Şimdi Ara

Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27', 2K, 144Hz, 1ms, HDR600 (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.025
Cevap
31
Favori
101.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mrhylmz kullanıcısına yanıt
    Duruyor hocam, Samsung ile görüştüm bana yardımcı olacağını ve bulunduğum yerdeki servise yönlendirdi ve bana 5190 TL gibi komik bir rakam söylediler. Sözde yardımcı olacaktı. Onu geçtim bu sorun firmanın kendisinden kaynaklanıyor ama gel gelelim hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar.
    Allah ıslah etsin.

    Şimdilik kullanıyorum fazla göze batmıyor, biraz düze çıkınca satıp farklı markalara yöneleceğim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hayirlisi kardesim ya cok paralar ya okadar veripte elinde patlamasi uzucu bende gorustum ama kesinlikle inancim yok yardimci olacaklarina ben cok rahatsiz oluyorum o cizgiler kalmasa digerler renkliler ciksin 5 dk sonra gecsin onemli degil ama 10 gundur diger o sabit cizgiler gecmiyor ve video kurgularken olsun film dizi izlerken cok sikintili oluyor neyse hayirlisi yapacak birsey yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim monitörde olan ve servisin günlerce "tespit edemediği" çizgi problemi her geçen gün ile birlikte daha da arttı, eskiden ekran açıldığında az miktarda olan ve 3 5 saniye içinde yok olan çizgiler tüm ekranı kaplamaya ve 10 15 saniye de yok olmaya başladı.

    servis çalışanı arkadaş sorun olduğunda video ile sorunu ve aynı videoda ekranın seri numarasını çekin sorunu bizde olmazsa ve tespit edemezsek bu videoyu kullanırız demişti, ben de kayda aldım.

    Pazartesi günü götürüp teslim edeceğim bakalım ne olacak.


    işin kötü tarafı panelden çok memnunum, QDOT ve VA panel olması, parlaklığı ve renk doğruluğu karşılaştırması yapınca bu seviyede panel bulmak gerçekten zor, Samsung para iadesi kararı verse kesinlikle kabul etmem.

    bu panel yerine alacağım tek panel G7 olur, onun da fiyatı uçtu gitti.

    umarım panel değişikliği veya G7 ile değişim yaparlar (G7 değişimi tamamen hayal) :)





  • MuratBayrakçı kullanıcısına yanıt

    Hocam aynı sorun benim monitorde de var ama sadeve Display port ile bağlayınca oluyor, HDMI bağlantısı ile problem yok. Bu yüzden servise götürürsem problem yok derler diye götürmedim, başka kablo ile deneme şansınız oldumu hiç ?


    Garantimin son 2 ay'ı kalmış hiç servis çilesiyle hiç uğraşmakta istemiyorum ama monitör komple giderse bu piyasada bu kalitede görüntü verenler +10k'dan başlıyor, iki arada bi derede kaldım :S

  • Mrmikda kullanıcısına yanıt

    Farklı bir Display kablosu ile denediniz mi? Belki sizin sorunun kablo da olabilme ihtimali vardır?

  • Mitra kullanıcısına yanıt

    Sağdan soldan bulursam deniceğim ama sıfırdan kablo almak istemedim, eğer sorun kabloda değilse 100₺'yi sokağa atmak gibi bir şey olucak.


    Edit : Biraz araştırma yapınca bire bir aynı sorunun kablo yüzünden de olabileceğini gördüm, en iyisi öyle yada böyle bir kablo alıp denemek. Monitörün son yorumlarında aynı sorunun bir çok kişide olduğunu görünce sorun kesin monitörde diye kafaya kodlamıştım, emin olmak en iyisi gibi duruyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrmikda -- 4 Mart 2022; 23:49:25 >
  • UnicornKnight kullanıcısına yanıt
    Arkadaş kötü birşey demiyor ki, yeni gelenler tonlarca sayfayı okuyamamıştır veya yenidir bilmiyordur ve yazmak istemiş burada herkesin aynı soruyu tek sefer soracak diye bir kural yok. Doğal olarak sorununu yazmış ve yardım talep etmiş, arkadaşın da dediği gibi; kimse kimseye hem azarlamayamaz hem de cevap yazma mecburiyetinde değil. Rahatsız olan bildirimleri kapatır açık ki yardım etmek istiyorsun ama bu şekilde olmaz :)
    Geçinin güzelce, değmez birbirimizi kırmaya.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben ilgili arkadaşlara şikayetimi bildirdim. Bu foruma birbirimize yardımcı olmak için geliyoruz. Kimseyi küçümseyici, aşağılayıcı ve kaba üslupla azarlayıcı bir tavırla konuşarak tahrik etmeye hakkımız yok. Bu konu başlığında daha önce defalarca uyarıldın ama hala aynı kafada devam ediyorsun. Kimse kimseye zorla burada yardım etmeye çalışmıyor.

