Şimdi Ara

Sahibinden sitesi tamamamen paralı olmuş (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
4
Favori
8.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Birisi de başlığı duzeltmemis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabamı cuma akşamı ilana koydum Cumartesi sabahı satıldı temizdi ve sadece piyasasına verdim çevredekiler abi üzerine biraz ekleseydin niye uyguna verdin diye zeka pırıltısı gösterdiler hemen, araba sıkıntılı yada piyasanın çok çok üstünde değilse zaten elden hemen çıkıyor kimse kusura bakmasın aylarca ilanda yatan üründe bir sıkıntı vardır bunu sitenin ilan fiyatında değil üründe aranması gerekir ilk ilan zaten ücretsiz ee daha ne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esas açgözlü olanlar aracının sıfırından fazla para isteyenlerdir. oh olsun. daha beter olsun. 1 kere ücretsize bile izin verilmesin. kimi de sürekli ilan tarihini güncelliyor, 10 günde bir ilana veriyor, sanki araç yeni ilana verilmiş gibi 6 aydır satamadığı arabasını kakalamaya çalışıyor. tüketiciyi yanıltıyorlar, buna da bi çözüm bulsalar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaygerya


    quote:

    Orijinalden alıntı: righteous@


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kaygerya

    Ac gozlulukten degil. Malum site bir hayir kurumu da degil. Ilani ac yenile yenile yenile kaktir donemi insallah gercekten sona ermistir.

    Siz ve size onay veren 40 üye eksi butonu olmadığına dua etsin..hastası olduğunuz malum site hiçbir zaman hayır kurumu olmadı zaten hatta piyasanın içine eden yegane sitedir kendisi..
    Ayrıca kibrinden burnunun ucunu dahi göremeyen yönetimi ise hiçbir zaman sevilmedi zaten..olaya hep kendi tarafınızdan bakıyosunuz her yeni ilan açıp yenileyen kaktırıyosa size zaten suç sizdedir önce..
    Get diye çıkardığı ve yıllardır tonla para kaldırdığı sistemde bi sorun durumunda hiçbir sorumluluk almayıp kenara çekilecek kadar pişkindir..zaten bu davranışlarını ancak böyle muz cumhuriyetlerinde yapabilirler..dünya kadar alternatifi varken sırf isminin bilinirliğinin sayesinde yediği ekmeğide fazla gelmiş belliki yılda hepi topu iki yada üç ilan açarım en fazla..ama yaşın yanında kurunun da yanmasını hiçbir zaman desteklemiyorum sahibinden olmasa dahi kimse size 15 bine sattığı arabayı yarın 8 bine vermeyecektir zaten..

    Ben sizin gibi hizmet alayim ama para vermeyeyim zihniyetini anlamiyorum. Bu gun bir aracinizi alip oto pazarina goturseniz sizden bir ucret talep edilecektir. Neden? Cunku aliciyla saticiyi bulusturan bir hizmet aliyorsunuz ve oto pazarinda bir yer isgal ediyorsunuz.

    Sahibinden.comda da aliciyla saticiyi bulusturan bir hizmet satin aliyorsunuz ve hdd de ve ram de yer isgal ediyorsunuz. Ama para denince oooovvvv diyorsunuz. Yazilim maliyetleri, hdd maliyetleri ve ramlarin maliyetleri , ilani onaylayanlarin maliyetleri hakkinda da bir fikriniz yok.

    Size bir ay ucretsiz hizmet veriliyor ve sonraki aylar icin ucret talep edildiginde oooovvvvv. Ne kadar belesci, ne kadar kan emici, ne kadar hizmet somurucu oldugunuz soylenince de "vay efendim eksi alirsin vay efendim ne kadar taraflisin"
    evet tarafliyim. Edilen hizmet karsiligi para almaktan normal ne olabilir ki


