Şimdi Ara

SAFRANBOLU BEDELLİ ASKERLİK HAKKINDA BİLGİLER (125. JANDARMA EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
20.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sessizbirdüşünce S kullanıcısına yanıt

    Eyvallah çok teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam iyi günler
    Benim banka kartım bloke olmuş
    Askerde alışveriş icin gecici bi kart veriyorlarmı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhaba hocam bildigim kadarıyla geçici alışveriş kartı vermiyorlar. isterseniz blokeyi kaldırmak için bankanın müşteri hizmetleriyle görüşebilirsiniz.


    bazen de bankadan askeriyeye hesap açmak isteyenler için personel geliyor yakın tarihte gelecekler mi öğrenebilirseniz gelen personelden yeni hesap açıp kart alabilirsiniz

  • hocam iyi günler terhis günü alaydan çıkarken tüm alay aynı anda mı çıkıyor, çıkışta minibüs ve taksilerde yoğunluk oluyor mu

  • furkanbozdag10 F kullanıcısına yanıt

    merhaba hocam, terhis günü herkes aynı anda çıkıyor. kalabalık nedeniyle kışla dısında baya yogunluk oluyor, trafik yavas akıyor, dolmuşlar filan dolu olabiliyor.

  • bugün tesadüfen öğrendigim bir seyi söylemek istiyorum. ilk mesajda dısardan seminer için kıslaya geldiklerini söylemiştim. bu seminerler için size sertifika veriyorlar. sertifikaya edevlet üzerinden ulaşabilirsiniz.

  • ekim 2022 de gidenlerden öğrendiklerimi aktarıyorum: kıyafet olarak bazı degişiklikler var. bu sefer normal şapka vermişler. bize (haziran 2022) bir tarafı aşağı dogru yatık yeşil bere vermişlerdi. bize bereleri eve götürebilirsiniz demişlerdi bu sefer sapkaları cıkarken toplamıslar. ayriyeten gömlek üstüne giyilen parka vermişler bizde parka yoktu. bir de atış için kulak tıkacı vermişler. atış silahı degişmiş mpt 78 olmuş. biz g3 ile ateş etmiştik. gece eğitimine cıkılmamıs. biz 1 sefer çıkmıştık. safranbolu ekimde geceleri soguk oluyormus. haziran döneminde fazla bir sogukluk yoktu. su fiyatı hala aynı galiba.


    bir de heralde 16 kişilik timlere ayrılmışlar. biz tim olarak degil daha kalabalık takımlar halinde ayrılmıştık. biz boş buldugumuz ranzaya kurulmuştuk bu sefer kayıt sırasına göre ranzaları dagıtmıslar. ilk başlarda carsaf kontrolünü sıkı yapıyorlarken sonraları biraz gevsetmişler. biz de fazla bir kontrol yoktu.



    simdilik öğrendiklerim bunlar yeni bir seyler ögrenirsem ekleme yaparım.





  • Akıllı telefonumuzu içeri nasıl sokabiliriz acaba? orada okuyan akrabam var ziyaretçi alımı oluyor mu? ya da askeriyenin bir köşesin'den teller'den verebilir mi? akıllı telefonu biz kendimiz içeriye sokabilir miyiz bir şekil de? aralık da gidiyorum ben de safraboluya.

  • SelamunAleyküm Hocam Merhaba,

    2022/Aralık Döneminde Allah izin verirse Safronbolu'da askerlik görevimi yerine getireceğim , duyduğuma göre aşı olunuyormuş ve zorunlu dediler. bir bilginiz varmı acaba ? aşı yaptırmak istemeyen oluyormu? sıkıntı çıkarıyorlar mı ?

  • ShanksTaicho S kullanıcısına yanıt

    akıllı telefon için riske girmeyin derim. hafta sonları ziyaret günü ziyaretçiniz varsa hafta sonları görüşebilirsiniz. içerde tanıdık komutan yoksa akıllı telefon sokmak zor. tellerden filan riske girmeyin bence.

  • kmlgrsl K kullanıcısına yanıt

    aleykümselam hocam, aşı zorunlu. bize herkes olacak demişlerdi ve herkes aşı olmuştu. duydugum kadarıyla diğer taburdan bir kişi aşı olmamıs oda savcıymıs arkadaslarını filan araya koymus biraz olay cıkarmıs duyduguma göre. saglık acısından olmanızı tavsiye ederim içerisi hijyen açısından riskli.

  • sessizbirdüşünce S kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için birde haftasonları serbestmi istediğimiz zaman telefon görüşmesi vs yapılabilirmiyiz hafta içi de görüşme yapılabilinirmi telefonla ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde son olarak aşıyı iki koldan hızlı bir şekilde vuruyorlarmış doğrumu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 10 gün sonra gidiyorum. Covid aşısı 1 yıl olmuştur olalı tekrar yaptırmak gerekir mi ?

  • aprun A kullanıcısına yanıt

    Merhaba Hocam,


    Ben sevk başvuru yaptım , Allah izin verirse 10.12.2022 safranbolu da bedelli askerlik hizmetim başlayacak bugün sevk başvuruları başladı isterseniz e -devlet üzerinden başvurunuzu yapın, birde anlamadığım bir konu var , katılacağı tarih 10.12.2022 yazıyor. son gün birliğe katılsak sorun olurmu acaba bilgilendiren arkadaşlar olursa çok sevinirim.

  • Aynı şekilde bende 10.12.22 de oradayım bedelli olarak.

    Katılacağı tarih yani bizimki ayın 10 u o gün içinde saat 17.00 e kadar katılmakta fayda var deniyor.

  • kmlgrsl K kullanıcısına yanıt

    haftasonları genelde serbest hocam istisna olarak belki eğitim olabilir. hafta içi ve hafta sonu istediginiz zaman telefon gorusmesi yapabilirsiniz, yalnız komutanın gözüne soka soka da konusmayın, hayırlı teskereler

  • kmlgrsl K kullanıcısına yanıt

    hocam önceki mesajda size aşı zorunlu dedim ama ekim 2022 döneminde gidenlerden ögrendiğime göre aşı zorunlulugu kalkmış sadece isteyenler aşı oluyormuş. ben gittigimde (haziran 2022) aşı zorunluydu, iki aşıyı birleştirip tek aşı yapmıslardı onu da tek koldan vurmuslardı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizbirdüşünce -- 3 Aralık 2022; 13:24:42 >
  • zorunlu degil hocam isterseniz yaptırabilirsiniz

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.