Şimdi Ara

Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27', 2K, 144Hz, 1ms, HDR600 (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.025
Cevap
31
Favori
101.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar herkese,


    Garanti kapsamındaki ürünümde ölü piksel çıkmıştı. Ardından Samsung servisini eve çağırdım ve bir ölü piksel gözlemlendi diye tutanak tutturdum. Ardından ürünü onarmayacaklarını söylediler ve bende tüketici hakem heyetine gittim. Sonunda ürünün misliyle değişimi kararı çıktı.


    İlk başta G3 modelini önerdiler, tüketici aklını bu kadar hiçe sayan bir öneri cidden çok komikti.


    Sonrasında G5 önerdiler, yine kabul etmedim.


    En sonunda G7 LS28AG700NUXUF modelini önerdiler. Her ne kadar IPS panel, HDR400 ve 8 bit özellikleri anlamında düşük olsa da kabul ettim. 4K özelliği var. Elimde THH kararı olsa bile, çok uğraştım. Destek talebimi kapattılar, sayısız telefon görüşmesi yaptım. Benzer durum yaşayan arkadaşlar kesinlikle denk olmayan ürünü ya da para iadesini kabul etmesin. Size misli ürün vermek zorundalar.


    Hepsiburada satıcı olduğundan muhatabım kendileriydi, onlar beni Samsung'a yönlendirdiler. Samsung problemimi çözmeyi reddedince, hepsiburadaya benim muhatabım sizsiniz ben Samsung ile görüşmek zorunda değilim dedim. Bunu dedikten sonra işleyiş biraz daha hızlandı. Şimdi ürünü evimden alıp yeni ürün bırakacaklar.





  • semiramist1 kullanıcısına yanıt

    Maalesef Türkiye'de tüketici hakları bu kadar işte. Satıcı firmalar kanunlardan korkmuyor, açık açık işi "ne yaparsanız yapın, nereye şikâyet ederseniz edin"e getirip tüketiciyi uzun süre uğraştırıyor.

  • semiramist1 kullanıcısına yanıt

    mağduriyetinizin sizin de rıza gösterdiğiniz bu haliyle çözülmesine sevindim. gönderecekleri ürün fevkalade iyi bir monitör, sizin adınıza sevindim. hele hele konsol sahibiyseniz ya da satın almayı düşünüyorsanız cidden çok sevineceksiniz. (HDMI 2.1 desteği mevcut)


    Samsung Odyssey G7 S28AG70 Review - RTINGS.com


    benim ürünümü de hakem heyeti müracaatım ve konuyu burası da dahil birçok platforma tüm bilgi ve belgeleri beraberinde taşımam neticesi Odyssey G7 (C27G75T) ile değiştirmişlerdi, olması gereken de bu. zira CHG70 modeli özelinde yasadaki mevcut "misliyle muadil" tanımını karşılayan ürün bu oluyor. tabi yine her zamanki gibi akıl oyunlarına girişip G3 ve G5 ile akıl bulandırmaya çabalamışlar, o kısımları yine mide ekşitiyor.


    yarın birgün başına gelen başkaları olursa ve buraları okuyacak olursa aklında olsun. CHG70'in misliyle muadili Odyssey G7 modelidir arkadaşlar. size teklif edilen daha düşük spesifikayonu haiz ürünleri kabul etmeyin, zaten size böylesi ürünler teklif ederek yasadaki "misliyle muadili" tanımına aykırı iş yapıyor, dolayısı ile aleni suç işliyorlar bilesiniz.


    kanun ne diyorsa o.





  • servise teslim ettiğim ekranı bir gün sonra panel değişikliği yaparak teslim ettiler, Samsung' un iyi kötü tarafları vardır ama cihazın servis hizmetini bu kadar huzlı tamamlamaları olumlu.

  • UnicornKnight kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için teşekkür ederim. Cihazı şu an elime aldım. Cidden fevkalade bir monitörmüş, renkler kesinlikle CHG70'den daha iyi. Konsol henüz almadım ancak en yakın zamanda almayı düşünüyorum.



    Açıkçası insanların THH deneyimlerini paylaşması bence çok önemli. Tüketiciyi kandırmaya çalışan firmalar hakkında ne kadar çok insan bilgilenirse bu firmalar bu umarsız tavırlarını o kadar azaltırlar. Onlarca telefon konuşması sonunda istediğimi aldım. Süreç 7 ay sürdü ama sonuçtan mutluyum. Samsung müşteri hizmetlerinin çocuk kandırıyor gibi hareket etmesi cidden şaka gibi. Müşteri hizmetlerine de aynen dediklerinizi demiştim. Para iadesi teklif ettiler, muadil olmayan ürün teklif ettiler ve bu yaptıklarının suç olduğunu belirtip, gerekirse mahkemeye gideceğimi söylediğimde tutumları değişti. Benzer durumda olan arkadaşlara özel olarak yardımcı da olabilirim.