    Bu iş bedelsiz olsun demiyoruz zaten bizde..lakin mantıklı olsun ücretler, size göre nasıl ki karşı zihniyet hep beleşçi ve ölücüyse bize görede siz tuzu kuru kompradorsunuz..çalışmadan rahat kazananlar gibi tıpkı..dünya batsa umrunda olmaz ya hani..
    Ayrıca bahsettiğiniz maliyetlerin kat ve kat fazlasını elde ediyor sahibinden sitesi hemde hiç suya sabuna dokunmadan..peki sorumluluklarını niye yerine getirmiyor..yada siz bunu niye hiç görmüyorda kraldan çok kralcı oluyorsunuz bu kadar?
    emlakçılardan aldığı para dudak uçuklatır sadece..
    Sırf bana cevap yazmak için komik duruma düşmek yerine daha sağlam argümanlarla gelin buraya..
    Oto pazarına gidip 15 TL veren üstüne yemek yiyip boş boş dönen insanlar değil zaten konumuz..
    Sahibindenin tek avantajı ilk olması ve isminin bilinirliği bunun sayesinde yediği ekmeğide fazla geliyor artık dediğim gibi belli ki..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sahibinden hizmet veriyormuşta para alması lazimmista bilmem neymiş ne kadar meraklısınız para vermeye. Allahtan müslümanız youtube google yandex dailymotion facebook twitter kuruculari gibi dinsizler bedava hizmet veriyor hiçbiri batmadı günden günede güçleniyorlar. Biz her alanda halki soymaya bayılıyoruz diyeceğim ama halk dünden razı soyulmaya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum site bir reklam alanidir. Bir gazeteye reklam vermek gibi. Bunun ucretsiz olmasi gerektigini nasil savunabilirsiniz? Mantikli bir insan senede 1 araba ya satar ya satmaz. Onu da mantik cercevesinde 1 ay icinde satar. Yani sahibinden denilen gercek kisisel saticilar icin (benim gibi) bir sorun goremiyorum. Bu sene ilana koydum arabami ertesi gun sattim. Bir sonraki arabami da 3 4 sene sonra satarim. Mezvu paradan dolayi degil. Mevzu halen bu site ucretsiz olarak bireysel saticinin derdini cozuyor mu, bir guzellik yapiyor mu? Yapiyor. Ben de istemem para vermek. Vermiyorum da. Koyuyorum ilana satiyorum gidiyor. Derdiniz nedir anlamadim inanin. Ne istiyorsunuz yercekimsiz ortamda muz yiyip cilek tadi mi gelsin istiyorsunuz?
    Herkes malum siteye ilan koymak zorunda degil. 100 tane site var gidin koyun ilaninizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baska sitelerin ilanlari kullanilmaya baslanir yakinda olur biter. Sahibinden kendi ayagina sikti, imageshack gibi olur sonlari.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keyfe kedercilere 159 tl yapsinlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabaların camlarında A4 kağıdına yazılmış satılık yazılarını daha fazla göreceğiz demekki.
  • İlk 1aylık ilan zaten ücretsiz değilmi ee sıkıntı nerde ?? 1 ayda araba satılmıyorsa yada ben al sat yapıyorum çok fazla ilan hakkı lazım diyorsan şu an en büyük pazar burası bedeli ödenecek bence çok iyi olmuş şu sazan avındaki efsane ilanlar biraz elenmiş olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de araç ilanları için bir bedel ödenmeli sonuçta aracı sahibinden üzerinden satmıyorsun.Adamın geliri tıklanma reklamlar oluyor.

    Misal 100 tl lik birşey sattım onda adam komisyonunu alıyor yani reklam geliri traj geliri dışında kar payı da var satış üzerinden o ilan bedava olabilir ama araç ilanlarına küçük bir miktar ödenebilir.Bu takbiki öyle 50 lira falan değil.
  • 59 az bile olmuş keşke 159 olsa da 20 yaşındaki hurdalarına külçe altın muamelesi yapanlar yok olup gitse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Meow -- 9 Aralık 2015; 11:22:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilanların ücretli olmasına karşı değilim ama fiyat yüksek. daha önce iki adet arabayı 1 ay içinde satmış birisi olarak beğenmedim. her arabanın sürekli alıcısı çıkmıyor. herkeste al satçı şark kurnazlarından değil. 10 ilan içinde 3 kişi şark kurnazı çıkıyorsa kalan 7 kişinin ne suçu var?

    sitenin politikası al satçıyı bitirmek için değil, cebini daha fazla doldurmak için. Sahibindenin umurunda değildir al satçı takımı. o kazanacağı paraya bakar. galericilerden güzel para kazanıyorlar. demek ki bireysel kullanıcıyı azaltıp, dükkan açana yönelmek istiyorlar.

