Şimdi Ara

Sahibinden sitesi tamamamen paralı olmuş (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
4
Favori
8.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _TerryLeather_


    quote:

    Orijinalden alıntı: ozguradam1

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kaygerya

    Ac gozlulukten degil. Malum site bir hayir kurumu da degil. Ilani ac yenile yenile yenile kaktir donemi insallah gercekten sona ermistir.

    ilan yenilemek için her ay 59 tl vermek mi mantıklı.bir küçük fotoğraf bile 19 tl.yapmayın allah aşkına.elbette hayır kurumu değil ama ilana koyduğunuz araçlar da peynir ekmek gibi satılmıyor niyahetinde

    Sen sıfırı 110 bin olan passata 117 binden satmaya kalkarsan, ederi 5 bin tl olan şahini 15 e satmaya kalkarsan tabiki peynir ekmek gibi satmaz bu tiplere çok güzel oldu resmwn ilan kirliliği yapıyorlar keyfe keder yazıp oltayı bırakıyorlar.

    Sen sıfırı 110 bin olan passatı 100 bine satıcaksın şahini 15 bin değil 5 bine sat yani normal fiyattan satki alıcı bulsun ve ilan kirliliği yapmayın

    ilk aracım puntoydu.bir ay sürmüştü satmam.ikinci aracım sportageydi.ilk ay hiç kimse aramadı,ikinci ayın sonunda iki bayram arası 6 kişi sıraya girdi almak için,üstelik aynı ilk istediğim fiyata sattım.sizin probleminiz genellemeci mantık.bak kendini diyorsun ki 100 binlik pasat.ben de diyorum ki o pasatın 100 binlik olduğunu kim belirliyor.sıfır bir pasat alıyorsunuz,ya da sıfır bir mazda 6.2 ay sonra satmak istediğinizde ikisini de aynı zararla satabilir misiniz?kendi kendine oluşmuş bir vw piyasası var.o yüzden mazda aha çok kaybettiyor.siz mazdayı da passat kadar zararına satmak isterseniz aylarca satamayabilirsiniz.bir aracın ederini siz değil serbest piyasa belirliyor ve uzun süre ilanda kalan bir mazda sahibini bu yüzden suçlayamazsınız.umarım anlatabilmişimdir




  • alternatif sitelerede yönelmekte fayda var yoksa herkes tek siteye giderse sonunda adam ne istiyorsa onu kabul etmek zorunda kalırız. 59 yada 159 da emlakçı'yada 15900 tl de yapar,

    alternatif önerim http://www.epinti.com/

    arabanı satacaksan ücretsiz neresi varsa ilan vermek lazım, diğer siterede trafik gitsin. tekel olunca sonra zorda kalıyoruz.
  • Sen eşek olduktan sonra binen çok olur.. Burda 15 20 yaşındaki cocuklar iyi olmuş filan diyorlar.. Ben arabam .com U kullanacağım artık.. Aç gözlülüğün alemi yok!!!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaa en çok izmir karşıyakadaki 2009 insigniaya 84 isteyen embesilin ilanının kalktığına sevindim,geçen nisan ayından beri duruyordu sinirimi bozuyordu ,,, bu arada birkaç ilan vardı dikkatimi çeken, bir tanesi 2011 birkaç parça değişenli insignia cosmoyu 2 ay ısrarla 62.5 istedi, demin baktım 58.5 a inmiş ,, bir tanesi 71 yazdığı ve 67 ye bırakmadığı 2011 insigniayı pazarlık olur 66 yazmış ,, burda hala bedava muhabbeti yapanlar var ,,, bu arada ben size bunun piyasasını söyleyim, 2011 90bin km civarı boyasız,değişensiz, hasar kayıtsız 2.0 cdti temiz cosmo insignia 62bin e anında gider,ederi budur ,,, boya,hasar kaydı ve kilometre durumuna göre fiyat oynar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 15 Aralık 2015; 20:15:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilan fiyatları gerçek fiyatlara yaklaşmaya başladı çok iyi oldu.

    belki ilk zamanlarda site kullanım hacminde bir daralma olur ama uzun vadede site bu işten çok karlı çıkar, düşünsenize gerçekten araba almak yada gerçekten satmak isteyen herkes bu siteye bakacak diğer siteler çöplüğe dönecek çünkü sahibindendeki çöp ilanlar diğer sitelere kayacak.

