Şimdi Ara

Sahibinden.com yeni uygulama hayırlı olsun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
27.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

    millet arabam.com takılır


    araba.com var
  • İlan sayısında çoook hızlı düşüş yaşarlar. Sadece otomobil olarak bakmayın olaya.
  • araba.com.tr ye talep artar
  • Neymiş artan kalitesiz ilanların önüne geçeceklermiş. Fasa fiso resmen. Amaç 3-5 lira fazladan kaldırmak. O kadar filtre varken isterse milyonlarca ilan olsun kaç yazar.
  • Bu forumda "ilan vermek paralı olsun" tarzında bir sürü yorum okumuştum. En sonunda oldu. Eleştirmeye gerek yok. Sonuçta sahibinden.com hayır kurumu değil. Para kazanmak için bu işi yapıyorlar.
  • Cep numarasından üyelik kontrolü ve paralı ilan bu işin çözümü. Buda siteyi baltalar. İnsanlarda gider sanalpazar'da ilan açar..
  • Forstv adında otomobil tanıtımları yapan çok kaliteli bir internet sitesi vardı,aynı zamanda tv kanalı.İnternet adresi kapandı,tv kanalı devam ediyor mu bilmiyorum.

    Site kapanmadan bir süre önce sitede bir yazı yayınlandı.Yazıda bu işin belli bir parayla döndüğü,gelirin gideri karşılamadığını ve maddi imkansızlıklar yüzünden sitenin kapatılacağı yazıyordu.Dürüstçe bir davranış,şahsen tebrik ettim.

    Şimdi sahibinden.com kaliteli hizmet vermek adına yaptığını yaptığını söylüyor.O zaman yazsın,gelirler bizi tatmin etmiyor,daha fazla para kazanma adına artık 3-5 ilandan sonrası parayla yazsın..

    Her alanda insanların özgürlüğü kısıtlanmaya başlıyor,maaşlara doğru düzgün zam yapılmayıp hayat sürekli pahalılaşırken bir de eskiden ücretsiz yararlandığımız birçok şey ücretli oluyor ve ekstradan bir sürü masrafa giriyoruz.Hayatın tüm alanlarında böyle.30 yıldır bedava olan kaldırım kenarları artık otopark,ee normal,belediye hayır kurumu değil ya..




  • Sahibinden.com bizi değil kendini düşünüyor, yakında siteye giriştende para keserlerse şaşırmayın.
  • İyi olmuş.
  • İlan vermek için sembolikte olsa bir ücret kesinlikle alınmalı. Böyle olursa manipülasyonunun önüne geçilir hem de ilanlardaki kalite artar ancak çoğu çakalın işine gelmeyeceği için herkes yine bedava ilan sitelerine akın edecek ve sonunda sahibinden.com un popülerliğide düşecektir diye düşünüyorum.
  • fiyatların şişmesi, ilanların paralı olması hepimizin suçu. Ben hiç bir zaman yapmasamda aramızdan birçoğu arabasını alır almaz 3-4 bin fazlaya ilan açıyor, tabir-i caizse keriz arıyor.

    Şimdi sızlanmak boşuna iyi oldu hatta tümden paralı olsun; 20-30 bine araba satan adam 5-10 lirasına kıyıversin kefenin cebi yok.
  • sineğinde yağı çıkmasın artık şu internet aleminde, sanki memlekette ücretsiz site yok çok bekler artık sahibinden.com ilan verilmesini.
  • iyide üüye olmak zor bişi değil aynı anda 3-4 tane üyelik alabilirsin değişen bişi yok bence
  • İlan çöplüklerinin önüne geçmeyi amaçlıyorlar diye düşünüyorum. Olaya sadece otomobil ya da konut olarak bakmayın. Don ilanlarında bile her rengi için ayrı ilan var.
  • bence çok iyi olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AykutEsk

    iyide üüye olmak zor bişi değil aynı anda 3-4 tane üyelik alabilirsin değişen bişi yok bence



    böyle birşey mümkün değil, tc kimlik no ve cep numarasından doğrulama yapılıyor

    quote:

    Orijinalden alıntı: joushkun

    İlan çöplüklerinin önüne geçmeyi amaçlıyorlar diye düşünüyorum. Olaya sadece otomobil ya da konut olarak bakmayın. Don ilanlarında bile her rengi için ayrı ilan var.


    ilan çöplüğü satmayı düşünmeyip de belki alan çıkar diye ilan verenlerden kaynaklanıyor, bunlarda büyük oranda emlak ve araba ilanları,

    don vb. gibi beden ve ren çeşidi olan ürünler için ayrı ilan verilmesi site tarafından zorunlu tutulmaktadır, ayrıca bir ilanda sadece 1 beden ve 1 renk seçilebilmektedir,
    bahsettiğiniz şey satıcıların daha işine gelir tek ilana beden renk adet girerek daha pratik ilan verebilir, fakat site bunu istemiyor


    get ile ürün satanlardan ilan adedi ne olursa olsun bence ilan parası alınmamalı zaten satılan üründen komisyon alınıyor,
    normal ilanlardan atıyorum 50 adetten fazla olursa ilan ücreti alınabilir, get kullanmıyorsa satıcı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi publicengineer -- 22 Ağustos 2011; 20:15:46 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aadrty

    Bu kimi kısıtlar?Sadece galerici ve türevlerini yani çoğul satıcıları!
    Tek ilan vermekde paralı olmalı örneğin 5-10 TL işin içine kredi kartı girmeli,sonradan ilan güncelleme yine paralıolmalı...
    Araçta fiyat düşürmek veya yükseltmek 2 veya 3 kez yapılabilmeli arayana göre tıklayana göre 2 aşağı 3 yukarı yazanlar engellenmeli...

    Daha çok ama yaz yaz bitmez...


    Atılan adım başlangıç olmalı ve dediğiniz gibi geliştirilmeli. Yoksa yine aynı düzen devam eder.
  • bence tek bir ilan veren kişiden bile bir miktar para alınmalı. 5-10 lira gibi (yada msj gönderip, şifre gelmeli vb..)

    ayrıca plakaları kapalı araçların ilanına izin verilmemeli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tandem_78

    bence tek bir ilan veren kişiden bile bir miktar para alınmalı. 5-10 lira gibi (yada msj gönderip, şifre gelmeli vb..)

    ayrıca plakaları kapalı araçların ilanına izin verilmemeli


    +1
    aynen plaka kapalı olayı çok saçma hem satıyorsun
    hemde gizliyorsun
  • Kapansin sahibinden com fln bu nedir boyle hocam ya arkadas sahibinden araba bulamiyoruz yok genel mudurundu ucuza satinca aldim yok doktor tanidikti satacagi zaman ben aldim ...dier ilandami senin diyoruz yok abi arkadasin o verdedi nete koydum bnde ... Herkes galerici oldu adam gbi bi isleri yok tum gun kimi dolandiririz acaba birine bi taksak 3 ay goturur bizi bu para zihniyeti ulan bizim 93 model tanus cogu arabadan temiz ya
    cok mu sert oldu bilmiorum abilerim kardeslerim ama durum bu yada bizde hic sans yok araclar hep citir cikio
    saygilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.