  • Haklısınız. İstedikleri kadar uğraştırsınlar. Aynı tutumu Amerika'da sergileyebilirler mi? Sanmıyorum. Burada da paşa paşa yasalarımıza uymak zorundalar. Çoğu tüketici benim kadar uğraşmadığı için firmaların aldıkları paralar yanlarına kar kalıyor.

  • Arkadaslar mevcutta samsung 32chg70 kullaniyorum. Alt kisimda cikan renkli cizgiler daha sonra duzelse de bu durumdan sıkıldım ve 4k 144hz bir monitor almak istedim. Asagidaki modeli buldum sizce nasildir? Bu modeli kullanip alt tarafinda cizgiler cikanlar oldumu? Kisacasi elimdeki monitore gore daha canli bir goruntu alabilir miyim? Nasildir tavsiye eder misiniz?


    SAMSUNG LS28AG700NUXUF Odyssey G7


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    hocam yazdığınız monitör amazonda 4500 liraya düşmüştü birkaç gün önce, indirimler bitene kadar takip edin derim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkdaslar 02.03.2022 tarihinde Samsung Odyssey G5 32 inç 1 ms 165 Hz VA WQHD Display Port HDMI Freesync Premium HDR10 1000R Kavisli Gaming Monitör LS32AG550EUXUF ürün satın aldim, bizim ufak oglan 5 gün once paneli kırdı servisi aradim 3,400 gibi rakam fiyat verdi bende bu ürünü zaten 3800 tl ye aldim yaptirmak mantıklımı yenisinimi almak mantikli? Ayrica daha uyguna nasil yaptirabilirz ?

  • garantisi olan monitörümü satmayı planlıyorum da kaça gider merak ediyorum. yakın zamanda chg70 monitörünü satan oldu mu acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omara kullanıcısına yanıt

    Hocam ben 1 ay önce falan 2850'ye satıyordum az daha, panel ve anakartı değişmiş olan cihazımı. Sonradan o fiyatlara bu teknik özelliklerde bir cihaz bulayacağım diye satmaktan vazgeçtim Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27", 2K, 144Hz, 1ms, HDR600 

  • Therocqula kullanıcısına yanıt
    hocam dün 2500 liraya 34 inç 100hz bi monitör aldım da, bunu satıp ona geçmeyi düşünüyorum. en azından üste para eklemem gerekmeyecek onu anladım. çok teşekkür ederim cevabınız için

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Therocqula kullanıcısına yanıt

    Hocam selamlar panel ve anakartı ne diye değiştirttiniz bende siyah ekranda akşam baya sızmalar gözüküyor

  • ColorTR kullanıcısına yanıt

    Hocam bende direkt kronik sorun olan açılışta dikey çizgilerin meydana gelmesi oldu. Işık sızmasını garanti içinde çözmezler gibi.



    Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27", 2K, 144Hz, 1ms, HDR600
  • Therocqula kullanıcısına yanıt

    Hocam benim garanti de bitmiş zaten dün baktım, Allah göstermesin diyeyim o zaman Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27", 2K, 144Hz, 1ms, HDR600  Zaten yükseltmeyi düşünüyorum acaba bu kaça gider yerine 4k bir şey ne alsam kafamda deli sorular Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27", 2K, 144Hz, 1ms, HDR600 

  • Valla ben de garantiden geldiğinde satmaya niyetlenmiştim sonra dedim gittiği yere kadar gitsin, bozulunca yenisini alırım. Teknoloji de ilerliyor belki aynı özellikler zamanla daha ucuza gelebilir diye düşündüm (dolara kıyasla, TLye göre her türlü artar maalesef)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar renk ayarlarınız neler HDR açık ve kapalıyken? Çok fazla kırmızı görünüyor benimki bir tutturamadım ayarı.

  • Kırmızı 15 yeşil 35 mavi 50

  • Arkadaşlar düşünen olursa 32chg70 monitörümü satıyorum temiz ürün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık hortlatmak gibi olacak ama olsun. Samsung Odyssey G5 34" monitörüm var, halihazırda ne kadar hassas bir cihaz olduğunu biliyorum. Ancak geçen günlerde darbe olmadığı halde ekranda 2 çatlak oluştu ve zamanla ekranın görüntüsü gitti. Garantiye gittiğimde ise Destek Bilişim kullanıcı hatası deyip ürün için 6 bin tl tamirat ücreti istedi. Samsung merkezi de aradığımda bir şey yapamadılar ve ekran adeta elimde patladı. Mevcutta tv, telefon, monitör, tablet ne varsa Samsung alan biriydim, ama bu olay ile birlikte Samsung'un esasen ne kadar kötü bir yetkili servis ve müşteri hizmetlerine sahip olduğunu gördüm. Bundan sonra uzak duracağım ve çevremdekileri de uzak tutacağım.

  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.