    şimdiden yazmış insanlar arabam.com a gidelim falan diye aslında gerçek satıcı olmayan yani benim çöp ilan dediğim ilanlar nereye gidecekse biz o siteye girmeyelim. hatta bütün siteler ağız birliği yapıp ücret koyarsa çok iyi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhan1461

    2005 octavia 1.6 102 ps - 49.250
    İlan tarihi ; 16 mayıs ...
    Zamanla böyle ilanlardan kurtulacağız Allah cc.nin izni ile ...

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-kazasiz-orjinal-km-213135872/detay

    oha oha 10 yaşında araca 50 bin fiyat yazmış, hasta mı bu insanlar ? biz arkadaşa 50bin tl ye 0 km opel astra aldık, yanındada bir sürü hediye




  • Cok iyi olmus cokta guzel olmus. Ya tutarsa hesabi sisirme rakam yazip aylarca oltaya takilacak baligi bekleyenler azalir ve gercek fiyatlar bir nebzede olsa ortaya cikar umarim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasulan -- 16 Aralık 2015; 12:37:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500.000 ilan sayısı bir anda 450.000 e düştü.
  • Ayrıca ilan sayısında da azalma var.
    Otomobil kategorisinde 40-50 bine yakın azalma var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim uzun süredir duran bir Clio II 1.4 RXT ilanım vardı. Araba aynı model 120 küsür ilanda, fiyatı yüksekten düşüğe doğru dizdiğimde 4. sayfada olan bir fiyattan ilandaydı. Yani keyfe keder bir durumum yok, hatta fiyat ortalamasını düşüren ilanlardan birisiydi. Araba da da estetik dışında hiçbir sıkıntı yok; 2002 model araba 2004'ten beri sahibi biziz, LPG'siz 125 bin km civarında temiz kullanılmış bir araç. Sokağa park etmekten ve yılların getirdiği bir estetik deformasyon var. 13 yaşında arabada hasar kaydı yok öyle diyeyim siz anlayın. İlana arabayla ilgili muayene bitiş tarihine kadar her türlü detayı vererek yazıyordum. Sunrooflu araba yazdan beri satılamadı.

    Buna rağmen aracı arayanların neredeyse hepsi, karşıdaki insanla nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen insanlar. Telefonda böğüren mi dersiniz, bana ahkam kesen mi dersiniz; resmen bıktım. Sonuçta ne tanışıklığımız var ne bir şey herkes kabadayı modelinde dan dun gidiyor. Böyle olunca ben de sinirleniyordum ve bir uzlaşıya varamıyorduk.

    Kasım sonunda ilan güncelleme sürem bitti. 2016'ya kadar ilan yenileyemiyorum, o zamana kadar bekleyip yine ücretsiz bir şekilde yenileyeceğim. Bu sürede belki birisi gelir diye arabam.com'a da ilan açtım. Sahibinden şu an tekel olmanın verdiği özgüvenle hareket ediyor ve diğer girişimcileri rekabetçi gücüyle korkutuyor. Umarım cesur birileri çıkar ve rekabetten hem biz, hem de site sahipleri beslenir.




  • Merhaba.
    6 aylık ilan için 10-20 TL cüzzi ücret alsa ödenir de 1 ay için 59 TL fahiş oluyor.
    Onun yerine telefon hattı satın alıp ücretsiz ilan açmak daha mantıklı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evdekilerin uzerine aciyorum 4 tane ilan verebiliyorum sikinti olmuyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi oldu, aşırı ilan kirliliği vardı. Arabayı alan en az %15 fazlasını yazıp ilana koyuyordu "keyfe keder" diye. Arabaların fiyatlarının ne olduğu belli değildi. Arabasını gerçekten satmak isteyen de sıkıntı yaşıyordu.
    İlan bedelinin 59 TL olmasını normal buluyorum ama araç 1 ay içinde satılmadıysa 1 ay sonunda ilanı sadece fiyat ve açıklama kısmında değişiklik yapmak şartıyla yenilemenin bedeli daha düşük olmalı 29 TL olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dermeister01

    ilan fiyatları gerçek fiyatlara yaklaşmaya başladı çok iyi oldu.

    belki ilk zamanlarda site kullanım hacminde bir daralma olur ama uzun vadede site bu işten çok karlı çıkar, düşünsenize gerçekten araba almak yada gerçekten satmak isteyen herkes bu siteye bakacak diğer siteler çöplüğe dönecek çünkü sahibindendeki çöp ilanlar diğer sitelere kayacak.