  • yüksek panel değişim ücreti istenen arkadaşlar başta olmak üzere, faydalı olabilir.

    https://twitter.com/avtarikcilekci/status/1502208325160734720?s=21



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omara -- 11 Mart 2022; 12:42:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omara kullanıcısına yanıt

    işte budur, kaliteli bilgi ve paylaşım. 👍

  • Mrmikda kullanıcısına yanıt

    hocam selamlar, denedim.

    hatta kablo tüm kabloları söküp mönitöre kablosuz güç verdiğimde bile pc sinyali gelmeyen ekranda bile çizgiler oluşuyor, hiç boşuna kablo almayın.

  • Ekran soğukken çıkan çizgiler benimkindede başladı. Garantisi 1 ay önce bittiği için bu şekilde idare edicez artık neyseki ilk açılışta 10 saniye gözüküp kayboluyor. Garantiden panel değişimi yaptıranlarda 1 sene sonra tekrarlıyormuş aynı sorun yapacak birşey yok galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O çizgilerin kaybolma süresi gitgide artar, sonra da kalıcı hale gelir. Panel değişimi dışında çözüm yok.

  • Benim de ekranda çizgiler oluşmaya başlamıştı, garantisine 2 ay var diye direkt verdim ama cihaz değişimi opsiyonunu tercih ettiğimi söyledim. Öyle bir şeyin olmadığını onarım yapacaklarını söylediler ve panel ve anakart değişmiş oldu. Sonrasında Samsung baya aradı müşteri memnuniyeti kapsamında ama onlara da söyledim ne kendim alırım ne de çevremdekilere aldırırım sizden cihaz diye. Laf olsun diye aratıyorlar işte bir şey çıkacağı yok da. Zamanında neredeyse 500 dolar verip aldığımız ürün 2 sene geçmeden patlıyor, gerçekten büyük şanssızlık oldu. Benim tek şansım garanti bitmeden çıkmış olması diğer türlü muhtemelen çok uğraştırırlar.

  • Yukarıda @Omara nick'li arkadaşımızın paylaştığı linkten anlaşıldığı üzere garantisi bitmiş olsa bile fabrika hatası tespit edilmiş ürünlerde yargıtay kararı var. Tüketici mahkemesine bu emsal karar davasını örnek göstererek başvurabilirsiniz. Genelde mahkeme süreçlerini göze almak istemeyenler uğraşmıyorlar. Siz, ben sonuna kadar uğraşırım diyorsanız link üzerinden konuyu gözden geçirin derim...

  • Mitra kullanıcısına yanıt
    Eğer sorun ilerlerse deneyebilirim şuan ispatlamak zor olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selam, bu gün ekranı servise götürdüm, geçen sefer tespit edemedikleri cizgi sorununu bu sefer tespit ettiler ve garanti kapsamında panel değişimi için işlem başladı.

    Ben servisin sorunu tespit edememe ihtimaline karşı sorunu ve cihaz seri numarasını video ile de kayıt etmiştim.

    Neyse ki stokta panel varmış, bir kaç güne değişim olacak.

    Servise yine aynı tip panel takılacağı için benzer sorunu yaşama ihtimali olabilirmi diye sorduğumda yeni gelen panellerin revize olduğunu söyledi, umarım böyledir.

    Cihaz geldiğinde size de bilgi vereceğim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.