karşılaştırmaları da olmasa konu olmayacak. :)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, Apple önceden çok inovatif, çok yenilikçiydi. Teknolojiye de çok yön veriyordu. Mesela bataryası değişmeyen, bataryası biterse diye yanında araba aküsü taşımak durumunda olduğun telefonlar üretti. Kim neden, ne mantıkla alsın dediğim bu telefonlar, kapış kapış satıldı, kapış kapış alındı. Şimdi de piyasada düzgün bataryası değişen telefon kalmadı. Neyse ki güç bankaları ya da işte Power Bank denen o nanelerin boyu küçüldü de telefondan biraz daha büyük hale geldi. Bununla da telefon pili bir senede ölüyor. Sonra yine bir Apple iPhone mirası içi açılmayan telefonları servise verip ya da saç kurutma makinesi ile vs. bir ton cihazla uğraşıp bataryayı değiştirmek gerekiyor. Evet, Apple çok inovatif.

    Apple'ın iyi tarafı stabil platformudur. Bununla binlerce cihazda çalıştırılan bir Android'i karşılaştırmak bile hatadır. Onun dışında da ne inovatifliğini gördünüz yav, ben görmedim. Adamlar uygulama bile yüklenmeyen ilk sürümü çıkarttığında bile çatır çatır sattılar. :D Ha sonra da Angry Birds sağolsun, patladı gitti.




  • benim için Note serisi en kral telefonlardır

  • İphone bence sadece adı var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung gibi allah bin belasını versin. Böyle dandik böyle çöp bi telefon olamaz ya. Note 5 aldım telefon 50 60 cm e dayanamıyor iç ekran kırılıyor. 2defa öyle değişti ekran. Yüksek mesafe olsa yemin ederim sesimi çıkarmiycam daha önceki kullandıklarım daha kötülerini gördü bişey olmadı. Gel gelelim note 5 gidiyor. Sonra bataryası 1 günü çıkarmıyor. Az kullanım da gün de 2 defa şarj a takıyorum. Hızlı şarj olmasa çekilecek gibi değil. S pen zaten yayı arızalı. Girdi içine bidaha çıkmıyor. Servis ekranı değiştirirken sıkıntı oldu galiba hafif kalkma var. Götürdüğümde garanti harici dedi.o yüzden aradım samsugu uğraşıyorum şimdi incelemede diyorlar vs. 2 hafta oldu ses yok. Az önce müzik dinlerken hoparlör gitti ses gelmiyor. Şimdi özellik açısından her ne kadar iyi bir telefon olsa da gözümde çöp başka da bişey değil. Tüketici haklarına başvursam iade alabilirmiyim servis formları dahil herşey duruyor.?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • volcano2K kullanıcısına yanıt
    Ben görüntü yönetmeniyim sevgili Vulcano, anlayacağın iyi kötü kamera sistemi arasındaki farkı az buçuk bilirim.
    bir şekilde iki fotoğrafta detay (çözünürlük) kontrast ve en önemlisi latitude farkı var.
    note 8'in kamerası en az 1 stop daha fazla latitude 'e sahip. bu da korkunç bir fark.
    kullandığımız kameralar'ın çıplak hali amerika'da 85bin dolar. 2.5 stop düşük kamera 15bin dolara düşüyor fiyatta.
  • Herkes gibi ben de bir kaç deneyim paylaşmak istiyorum. Bende , forumda bir çok kullanıcı gibi iPhone 3G ile başladım ve bu zamana kadar '' tüm '' iPhone modellerini kullanma şansı elde ettim.

    Bu sırada sadece iPhone kullanmakla kalmayıp - 2009 yılından beri - Mac bilgisayar sahibi de oldum. Mac , ne yazık ki vazgeçilmezim durumunda. Dünya'da ki hiç bir cihaz bana Macbook bilgisayarımdan şuan için vazgeçirtmeye yetmez.

    Apple ekosistemine ben de üyeydim ; 200 GB'lik iCloud Arşivim - ağzına kadar dolu - , Apple Music Hizmeti , Apple Time Capsule , AppleTV , Apple Watch , Mac ve iPhone ile uzun yıllardır bir ilişkimiz söz konusu.

    Taa ki bu seneye kadar . Mac harici nasıl bir yol izlediğimi sizlerle paylaşayım.
    1. Apple TV ayrıcalığını PS4'te , Netflix ile çözdüm.
    2. iCloud Arşivimi yavaş yavaş temizliyorum ve Apple Time Capsule'e yedeklemeye başladım
    3.Apple Music konusunda zaten çok memnun değilim , Spotify'e geçme arifesindeyim , deneme için kullanıyorum.
    4.Apple Watch , eğitim hayatım bitince elden çıkarttım. Kopya çekmek dışında bir halta yaramıyordu.
    5.Mac , ne yazık ki vazgeçmem mümkün değil.
    6.iPhone ... Pişmanlıklar sinsilem olmaya başladı , hala Note 8 arayışındayım.

    iPhone'dan nefret eder oldum , ancak korkumdan kullanmak durumundayım.Başka hiç bir açıklamam yok. Kişisel Veri Güvenliği konusunda , hastalık derecesinde takıntılarım var , banka bilgilerim , sosyal medya hesaplarım vb . herşey sanki iPhone kullanırken asla ama asla 3.kişiler tarafından erişilemez düşüncesindeyim. Sırf bu sebepten sanki başka bir telefonla yapamayacağımı hissediyorum.

    Biri çıkıp dese ki , Note 8'e virüs mirüs girmiyor , verilerinizin güvende olacağı bir platform kendileri , bugün ilk fırsatta telefonumu değiştiririm.

    Sonuç olarak ; Apple bir çok değerli üyelerimizin yorumları gibi , inovatif olma yolunda kan kaybetmekle kalmamış , kanser durumda. Bir tüketici olarak , ben de Asya'lı teknoloji şirketlerini destekliyorum. . Umarım biz kullanıcılara yönelik yenilikler ve fiyat indirimleriyle bu teknoloji / siber savaş devam eder.

    Sevgiler.




  • TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Sizin her bildiginizi apple,Apple bildiğini de gizli servisler bilir devlet büyüğü önemli bir mevki makam sahibi yada ileri düzeyde teknoloji yapmıyorsanız sıkıntı olmaz bana göre dinlemeyen cep telefonu yada PC yok snowden filmini izlerseniz anlarsınız iPhone gelince yada Samsung'a teknoloji de bir noktaya geldiler tikandilar değişiklik ve atılım yapan bir sonraki jenerasyonu geliştiren piyasa payını kapacak kamera ekran limitleri yeterince zorlandı yenilikçi ürün lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smsngneveriphone4ever S kullanıcısına yanıt
    Nickini okuduktan sonra yazdığın mesajı okumaya gerek kalmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.