Şimdi Ara

Salgına sahip çıkalım Lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar herkes unuttu. Lütfen sahip cıkalım salgına. Bakın tv ler de falan göremez olduk doktorları... Ası vurulan var mı takip edilmesi lazım. Noldu dışarı felan cıktı herkes... Lütfen...




  • Bu millet %125 zamma itiraz edemedi, iletişim hakkının elinden alınmasına bir şey demiyor bunamı diyecek sanıyorsun?

  • Hala covid derdin demisin

  • Neden kovid korkusunu bıraktılar anlamadım? Tam da hastalık zamanı halbuki ( sonbahar) Zaten semptom olarak griple aynı. Millete deselerdi "şaka yaptık kovid bitmedi devam ediyor" diye, millet de inanmaya devam ederdi.


    Sanırım 3. dozdan sonra millet biraz sıkıldı, bir de bulaşı engellemediği ortaya çıkınca aju olanlar azaldı ve kampanyayı bitirdiler. Diğer taraftan şu anda Avrupa'da ve Dünya'da 2020 ve 2021'den daha yüksek sayıda ölüm oranları var! Kontrol etmek çok kolay, girip linkte kendi gözlerinizle görün :

    https://euromomo.eu/graphs-and-maps

    Özellikle gençlerde ölüm oranı çok yüksekmiş durumda. Ne ortaya çıkmıştı aylar önce : özellikle gençlerde miyokardi artışı aşıdan sonra inanılmaz boyutlarda.


    Bill Gates babasının izinden gidiyor, ailece öjenikler. Yani nüfusun kontrol altına alınmasını istiyorlar. Bu adam gitti DSÖ'nün baş finansörü oldu, aşılara yatırım yaptı. Ama medya nasıl pazarladı olanları: Gates insan sever, hayır sever biriymiş!



    https://euromomo.eu/graphs-and-maps



    Salgına sahip çıkalım Lütfen...




  • nucro kullanıcısına yanıt
    Hocam ölümler Slow Motion tadinda oldugundan pek farketmiyorlar oysa Covid Asilari oncesi doneme gire ölümler %40 artmis. Ne varki bu ölümler kademeli be belli bir sure icinde yukseliyor. Covidle salgin durumunda tum milleti asilamak icin gerekli aciklari tespit edip test ettiler. G20 zirvesinde gelecek pandemiletmrde asidan kacamasinlar diye gerekli kararlari aldilar. Gelecekte baska salgin ilan ederler, nasilsa salginin tanimininistedikleri gibi koyuyorlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aşıdan sonra gelen veriler var.

    ölüm oranları %50 artmış.

    kalp krizi %250 artmış

    hamile kalma oranı yüzde %50 düşmüş.


    şeytana tapanların planları ahmakların çalışmayan kafaları üzerinde tıkır tıkır işliyor.

  • Konuya sahip çıkalım arkadaşlar...Salgına sahip çıkalım Lütfen... 

  • Bu değişik bişi :)




    Salgına sahip çıkalım Lütfen...Emre Mutluyoutube
    Emre Mutlu YouTube Kanalına Abone Olmak İçin: ► http://bit.ly/3O16mN9 Emre Mutlu Sosyal Medya Hesapları: Fragman ► https://www.youtube.com/watch?v=iRa1ZoaP2l8&t=996s Twitter ► https://twitter.com/emremutluben Instagram ► https://instagram.com/emremutluonline
    https://www.youtube.com/watch?v=l-P4ehIpb0o
  • nucro kullanıcısına yanıt

    var bişey, hastaneler tıklım tıklım dolu...


    Salgına sahip çıkalım Lütfen... Salgına sahip çıkalım Lütfen... Salgına sahip çıkalım Lütfen... 

  • Selam arkadaşlar uzun zamandır konu başlıklarını takip etmedim, geçen yıl covid geçirdikten sonra gtü başı dağıttım ben, bağışıklık düştü, 2 aydır gribal rahatsızlıklarım var bir türlü düzelemedim, randevu alıp muayene olmak hak getire zaten, aciller üstünkörü belirti sorup ilaç yazıp gönderiyor, birkaç gündür grip belirtileri artınca iş yeri hekimine göründüm, balgam, ahrı kesici ve antibiyotik yazdı, ilaçları perşembe günü akşam almaya başladım, gece yarısı fenalaştım, durumum covid den beterdi, ambulans cağırdık gece 3-4 gibi, kapıda ateş tansiyon falan bakıp gittiler, sabaha karşı bursa şehir hastanesine gittim, nefessizlikten boğulacak gibi oluyordum, balgam sökücü muconex c600 yan etki yapmış olabilir dendi, serum verip saldılar, o ilaçı kestim bugün normale dönemeye başladım gibi inşallah, sağlıcakla kalın dostlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.