    Sahibinden.com a yeni politikasında başarılar dilerim. Bundan sonra benim tercihim olmayacaktır. Elon musk'ın interneti bedava yapmaya çalıştığı, sattığı arabada sınırsız ve bedava internet hizmeti verdiği bir devirde böyle küçük hesapların peşinde koşan yerli firmalar olması iyi değil. Youtube-Facebook-Google-Twitter gibi daha sayamadığım nice devlerin arasında komik kalıyor. Arabasını satmak isteyen alternatifini bulur. kimse vazgeçilmez değildir. Facebook yarın paralı üyelik sistemine geçse kimse kullanmaz. eskiden bedava hesap açılan ve ücretsiz kullanılan arkadaşlık siteleri vardı. hepsi paralı üyeliğe geçince bir kaç ay içinde battı ve kapandı




  • 59 Tl yüksek bir ücret alınacaksa daha düşük olmalı.Ayrıca zaten bir ilan veriyoruz ve geri düşüyor ilan bıraksınlarda ilanı tekrar yayına koyallım. Zaten gerilerde ilan para verip ilan tarihini güncellemedigin sürece ilan hertürlü geride kalıyor.

    Yakında ilana yazdıgın her harf başı 1 lira alırlarsa şaşırmam.Alternatif bir site şart.Emlak için hürriyet emlakbir nebze fakat araba kısmı için yok.Arabam.com felan var ama oda sahibinden gibi degil bakan az.Tekel gibi oldular alternatif şart.
  • Gerçekten satmak isteyenler satılacak fiyatı yazıp satabileceği için orta/uzun vadede 2. El oto fiyatlarında bir düzelme görülür bu sayede. 1 ay hakkım var satmam lazım dur 20b lik arabaya 25b yazayım demez o 59TL dağ gibi büyür gözünde, önce 25b yazanlar 23b yazar, piyasa ortalaması 23b olunca diğer gerçek satıcılar, aracı acil satması gerekenler 21b yazacak ortalama yine düşerek 21b civarına gelecek. Gereksiz piyasa şişmesi şimdilik düz devam eder orta vadede düşüş eğilimine girer 2-3 yıla piyasa gerçek fiyatlarına gelir. Öngörüm budur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laf edenler aslında adamların uzun vadede tüketiciye fayda getirecek bir hamle yaptığının farkında değil.
  • Ev araba gibi şeyler için tamam da 10 liralık kablo için de ücret istemezler umarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xmxksk

    Arabamı cuma akşamı ilana koydum Cumartesi sabahı satıldı temizdi ve sadece piyasasına verdim çevredekiler abi üzerine biraz ekleseydin niye uyguna verdin diye zeka pırıltısı gösterdiler hemen, araba sıkıntılı yada piyasanın çok çok üstünde değilse zaten elden hemen çıkıyor kimse kusura bakmasın aylarca ilanda yatan üründe bir sıkıntı vardır bunu sitenin ilan fiyatında değil üründe aranması gerekir ilk ilan zaten ücretsiz ee daha ne

    Çok hakısın hocam.


    2 sene önce motor almıştım sahibinden.comdan 5600 liraya. 1 sene kullanıp 4600 lira yazdım ilan sabah 9 da yayınlandı akşam motoru görmeye gelip ertesi gün aldılar.


    Geçen ayda Hyundai marka aracımı sattım. Siteye ve galericilere iyice bakıp ortalama fiyat öğrendim. Ortalaması 18.000-19.000 liraydı.


    Sabah ilan verdim ertesi gün aradılar arabayıda 2 gün içerisinde sattım. 17.800 liraya alıcı buldu. 18.200 yazmıştım.



    Fiyatı ortalama ise ve araç düzgünse bir iki gün içerisinde satılıyor. Bilemedin 3. Gün satılıyor. Hatta biraz uygun verdiğinizde ilk gün bile satılabiliyor


    Millet 6.000 lira edecek şahine 12.000 lira fiyat çekiyor üstüne 1 sene yayında tutuyordu.


    Böylesi daha iyi oldu bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tam tipik türkiye olmuş vur dedik oldurmusler tabiki ücretsiz olmasında bu kadarda pahalı olmasın ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el bu siteden sorulur oldu adamlar bunu kendi menfaatlerine kullanacaktı elbet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.