    şimdiden yazmış insanlar arabam.com a gidelim falan diye aslında gerçek satıcı olmayan yani benim çöp ilan dediğim ilanlar nereye gidecekse biz o siteye girmeyelim. hatta bütün siteler ağız birliği yapıp ücret koyarsa çok iyi olur.

    Doğru tespit.👍 İyi de olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bazı arkadaşlar serzenişte bulunmuşlar kurunun yanında yaşta yanıyo diye. Öyle bir site düşünün ki insanı istemeden çakal (Zımni Çakal) sınıfına soksun. Adam belki ömrü boyunca 1 yada 2 tane araç satacak , fakat o da ne! girip bir bakıyor fiyatlara benim ki daha temiz şu fiyat olmalı diyor.(tamamiyle iyi niyetli düşündüğünü farzediyorum) Böyle böyle fiyatlar akıl almaz seviyelere çıkıyor. Elbette bunda Milletimize has bir hastalık olan ; Alırken mezarcı , satarken keyfe kederci olmanında büyük bir payı var tabi Ben çok yerinde bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Bu arada 59 TL nin fazla olduğunu düşünenlerlede aynı kanaatteyim.




  • 59 TL'yi yüksek bulanlar yakında fiyatları artıracaklar. Bundan 5 yıl önce otomobil işini ticari olarak yapanlar toplu ilan paketi almadıklarında ilan başına 50 TL ödüyorlardı. Yıllık 15 adetlik ilan paketi geçen yıldan bu yana neredeyse %100 zamlandı.
    Sahibinden.com toplayabildiği kadar çok para toplamaya odaklandı, belirli bir zaman para toplayıp belli bir ciroyu yakaladıktan sonra da aynı yemeksepeti.com gibi sahibinden.com'un bir kısmını yabancı fon şirketlerine satacaklar.
  • Şahine 15 isterlerse satmaz. Şahinin ederi 5 bin. Efsane corolla 10-12bin gibi fiyatlar olmalı yani gerçek ederinden satılırlarsa her türlü satılacak. Ohhhhh içimin yağları eridi girdi mi şimdi o keyfi kedercilere girdimi şimdi satarızcılara girdimi şimdi etikeeettttçilere ne kadar mutlu oldum şimdi millet 15 eden arabasına 25 yazamayavak çünkü satamayacak oh be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mbulur M kullanıcısına yanıt
    Peki neden bu sirketleri yabancilara satmak istiyorlar, amac ne satilmadan once de gayet iyi ciro yapiyo olmalari lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi uzun zamandır ben de Suzuki Swift bakıyorum. Yaklaşık 1 sene önce bakmaya başlamıştım. O zamanlar en iyisine 40 bin yazılırken bugün binilecek araba 38-40 bin yazıyor. 45 yazan bile var ama ben onların arabayı satma amaçlı değil de kuru kalabalık yapmak amaçlı olduğunu düşünüyorum. Tam da dediğiniz gibi bu 45 yazanlar yüzünden gerçek satıcı da fiyatı 41-42 yazıyor. Onun arabası 45'se benimki de 42 eder deyip pazarlık bile yapmıyor. Yani araba piyasasını yükselten bu insanlar.
    Başka bi modelde arabanın sıfırına bayi 49 bin fiyat veriyor. Adam almış 6-7 ay kullanmış. 12-13 bin km yol yapmış. 47 bin tl yazmış. Açıklamada da bayide sıra beklemeye gerek yok bu da sıfır diyo. 2 bin daha verip sıfır alırım sıra beklerim daha iyi. İnsanlar artık sadece bencil. Araba almak isteyen mutlaka kafayı biraz oynatır bu devirde.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35 diyip 30 satcagina 30 de o fiyata sat piyasa artmasin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.